Publikuoti žaidimo Titanfall minimalūs sisteminiai reikalavimai  (1)

Veiksmo šaudyklės Titanfall Beta testavimas turėtų prasidėti jau šį mėnesį. Preliminariais duomenimis, viskas prasidės vasario 14 d, tačiau kūrėjai šios informacijos oficialiai nepatvirtino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš studijos Respawn Entertainment įkūrėjų Vince Zampella pranešė, kad žaidimo klientas beta testavimo metu neturės regioninių apribojimų. Testuotojams taip pat bus pasiūlyta pasirašyti susitarimą dėl konfidencialios informacijos neatskleidimo. Tai reiškia, kad jau vasario viduryje reikia būti pasiruošusiems lavinai vaizdo klipų ir nuotraukų iš žaidimo beta versijos.

Tuo pačiu metu Vince Zampella papasakojo apie minimalius sisteminius reikalavimus, kurie privalės būti įgyvendinti, norint dalyvauti Titanfall beta testavime. Ir vargu, ar reikalavimai bus kitokie, kai prekyboje pasirodys galutinė žaidimo versija.

Taigi norintys žaisti Titanfall, privalės turėti kompiuterį, atitinkančiais tokius minimalius reikalavimus:

  • 64 bitų operacinė sistema Windows 7 arba Windows 8/8.1;
  • Procesorius AMD Athlon X2 2.8 GHz arba Intel Core 2 Duo 2.4 GHz;
  • 4 GB operatyvios atminties;
  • Vaizdo plokštė Radeon HD 4770 arba GeForce 8800GT su 512 MB atminties.

Trumpai reziumuojant pateiktus reikalavimus, galima teigti, kad jei savo žaidimų kompiuterį įsigijote 2008 m. arba vėliau, šaudyklė Titanfall būtinai veiks. Priminsime, kad žaidimas prekyboje debiutuos kovo mėnesį, jis bus skirtas PC, Xbox One ir Xbox 360.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (1)