Nuo spalio Lietuvoje – jokių lošimų internetu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2013-09-23 16:47
koks verslas žlugs? pinigų surbimas iš masių? tegu žlunga...
Myslius 2013-09-23 17:02
Na siaip tai nesamone. Draudzia zaisti internetu o realiai galima, tai gal uzdrausti ir prisijungimus prie banku internetu, o leisti tik inesti grynais? Internetas skirtas patogumui. Nera tikslo drausti internete bet nedrausti realiai. Tai pries nelegalias reikia kovoti. Man tai idomu kaip gali uzdrausti? Lietuviu bendroves gal ir zlugs, ir neorganizuos, o tada kaip su uzsienio? Gi pilna kur siulo, tiek bookmakeriu tiek pokerio ivairaus. nori zaidi nori ne Ka tiksliai jie uzdraus? LT bendrovem organizuot? Nes zaidejam kiek raso jokia atsakomybe negresia, tai ir toliau zais tik ne LT. Gal cia atsakas i tai kad LT bendroves norejo uzdrausti uzsienio lazybu/pokerio bendroves (taip atsikratyti visos uzsienio konkurencijos)? Zadejo net ivesti turinio blokavima, ar domenu pasiekimuma. Tai gavo atsaka atgal kad uzdrausti paciu visas lazybas. Anekdotai Nei tas, nei tas atvejis negalimas, niekur taip nera, nebent Lietuvoje.
azotas 2013-09-23 17:13
Aplamai reiktu uzdraust losimus is pinigu nes didzioji dalis zmoniu savo pinigus tik ismeta i bala..3% gal tik ir gyvena is to.
Myslius 2013-09-23 17:14
losimus, greitus kreditus, paskolas apribot, kazino uzdaryt. Ramu gyvent bent.
punktyras 2013-09-23 17:19
Labai tikiuosi, kokį sarkazmo ženklą tiesiog pamiršai uždėti.
Myslius 2013-09-23 17:32
punktyras, </sarcasm>, Ir kaip tik su Eurobasket pabaiga. Sutapimas? Lazybu bendroves neblogai uzdirbo jo metu, tai gal atkatu nesumokejo Siaip uz LT mazas kofas buvo. Uzsienio bookmakeriai kitaip vertino. Keistai cia, keistai. Tonybet siule didziausia kofa tarp visu bookmaker'iu uz prancuzus finalo metu. Gal del to kad daug kas uz Lietuva state.
Shinigami 2013-09-23 19:27
Skaičiuok savus pinigus, o ne svetimus. Kur norėsiu ten savo pinigus ir dėsiu, nes jie mano. Kiek žmonių prisiperka visokio populiaraus šlamšto kurio jiems net ne reikia. Kaip prabangus telefonai, ar šiaip įvairus niekučiai. Tai gal juos taip pat reikia uždrausti? Arba įvesti atestacija, kad įrodytum jog visas to daikto funkcijas išnaudosi jei nusipirksi. Ir kad naudosi pastoviai, o ne pirmas dvi savaites?
SPeed_FANat1c 2013-09-23 19:44
dar prie to paties picerijas, alubarius, klubus, macdonaldus ir visas kitas pramogas. Ir interneta dar uzdraust isviso. Beje as pats nesilazinu, jei ka.
kukulis 2013-09-23 20:07
Uzdraust kazka daryt internetu provakarietiskoje valstybeje yra daug maz taspats kas uzdraust kiaulem sikt. Kitaip tariant - draudimas priimtas, o priemoniu jam igyvendint ir sukontroliuot - ne tai, kad nenumatyta, o tiesiog neegzistuoja.
AirDog 2013-09-23 20:14
alošti...
Shinigami 2013-09-23 20:36
Čia jau visai kitas dalykas. Bet taip daro ir alkoholikai, narkomanai ar šiaip tie kurie priklausomi nuo linksmybių, bet neturi tam pinigų. Bet tai nėra priežastis riboti kitu asmenų pasirinkimus kurie gali save kontroliuoti. Ir kurie išleidžia tik tiek kiek jie gali sau leisti išleisti.
ZmogZ 2013-09-23 20:54
Sulyskit jūs visi į lagerius, nereikės rūpintis nei dėl kreditų, nei dėl lošimų. Išviso valdžiažmogiai nebežino kaip vaizduoti naudingus, internetas sienų neturi ir niekas jų pačių scam'u, valiuta vadinamu, neprivalo naudotis, loš žmonės iš kriptovaliutų.
