EA apie tai, kodėl Titanfall bus skirtas tik Microsoft platformoms  (0)

Beveik prieš mėnesį kompanijos Electronic Arts finansų direktorius Blake Jorgensen pareiškė, kad šaudyklė Titanfall, prie kurios darbuojasi studija Respawn Entertainment, visuomet liks Microsoft platformoms skirtu projektu, t.y. juo galės mėgautis PC ir Xbox konsolių savininkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai vykusioje konferencijoje UBS Global Technology kompanijos EA atstovas teigė, kad tai padaryti, remiantis partneryste su Microsoft, ir tai visai nesusiję su kūrėjų santykiais su Sony ar požiūriu į PS4.

„Industrijoje jau seniai naudojama tokia praktika, kai žaidimai specialiai išleidžiami tik konkrečiai sistemai“, – kalbėjo Blake Jorgensen. „Tokiais atvejais, kai leidėjai bendradarbiauja su konsolių gamintojais, svarbu, kad sandoris būtų maksimaliai naudingas kiekvienai iš pusių. Ir būtent apie tai mes galvojome, galvodami apie tikslines Titanfall platformas“.

Antra vertus, kompanijos EA atstovas eilinį kartą pabrėžė, kad toks žingsnis susijęs tik pirmąja Titanfall dalimi, kuri sėkmės atveju taps pilnavertės serijos pagrindu.

Tai reiškia, kad šaudyklės išskirtinumas aiškinamas visai ne Microsoft „debesų“ architektūros išskirtinumu, kuri, kaip anksčiau teigė Jon Shiring, padės eliminuoti amžinas online žaidimų problemas.

Iš kitos pusės, galima kalbėti apie Xbox Live svarbą – viename iš interviu Titanfall prodiuseris Drew McCoy pastebėjo, jog be dedikuotų serverių palaikymo, o taip pat firminių Respawn „debesų“ technologijų palaikymo toks dinamiškas ir įtemptas žaidimas, kaip Titanfall, rizikuoja pasilikti be stabilaus ir patogaus daugelio žaidėjų režimo.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(0)
(0)

Komentarai (0)