„Lenovo“ pristatė savo pirmąjį 4G ryšį palaikantį išmanųjį telefoną  (0)

Didžiausias Kinijoje kompiuterių gamintojas „Lenovo“ ir toliau bando įsilieti į išmaniųjų telefonų rinką. Šį kartą jie pristatė savo pirmąjį telefoną „Vibe Z“, kuris palaiko 4G ryšį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis prietaisas taip pat pasižymės ir kitomis aukštos klasės išmaniojo telefono ypatybėmis. Rinkoje turėtų pasirodyti keletas šio modelio variantų. 6 colių ekraną turintis išmanusis telefonas „Vibe Z“ bus pavadintas „S930“ kodiniu vardu, kiek mažesnį ekraną turintis modelis - „S650“ vardu, o mažiausias, 5 colių dydžio ekraną turintis išmanusis gaus „A859“ pavadinimą.

Kompanija, norėdami pakovoti su geriausiais konkurentais, šį kartą sutelkė visas savo turimas jėgas. „Vibe Z“ pasirodys su šiek tiek patobulinta Android 4.3 operacine sistema. Kaip ir pridera, kokybišką vaizdą užtikrins IPS Full HD ekranai. O sklandų ir greitą veikimą užtikrins keturių branduolių Qualcomm Snapdragon 800 procesorius, kuris gali dirbti 2,2GHz taktiniu dažniu.

„Vibe Z“ išmanieji telefonai taip pat gaus 2GB darbinės atminties – reikia pripažinti, jog šis parametras galėtų būti ir geresnis. Vartotojai savo programėles bei kitus failus galės talpinti 16GB vidinėje atmintinėje. Deja, daugiau atminties nepavyks gauti net ir naudojant išorines duomenų laikmenas - kompanija šį kartą atsisakė microSD kortelės palaikymo.

Kaip ir dauguma išmaniųjų telefonų, šis turės dvi kameras. Galinėje prietaiso įrenginyje, puikuosis 13-os megapikselių kamera, kuri užtikrins aukštos kokybės nuotraukas. Tuo tarpu priekyje rasime 5-ių megapikselių kamerą, kuri skirta vaizdo pokalbiams.

Kadangi šis telefonas palaikys 4G ryšį, kompanija užtikrina, kad šis įrenginys džiugins net 150Mbit/s parsisiuntimo, bei 50Mbit/s išsiuntimo spartomis. Tai tikrai įspūdingi greičiai, tad gal tuo pagrįstas ir santykinai nedidelės vidinės atminties pasirinkimas – viską, ko prireikia bus galima persisiųsti iš interneto, o savus duomenis saugoti „debesyse“. Tiesa, tam reikės spartaus interneto ryšio.

Rinkoje šis gražuolis turėtų pasirodyti vasario mėnesį, o jo kaina prasidės nuo 549 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(2)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: