Lėta „Apple“ idėjos mirtis: pasauliui trūksta revoliucinių produktų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kirtiklis 2013-10-14 22:56
O čia kas neįžedimas? o po to nuostaba kitam poste kodėl įžeidė tave.. O kad fanatikas - čia konstatuotinas faktas, o ne įžeidimas.
kukulis 2013-10-15 08:02
Legaue - as del taves darkarta pabandysiu isdestyt... 5c yra biudzetinis telefonas. $99 - kaina, uz kuria apple'as pasiryzes parduot visus 50milijonu rageliu, ar net daugiau, jeigu tik bus paklausa. $549 - iliuzija, kuri sudaro prabangaus telefono ivaizdi. Techniskai jis nera blogas, jis tiesiog per brangus. Jis neturi absoliuciai nieko, ko neturi samsungas, htc, huawei, ar net nokia net ir uz mazesne kaina. As suprantu, kad gyvenant USA dar galima pateisint, kodel zmones renkasi 5c - $99 + sutartis - pigu, ir jie taip iprate. Taciau kaip cia kazkas auksciau rase, ~2250lt uz 5c Lietuvoje - cia jau reikia but svelniai tariant botaniku. Sakykim kainuotu 5c kazka tarp 1000-1400 lietuvisku pinigu, sakyciau priklausomai nuo zmogaus poreikiu, visai svarstytinas varijantas, nes panasiai tiek kainuoja kitu gamintoju praito sezono flagmanai, kurie jokiomis funkcijomis 5c nenusileidzia. Bet tai fanbojai uzsipuls, kad 5c tai cia ne praito, cia sio sezono flagmanas, uzsimerkdami pries fakta, kad viduriai ten is esmes senojo iphone5, tik ivilkti i plastmase.
League 2013-10-15 17:21
Būtent tai ir paminėjau auksčiau esančioje mano žinutėje jei netingėsi susirasi, kad tai 5 iPhonas pakeistas tik dizainu. Jei domiesi nuo seniau Apple marketingu turėtum žinoti jog kiek vienais metais jie atpigina ankstesnį ir į jo vietą pakeičia nauju tiek pat kainuojančiu flagmanu. Šiais metais buvo tas pats, jie nė centu labiau neatpigino senesnės versijos nei anksčiau, dėl to aš jo ir nepavadinčiau biudžetiniu, nes tuomet turėtume vadinti ir visais kitais praėjusiais metais atpigintus telefonus, bet niekas jų taip nevadino. Ir beto juk čia tas pats 5 iPhonas, juk jis nebuvo prastas, daugumos nuomone tai buvo geriausias esamas telefonas rinkoje. Taip jis dabar metais pasenes bet ar galima tokį telefoną vadint biudžetiniu? Jei taip tuomet kitais metais 5s taip pat bus biudžetinis. Suprantu jog šiuo metu technologijos keičiasi labai greitai sunku suspėti, bet nemanau jog metais senesnį telefoną galima vadinti biudžetiniu. Taip pat galiu paminėt jog Apple yra tikrai protingi ir gudrūs marketingo srityje, užuot palike tą patį iPhone 5 jie padarė jį spalvotą taip sukurdami lyg ir naujo telefono pojūtį taip pakeldami savo pardavimus, beto atsitiko netikėtas efektas, privertė daugumą žmonių pagalvoti jog tai biudžetinis telefonas. Bet juk tai verslas, pasakyk bent vieną kompanija kuri matydama galimybę užsidirbti jos neišnaudotų taip sukasi pasaulis.