Myslius 2013-09-23 21:13
Na as viena karta uz lietuvius pastaciau 10 litu, smagiau buvo rungtynes ziuret Pazistu zmoniu kurie priklausomi nuo alkoholio, kas nuo pokerio, kas nuo greitu kreditu, pats vienu momentu itin picas pameges buvau skanu, greita ir patogu. Na tai galiu pasakyt kas per daug tas nesveika, draust nei vieno tikrai nereikia, bet reguliuot butina, nelabai suprantu kodel internetines lazybos uzkliuvo, jei del to kad su nelegaliais sunkiau susitvarkyt, tai prie ko turi kentet kiti? Cia jau to kas reguliuoja problema. Del losimu, tai siulyciau visu pirma padaryt sistema kad zmogus turintis problema del losimu negaletu niekur dalyvaut uzsiregistraves vienoje vietoje, nes dabar reikia atskirai i kiekviena azartiniu sistemu bendrove kreiptis kad uzdraustu dalyvaut, o ju simtai. Ir tai tikriausiai atsaukt draudima leidzia, nepadeda.
Ar_as? 2013-09-23 21:17
Neįmanoma normaliai kontroliuoti jų apskaitos (net tų, kur teoriškai Lietuvoje įsikūrę). To pasekoje, mokesčiai yra nemokami arba beveik nemokami. Kad būtų aiku net prasilošusiam buduliui: kai tu prakiši pokerstarsuose, pokerstarsai potencialiai sumoka 1-5 proc. kaip mokesčius kokiom Britų nekaltųjų mergaičių saloms. O kai tu prasiloši ir degraduoji, mes, mokesčių mokėtojai tave išlaikome. Tuo tarpu kai tu prakiši savo pinigėlius lošimo namuose, jie susimoka mokesčių daugiau už įprastinį verslą, už juos valstybė gali atstatinėt tavo gyvenimą arba palaikyti egzistenciją. Daug protingų kontraargumentuos: argi galima dėl negalimumo sukontroliuoti varžyti mūsų LAISVES. Atsakymas: galima, lygiai taip kaip galima aržyti ginklų pardavimą internetu, sutartis dėl savižalos ir kitokio plauko briedą, kuris nekada nekenkia tik jį darančiam buduliui, jis visada kenkia visuomenei, tik retas budulis tą suvokia.
Ar_as? 2013-09-23 21:20
Yra toks geras pasakymas: Raganosiai labai labai prastai mato, bet su jų svoriu ir jėga, tai jau ne jų, tai jūsų problema.
Myslius 2013-09-23 21:43
Ar_as, kur cia tau neimanoma? Sukontruoliuoti galima ir ne taip jau ir sunkiai, yra tik nenoras pajudint tam tikras vietas.
SPeed_FANat1c 2013-09-23 23:13
Na sitas siek tiek ir man patinka argumentas. Bet cia gal reik ne taip sprest - tas tegradaves jei nori pagalbos, turetu kaip nors atsilygint uztai, eit kokias gatves sluot jei jau tiek degradaves kad negali normalaus darbo dirbt ar pan. O tie kur vagia net is namiskiu - as isvaryciau savo sunu lauk, i kokius globos namus jei tureciau ir pradetu man jis vogt is namu. Atsisakyciau jo tiesiog. Bet siaip as zinau kad yra kurie turi per daug pinigu, pvz turi kokia juvelyrikos parduotuve tai kur jam tuos pinigus det, eina ir zaidzia. Taip atsiranda darbo vietu lietuvoje.
Ar_as? 2013-09-24 08:29
Pats nesu technikas - užsiimu teise, todėl tokiose vietose tikiu specialistų pozicija. O ji, kiek yra tekę bendrauti, vienareikšmiška. Tai įmanoma (net ir namą, nekilnojamąjį turtą kilnoti įmanoma), tačiau ekonomiškai tai Lietuvos dydžio valstybei būtų beprotiška. K
kestutisz 2013-09-24 08:31
Na, o lošiant užsienyje (per vpn, proxy ir t.t. - jei jau realiai prieis prie blokavimo bus prieita) nebus net teorinių šansų kažką sukontroliuoti - nebent visiškai uždrausti žmonėms pervedinėti (ir gauti) pinigus į bet kokias nežinomas sąskaitas (tipo sukurti valstybinį "gerų sąskaitų" sąrašą ir operacijas leisti tik į jas iš jų). Bet ir tai, dar tektų uždrausti keliones į užsienį, kad kas ten sąskaitų neatsidarytų...
Ar_as? 2013-09-24 08:41
Jungsiesi per vpn, proxy ir panašiai: 1. Darysi teisės pažeidimą. 2. turėsi tokias pat garantijas, kaip ir prostitutė - jei duosi ir nesumokės (neišmokės laimėjimų, dings su tavo pinigais), savo teisių negalėsi ginti. 3. Tai, kad nusikalstamos veikos negalima visiškai panaikinti, nereiškia, kad ją reikia legalizuoti (tas pats narkotikų pavyzdys - heroinu juk prekiauja pasislėpę, tai kam drausti? Pirmyn į maksimas...). O tokių "sąskaitų" sąrašai jau seniai yra. Pabandyk pervesti daugiau nei 10 000 USD į sąskaitas kokių Antlų salų banke, susipažinsi su sistema gyvai