Winamp grotuvą gali nusipirkti Microsoft

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2013-11-23 12:54
Geriau jau butu buve leisti letai "numirti" tokiems projektams kaip skype, winamp ir panasiai, nei juos isigytu m$.
Google 2013-11-23 13:48
Ka cia nusisneki dabar? Microsoft nusipirko skype jau seniai ar pablogejo skype nors kiek? Atsirado daugybe nauju ir naudingu funkciju ir t.t
Kadras 2013-11-23 13:58
taip pablogejo, jau kokius 6 metus naudoju konfrenecinius skype chatus ir kuo toliau, tuo labiau jie lagina, veluoja zinutes ir uzsibugina... Plius prideta labai daug nereikalingo slamsto, kuris tik apkrauna skype
Pumper 2013-11-23 14:20
Tai nenaudok. Jei jau geriau išvis kad nebūtų, negu kad MS nupirktų, tai paprasčiausiai nenaudok, jei nepatinka - apsimesk, kad visai nebėra, ko ir norėtum.
bahuriux 2013-11-23 14:30
Pablogejo ne technine prasme, bet tokios kompanijos, kaip m$, google, facebook, etc yra BLOGIS ir ju isigytas populiarus softas (net jei ir komerciskai nuostuolingas) pradeda tarnauti, kaip irankis globaliam sekimui, ar bent jau duomenu rinkimui ir bala zino kada ir kam parduos ar panaudos, gerai jei tik reklamai, bet tai tik laikina. Tai visiskai priestarauja laisvos valios principui.
bahuriux 2013-11-23 14:34
Jokiu problemu mielai naudociau ne BLOGIO imperiju nupirktus gerus ir populiarius produktus, o ju alternatyvas, bet kas liecia skype, kaip man dabar itikinti savo draugus ir pazystamus pereiti, ant alternatyvu, jei jie neraukia nieko kompuose.
Google 2013-11-23 15:22
Kaip mane juokina tokie pasakymai "kompanijos renka informacijas,jas parduoda" lygtais butumet labai svarbus visuomenei zmones ir is jusu google vagia slapta (skirta czv) informacija. O ar jums gaila,kad jie renka info ir ja parduoda? Jug visi naudojates tiek google tiek facebook ir t.t paslaugomis NEMOKAMAI taigi nebukit skupus,nenumirsit ar bomzais nepatapsit jeigu kazkas kazkam parduos info jog tipo megstate daznai lankytis porn svetainese. Aisku nebutumet lietuviai jei kitas uzdirba is jusu o jus negaunete nei cento tai pasaulio pabaiga jums.
kestutisz 2013-11-23 17:01
Dėl papildomo šlamšto tai sutinku, bet dėl laginimo - labai tikėtina jog M$ (kaip didelė inertiška kompanija) nusipirko produktą iš principo jau einantį į mirtį. Skype jėga buvo naudoti savo klientus kaip mini telefonines stoteles permetinėti skambučius vienų kitiems, ir tai puikiai veikė tais auksiniais laikais kai nei ten kažkas kažkokiais firewall'ais anei routeriais rūpinosi. Dabar jau turbūt pas didžiają dalį stovi vienokie kitoekie routeriai (kompų/mobiliakų kalnas namie ir visiem reikia ineto) ir sujungimui tarp tokių klientų reikia didelio išorinių serverių pralaidumo, nes jie tarpusavyje tiesiogiai susisiekti nebegali. O skype ne kažkoks naudingas p2p, kad portus tiesioginiam pasiekiamumui forwardinti ir tuo pačiu daryti paslaugą "blogajai korporacijai" :)
geduxk 2013-11-24 09:36
skype ne imonem imonem naudog trilian kuris paliko skype ir dar visa kita velnia maziau resursu valgo ir gan gerai dirba
unytas 2013-11-24 12:13
ms kai pirko skype tai ji neblogejo ir ne buvo prie bankroto kaip nokia. tegu perka nereike skaiciuoti svetimu pinigu