Atnaujinta „Opel Insignia”: kaip automobilių pasaulis mokosi iš „Nokia“ klaidų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

WastedYears 2013-10-10 16:25
"Prisiminkite, kokį mobilųjį telefoną turėjote 2008-aisiais." Samsung M3510, kurį turiu iki šiol. Apie Nokijos pirkimą net minties nebuvo.
Laurynas19 2013-10-10 16:52
"Prisiminkite, kokį mobilųjį telefoną turėjote 2008-aisiais. Greičiausiai tai buvo „Nokia“, kurios paskirtis buvo tik skambinti ir rašyti trumpąsias žinutes." 2007m. turėjau nokia, ir su ja naršiau internete, žaidžiau žaidimus, tikrinausi banko sąskaitą, klausiausi muzikos, ir rašiau pirmuosius savo php scriptus. Šiuo metu Su Apple Iphone 5, galiu daryti lygiai ta patį, tiesiog kokybė daug geresnė. Lygiai tą patį dabar gali daryti ir su Nokia Lumia ar kituoju išmaniuoju. Taigi nereikia sakyti, jog 2008m nieko negalėjai daryti, ir telefonai buvo skirti tik skambinti ir rašyti sms.
karpis8kg 2013-10-10 17:26
Opel kaip ir Nokia tiesiog nespeja i nuvaziuojati traukini. Nokia bande su Win8, taciau rekejo kaska kurti savo. Masinu pasauly yra tik viena kompanija kuri prilygsta Appple telefonu rinkojo. Tai TESLA!!! Abi gamina nepreikaistingus produktus, tiesa jie nera pigus. Tesla model S
Deviltry 2013-10-10 20:20
Nokia E70 lygio. Jeigu ne suknisti aplės hipsteriai pinigus atiduodantys tik plastmasės gabalui, dabar Nokia turėtų holocall funkciją. krč...
Laurynas19 2013-10-10 23:28
Ačiū Dievui dar yra mąstančių žmonių, nes galvojau aš tik vienas pastebėjau tą regresą... Mobilūs telefonai, atrodė ėjo tinkama linkme, ir išniekur atsirado "išmaniūjų" telfonų bumas. Nors niekaip nesupratau, ko jie neva tokie išmanūs ir koks čia stebuklas,,, Kas stebėjo tas suprato koks regresas čia įvyko.. Bet ką padarysi, telefonų gamintojai tiesiog siūlo tai ko "reikia" rinkai.. Ir NOKIA pavelavo išokti į tą šūdų traukinį, bet visgi įšoko, nes galbūt nelabai ir turėjo kito pasirinkimo..
kestutisz 2013-10-11 08:02
Vaje, Apple kalta, kad niekas nepirko Nokios "stebuklų"? Tik rinka (balsavimas pinigais) gali parodyti ko žmonėm reikia (komunizmo statymas su planine ekonomika kaip žinia irgi buvo kvailystė tai sėkmingai žlugo)
Deviltry 2013-10-11 08:15
Tai rinkos sprendimai, demokratija ir visa kita, kur masė turi savo nuomonę, čiulpia. Nes dauguma - idiotai.
Anonymous 2013-10-11 08:23
Tai kad ne tą klaida taiso Nokijos gudrafonai tada dominavo, tik nuolatinis nokijos bandymas suvaržyti vartotojus, nuolatinė kova su laužytojais, o vietoje pyragėlio - nieko iš esmės naujo... Dabartiniai auto gamintojai irgi viską daro, kad tik vartotojas pats neremontuotų, kad visas paslaugas pirktų...
kestutisz 2013-10-11 08:35
Žodžiu mielai privalomai "patartum" daugumai kaip ji turi elgtis "teisingai"? Ir labai pikta, jog niekas neklauso? ;)
Deviltry 2013-10-11 09:57
Man idiotai nerūpi, tad jiems patarimų nedalinu. Man taip pat nerūpi, kaip elgiasi idiotai, kol manęs tai neliečia. Bet kadangi ši situacija mane liečia, nes dabar neturiu gero telefono, idiotų nekenčiu. Žodžiu man pikta, nes sušiko telefonus, o ne todėl, kad manęs neklauso - nes kaip ir minėjau, visų pirma net nedalinu patarimų plius išaiškink žmogui su musės smegenimis, kad šūdas yra blogai. :))
Sljder 2013-10-11 10:51
Visiškai pritariu TasKitas! Nokia, ypač symbian (nors ne tik nokia juos leido) buvo tikrai geri telefonai, bet paskutinės versijos keliavo ne inovacijų o įvairių suvaržymų keliu. Būtent vartotojams ir pradėjo trūkti naujovių, o būtent tai apple ir pasiūlė. Kad ir kaip mylėjau NOKIA ir jos išmaniuosius, sutinku, kad toli su savo strategija nuėję nebūtų. Taip pat kažkieno numestoje nuorodoje labai taikliai rašo, kad nokia marketingas darė viską išskyrus reklamavo jų telefonus. Kaip ten bebūtų opel ėjimas logiškas, nes jie nėra nėra super prestižinis prekės ženklas, kad patrauktų nesivadovaudami jau galiojančiais "trendais".
andriulis 2013-10-11 11:08
karpis8kg - Tavo nuostabioji tesla http://www.youtube.com/watch?v=q0kjI08n4fg
obuglas 2013-10-11 11:17
Tema apie automobilius, o komentarai apie apple vs nokia vs android... jau daugiau nera apie ka kalbėti?
