„Motorola“ ruošia 50 dolerių kainuosiantį išmanųjį telefoną  (0)

Bendrovei „Google“ priklausanti įmonė „Motorola Mobility“, gaminanti mobiliuosius telefonus ir kitus nešiojamuosius įrenginius, pranešė ketinanti pateikti rinkai nebrangų, apie 50 JAV dolerių (apie 127 Lt) kainuosiantį išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Duodamas interviu leidiniui „TrustedReviews“, „Motorola Mobility“ vykdomasis direktorius Dennisas Woodside'as retoriškai paklausė, kodėl išmanusis telefonas negali kainuoti 50 dolerių? Pasak jo, nėra jokių tokią kainą galinčių paneigti argumentų, o jo vadovaujama bendrovė esą tai įrodys.

Tiesa, kokios būtų tokio telefono pagrindinės techninės savybės ir kada jis galėtų būti pateiktas rinkai, D. Woodside'as nepatikslino. Tačiau jis pridūrė, kad „Motorola Mobility“ ruošiasi „sukelti revoliuciją“ ekonominės klasės išmaniųjų telefonų segmente.

Pernai „Motorola Mobility“ pagamino flagmaninį išmaniųjų telefonų modelį „Moto X“, kuris buvo skirtas JAV rinkai. Netrukus po jo buvo pristatytas ir kur kas pigesnis „Moto G“, skirtas užsienio rinkoms. Tačiau vėliau bendrovės planai pasikeitė, ir jau vasario mėnesį Europos šalyse bus galima įsigyti ir „Moto X“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)