Internete ir išmaniuosiuose telefonuose įdiegtos programos seka kiekvieną mūsų žingsnį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

evaldosia 2013-12-16 20:13
teo pagal ip adresą nustatys ir buvimo vietą.bet negaila,tegu seka.kada nors pasprings informacija.bet matyt nusikaltėliai vaikšto su paprastais telefonais,ar iš vis be jų.
zaliaakis 2013-12-16 21:50
butent su paprastais. Daznai keicia. Perka ne is prekybos centru ar lombardu. Visada su mob keicia ir nauja sim. Aktivuoja kitame mieste, rajone. Kai sena ismeta. Turtingesni naudoja palidovinius. Vistiek buna zinomi policijai, bet policija negaudo
kmr 2013-12-16 22:11
Gerai ar blogai, bet Googlas atliko tikrai milžinišką darbą. Nejučiom nuo paprastos paieškos prie kiekvieno judesio internete sekimo. Ir net tuo neapsiribojant: štai sėsi į nepilotuojamą google taxi, pasakysi google akiniams, kad keliauji sutikti draugą, bet pakeliui norėtum užsukt skanios picos, ir google nexus telefone pasirodys picerijos vaizdas, kur kepamos tavo mėgstamos picos ir šiuo metu yra laisvas staliukas. Pora nexus ekrano spustelėjimų, ir picerija gaus tavo užsakymą bei prognozuojamą atvykimo laiką. Pagal google žemėlapių apskaičiuotą optimalų maršrutą teužtruksi kelias minutes. Kol valgysi picą, google + seks tavo draugo koordinates, o google maps atsižvelgdamas į transporto spūstis ir realiu laiku informuos, ar nevėluosi. Vėl sėsi į google taxi, ir bevažiuojant google akiniai pastebės parduotuvės iškabą ir primins, kad vis dar nenupirkai draugei norimos dovanos bei pasiūlys tai padaryti būtent čia, nes čia tavo google paieškoje ieškotai prekei taikoma net 15% nuolaida. Draugas nepyks, nes jo telefone pasirodys žinutė, kad vėluosi tik 8 minutes, ir jis spės išlenkti dar vieną bokalą jo mėgstamo alaus ten, kur šiuo metu yra laisvas staliukas, skaičiuodamas likusias sekundes iki google žadėto lietaus pradžios..
Nerkus 2013-12-18 08:47
Išgėrus pora bokalų alaus google akiniai praneš, kad po dviejų bokalų alaus tu visada skambini Marytei, o Marytė šį vakarą kaip tik laisva, nes jos draugas, po 3 bokalų alaus, nuėjo pas Onutę. gyvenime nebelieka vietos atsitiktinumui. toks jausmas, kad tai bus "komunizmas", tik truputi kitokia forma. viskas už tave nuspręsta, tik reikia suspėti priimti komandas "už 150 m sukite į kairę".