RRT pirmą kartą pateikė 4G ir 3G tinklų aprėpties zonas: pirmauja „Omnitel“, paskutinėje vietoje likusi „Bitė“ duomenimis nepatenkinta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2014-01-14 11:49
Na atrodo Bitės internetas prastesnis, bet jis vis tiek man geriau veikdavo nei T2 Gal ryšys yra stiprus, bet tinklai tiek perkrauti, kad daugiau nieko ir negauni, tik stiprų signalą. Kaip ir su skambučio kokybe, kai sumažėjus viena padala vos begirdi T2, o bitėje, likus vienai padalai puikiai susikalbi, tik kartais trukčioja.
perihellis 2014-01-14 12:17
Tą patį norėjau sakyti aš su drauge naudojam identiškus telefonus. Pas mane teledema (iš esmės ta pati bitė - naudojama dalis ar netgi visa bitės technika, bokštai ir pan). Jai nuolat prapuola ryšys, jau nekalbu apie 3g internetui naudojimą. Kartais jo tiesiog nebūna arba jis būna toks lėtas, kad vos įmanoma naudotis, paspaudęs kąnors gali eit kavos išsivirt. Man dar nei karto nebuvo prapuolęs ryšys, tuo pačiu niekada nebuvo problemų su internetu. Tiesa dažniausiai, kai draugei prapuola ryšys, maniškis taip pat truputį susilpnėjęs būna - lieka viena ar dvi padalos, tačiau vistiek visada galiu skambinti ar jungtis internetą. Tą patį galiu pasakyt ir kitus draugus, kurie vis dar naudoja tele2. Kartais skundžiasi, kad nėra ryšio kokioj patalpoj ar užkampy kokiam. Tai čia kaip išeina dėl to padengimo nelabai suprantu.
immortallt 2014-01-14 12:34
Kauno miesto ligoninė - ten iš dirbančiųjų išsityčiojama, jei naudojasi T2, nes visame pastate nėra ryšio. Pas mane bute, jei esu koridoriuje, ryšys beveik garantuotai pradings, o bitė net požeminiame parkinge veikia, kartais net lifte veikdavo, kur iš esmės ryšio nelabai ir gali būti.
w00xer 2014-01-14 12:47
Nu nezinau... Man kyla vienintelis pasiulymas pasikeisti telefona Nes man su tele2 ir Kauno kliniku "katakombose" rysys yra ir susikalbeti be problemu eina
Unikali durnaropė 2014-01-14 13:10
Keistas fenomenas... , o dabar tie visi verkšlenimai dėl aprėpties zonų, ir aplamai keistoki, kai kurie pasisakymai ir paties naujojo vadovo spaudoj...
Ignasnn 2014-01-14 14:29
atejau pasikeikt del tele2 rysio ir interneto - o jau bendraminsiu yra pastebejau keista dalyka. BE ISIMTIES, pas visus draugus, kurie naudojasi tele2 savo smarphone, neimanoma prisiskambint. na gal is 3 bandymo ir pavyksta. taip net praleidau darbdavio skambuti, kuris siule dirbti pas ji..gerai, kad perskambino. pvz pas seneli sena nokia tik 2g palaikanti, be problemu. apie kokybe nekalbu, jos pas tele2 nerasta. kitas pvz su internetu. vienam kaimuke 2 EDGE padalos tetraukia. su tele2 neatvercia nieko, su bite(irgi 2 padalos) tikrai pakenciamai. pats buvau perbeges i tele2, po menesio nepilno grizau i bite...
Kestytis 2014-01-14 15:10
Aš ir T2 tik mėnesį ištvėriau. Ne pro retą sujungia iš kokio 3 karto. Arba draugų klausimai, kodėl tau vakar nebuvo galima prisiskambint privertė grįžti prie bitės.
haloo44 2014-01-14 15:31
Naudoju tele2. Pas mane telefonas htc one. Brolis irgi tele2, bet pas jį samsung galaxy trend. Ir ką, pas mane visada 3g veikia ir visi prisiskambina, inernetas užkrauna viską labai greitai ir be trikdžių. O ant samsungo sunku būna prisiskambinti, ir internetas 3g labai retai įsijungia, dažniausiai edge būna. Todėl manau, kad didesnė problema gali būti telefone pačiame. Pigesnis modelis, mažiau kokybės
FtBall 2014-01-14 16:24
Kur jus gyvenat, kad jums Tele2 rysio nera? Anyksciuose 3.5g visur traukia, Vilniuj niekur neradau vietos, kad negaleciau susisneket ar interneto nebutu, isskyrus lifta.
