Epic Games: Unreal Engine 4 variklis karaliaus naujuose next-gen žaidimuose (Video)  (0)

Praėjusios kartos žaidimų konsolėse Playstation 3 ir Xbox 360 populiariausiu žaidimų varikliuku buvo Unreal Engine 3. Visai tikėtina, kad Unreal Engine 4 gali pakartoti savo pirmtako sėkmę, tik šį kartą jau naujos kartos konsolėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mike Gamble, kuris vadovauja kompanijos Epic Games europiniam padaliniui, duodamas interviu leidiniui Edge, pareiškė, kad Unreal Engine 4 naudoja didžiulis kiekis žaidimų, skirtų ne tik PC, bet ir naujos kartos žaidimų konsolėms PS4 bei Xbox One.

Tarp Epic Games varikliuką licencijuojančių kompanijų, Mike Gamble teigimu, yra tokie garsūs vardai, kaip Microsoft, Irrational, Ninja Theory, Arkane, Gearbox, Firaxis, BioWare, Rocksteady ir kitos kompanijos.

Jis pareiškė, kad pirmieji žaidimai su Unreal Engine 4 savo žygį rinkoje pradės dar šią žiemą. Kartu pridūrė: „Kūrėjai dar nepradėjo anonsuoti savo žaidimų su varikliuku UE4, tačiau kai tik prasidės anonsai, mes vėl būsime visur.“

Mike Gamble tvirtina, kad pasidalijinimas tarp garsių serijų pratęsimų ir naujų žaidimų, naudojančių Unreal Engine 4, sudaro 50/50, o gal net visus 30/70. Tuo pačiu metu daugelis studijų kuria ne tik serijų pratęsimus, tačiau ir visiškai naujus projektus, kurie turi atskleisti naujojo varikliuko pranašumus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)