Arthuras 2013-10-11 11:29
Užsidega ir automobiliai su VDV. O šiaip, Tesla Model S yra vienintelis padorus elektromobilis. Norvegijoje trūkumas jų, už naudotą siūlo daugiau, nei kainuoja pas dealerį.
andriulis 2013-10-11 11:50
Matai užsidega ir su VDV, bet su VDV daužosi mašinos kiekvieną mielą sekundę, bet gaisras pasireiškia gan retai. O kiek sudužo tesla auto ir kiek užsidegė? Viešojoje erdvėje pasklido visokiausių gandų po šio įvykio. Kai kas įvardija net kaip paniką dėl Tesla ateities.
aplinkuitikidiotai 2013-10-11 11:54
Taip taip taip!!!, aš irgi visiškai pritariu jūsų gerbiamoms mintims! Aš jau nuo mažens šaukiau, kad aplink mane vieni idiotai supa, bet manęs niekas neklausė. Bet pagaliau radau protingų žmonių kaip ir aš pats, ar bent jau arti mano protinių sugebėjimų. Aš taip pat sakau, kad tie idiotai, ta žmonių dauguma, sužlugdė tokius nuostabius nokia telefonus ir dabar dar tų feisbukų, tvyterių ir instagramų pagalba idiotai nusibukins save dar labiau. Kur ritasi šis pasaulis!!? A? Jei mes nieko nedarysime, tuoj mes visi vaikščiosime su meškafonais, nemokėsime įsirašyti windowsų ir, gink dieve, nebežinosime kas yra cmd.exe... kas toliau? leisime tiems p.. pardon, gėjams santuokas? TOTALUS REGRESAS!! Taip negalima! Proto broliai, mums reikia vienytis ir kažką daryti. Mums, protingiausiems žmonijos atstovams kaip deviltry, laurynas19 ir kitiems šviesiausio proto forumo dalyviams, reikia vienytis ir padaryti galą šitam intelekto regresui. Siūlau įkurti slaptą neidiotų broliją, kuri pasitelkus genialiausius mūsų protus kurtų planus kaip gydyti žmoniją nuo idiotizmo ir totalaus neišmanymo technikoje. Ateityje pasitelkus deviltry, galėtumėme plėtoti planus kaip gražinti symbian OS plačiosioms masėms, nes idiotai nežino ką daro. Tik nebandykite prikišti mums didybės manijos ar susireikšminimo, mes tiesiog nekenčiame idiotų. P.S. Mano mėgstamiausias filmas kurį žiūrėjau paskutiniu metu yra "Pasaulinis karas Z". Žiūrėdamas filmą, įsivaizdavau save Bradu Pitu, o zombius - idiotais. Įsikūnijęs į Bradą(beje tai lengva, nes aš pats sau panašus į jį) kovojau prieš idiotizmo nevaldomą plitimą ir ieškojau veiksmingų vaistų, kad bent jau idiotai neprisiliestu prie manęs. Apturėjau katarsi..
sigitas69s 2013-10-11 12:11
telefono nebeturi ir koks pagal tave yra "TAS GERAS"
Arthuras 2013-10-11 12:40
Aš tai nežinau statistikos. Gal tu galėtum pateikti? Esmė tokia, kad tai yra pradžia normalių elektromobilių. Ir Model S JAU gali konkuruoti su daug dešimtmečių tobulinamais BMW 5, MB E, Audi A6 ir t.t.
Deviltry 2013-10-11 13:43
Jau sakiau - Nokia N900.
karpis8kg 2013-10-11 15:37
Uzsidege viena masina na ir ka? iPhone ir ten kaskam vienam sprodo, ar uzsidege kraunantis. Bet visi toliau naudoja ir vargo nemato. Bulvariniu leidiniu dziaugsmas tokie atvejai... Kas del Teslos, si kompanija viena diena pralengs ir pacia apple. Jie sugebejo visiskai pakeist suvokima apie masinu pardavimus ir ju eksplotavima. Masninos parduodamas iskirtinai tik Tesla salonuose, juokiose ten ne dyleriu salonuose, tas garantuoja puikia aptarnavimo ir garantinio serviso kokybe. Patys kuria infrastruktura. Norvegijau jau yra 6 SuperCharge degalines kur pasikrauni 20min 50% ir per 1h pilnai baterija ir tai visiskai NEMOKAMAI. O 2014 gale jau bus visa europa pilna ju degaliniu ir galesi keliaut po europa FOR FREE!!! Cia tai kaskas kas pakeis pasauli, o ne kaskoks Opel Insignija.