Creatium 2014-01-14 16:25
Tele2 jau porą mėnesių naudoju. Absoliučiai jokių problemų nepastebėjau: dėl ryšio nebuvo nusiskundimų iš draugų, pačiam nenutrūko pokalbis niekada, internetas kol kas visada veikia.
Anonimiausias 2014-01-14 16:43
Nežinau kaip jums, bet pas mane namie netraukia niekas, tik tele2. Ne tik traukia, bet ir 3G pagauna. Ir dar pastebėjau kad čia yra daug nesuprantančių kas yra 3G ir EDGE.
laimius 2014-01-14 20:34
Visu operatorių paslaugomis naudojausi, tai aišku dabar jau pasikeitę šiek tiek, bet man geriausias bites tinklas, turbūt be pačio tel aparato kvailiavimo - su bite (šiuo metu teledema) jokiu problemų neturėjau važinėdamas visoje LT. Dabar jau atsigauna ir tele2 su ryšiu bet ne taip senai reikėdavo ieškoti vietos kur ryšį pagaus, omnitel irgi prastokas būdavo, o su tokiom kainom ir paslaugom su malonumu iš jų pasišalinau . Iš kitos puses jei pereitų daug žmonių į bite gal paslaugų kokybė ir nukristų iki tele2 lygio.
Linas000 2014-01-14 22:52
Konverguoja to pačio dažnio bangos atsispindėdamos nuo pastatų. Kuo daugiau siųstuvų, tuo signalo svyravimai ryškesni. Kadangi RRT ant popieriaus matuoja ryšio padengimą, tai Bitė atrodo prasčiau už kitus, bet kai kam ir Maximos stogas tvirtas, negi uždrausi eiti "į bažnyčią kad primuštų". Aš net nenustebau kad liko nutylėtas nesėkmingų skambučių santykis. Užpakaly smegenys neauga, bet už tai niekas ant galvos ir nesėdi. Kai kaina yra pagrindinis rodiklis, apie kokybę neverta kalbėti. Skaitykit straipsnius atidžiai, pavyzdžiui, apie RRT draudimą Bitės abonentus perspėti dėl galimai marketinginio skambučio. Ar tuose straipsniuose kas nors sakė iš kurių tinklų vykdomi skambučiai, arba kad jei nepavyksta sujungti pokalbiui, tai iš telekomunikacinių paslaugų užsakovo nepaimsi pinigų kai sutartis apmokėjimui už pokalbio (kurio nepavyksta padaryti) laiką. Va taip ir "ožina" vienas operatorius kitą.
Krz 2014-01-14 23:19
Naudojuos Omnitel ir i bendra diskusija kieno antena toliau traukia nesikisiu Bet labiausiai aki rezia tas 4G (LTE). Nera dar tokio dalyko kaip 4G, LTE standartas tai tas pats 3G tik pusiaukeleje i 4G. Be to, kai pries menesi isigijau telefona palaikanti LTE nuejau i Omnitel pasiklausti kodel neveikia man tas ju taip reklamuojamas 4G. Ir ka, pasirodo tik plancetes ir nesiojami kompai gali juo naudotis (itariu del to, kad ir tas LTE naudoja skirtingus daznius ir ne visi irenginiai turi galimybe palaikyti) nes as mat naudoju netinkama SIM kortele (cia taip aiskino konsultante ir dar paminejo, kad taip sako tiems klientams kurie nesupranta)
Unikali durnaropė 2014-01-14 23:38
Omnitelis LTE ryšį pakūrė 1800 MHz dažnyje reklamos ir įvaizdžio kūrimo tikslais ir lia lia lia (kol nebuvo išdalintos licencijos 800 ir 2600 MHz dažniuose). Tačiau mobilieji telefonai palaiko ir 1800 MHz dažnį LTE tinkle. Tad visai įdomus klausimas, kodėl neveikia LTE ryšys telefonuose. Nors Ar tikrai neveikia Omnitelio LTE mobilusis internetas telefonuose?
DJ_LFS 2014-01-14 23:38
o ar tai nekenkia sveikatai?