„Google“ atskleidė atnaujinimo ypatybes išmaniesiems akiniams  (0)

„Google“ kompanija ir toliau tobulina savo išmaniuosius akinius. Šią savaitę atskleisti ir naujieji programinės įrangos patobulinimai, svarbiausi iš jų: apsaugos priemonės, „Hangout“ programa, naujasis gestas fotografuoti bei „Youtube“ žiūrėjimo galimybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai jau dvyliktasis šiais metais išleistas atnaujinimas ir kaip teigė „Google“ atstovai, paskutinis 2013-aisias. Prieš tai atlikti atnaujinimai suteikė vartotojams muzikos klausimo, filmų žiūrėjimo galimybės ir restoranų informacijos pateikimą tiesiai prieš vartotojo akis. Nors ir išmanieji akiniai vis dar yra testavimo fazėje, tikimasi, kad kitais metais ši technologija gali pasirodyti rinkoje.

Atnaujinta apsaugos sistema leis išmaniųjų akinių naudotojams užrakinti matomą ekraną. Ši sistema veiks lygiai taip pat kaip ir nešiojamuose kompiuteriuose ar telefonuose. Išmaniaisiais akiniais negalės naudotis joks kitas asmuo, kol jūs neatliksite slapto rankų judesio, palietimo ar perbraukimo.

Taip pat kaip ir minėjome, „Google“ savo vartotojams pridėjo galimybę naudotis bendravimui skirtą programėlę „Hangout“. Ši programėlė išskirtinių galimybių nepasiūlys, tačiau leis sklandžiai siųsti žinutes ar dalintis nuotraukomis su savo draugais. Kalbant apie nuotraukas, kompanija taip pat patobulino fotografavimo būdą. Nuo šiol užteks įjungti fotografavimo rėžimą ir tiesiog mirktelėti viena akimi ir jūs užfiksuosite matomą vaizdą – paprasta.

Ko gero svarbiausias ir maloniausias atnaujinimas yra „YouTube“ programėlė. Nuo šiol vartotojai galės matyti įvairiausius filmukus prieš savo akis. Kadangi išmanieji akiniai turi ir filmuoti galinčią kamerą, nuo šiol bus galima nufilmuota medžiaga pasidalinti su kitais žmonėmis naudodami „YouTube“ paslaugą.

(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: