nVidia: maži PC yra daug galingesnė PS4 ir Xbox One alternatyva  (0)

Matt Wright iš kompanijos nVidia mano, jog šiuolaikiniai asmeniniai kompiuteriai (PC) daug geriau tinka žaidėjams, nei Playstation 4 ir Xbox One. Jis tai pareiškė, duodamas interviu žaidimų portalui MCV po to, kai rinkoje debiutavo Microsoft ir Sony naujos kartos žaidimų konsolės su AMD aparatine platforma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes manome, jog nedideli asmeniniai kompiuteriai yra daug patrauklesnė ir gyvybingesnė naujos kartos konsolių alternatyva“, – teigė jis, kalbėdamas apie nVidia bandymus padaryti sąveiką su kompiuteriais daug paprastesne ir taip pritraukti daug vartotojų, mėgstančių pailsėti prie video žaidimų.

„PC platforma savo galimybėmis žymiai viršija bet kurią konsolę, be to, vartotojas gauna papildomą funkcionalumą“, – pažymėjo Matt Wright. Jis papasakojo, kad dabar el. distribucijos sistemoje Steam užregistruota daugiau vartotojų, nei Xbox Live, o už PC žaidimų stovi didžiulė bendruomenė.

Kaip pavyzdį nVidia atstovas pateikė žaidimus Minecraft ir World of Tanks, su kuriais „užaugo ištisa naujų žaidėjų karta“, demonstruojanti, kad asmeniniams kompiuteriams skirti žaidimai turi šviesą ateitį ir kad ši platforma gyvuos dar ilgai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (0)