Apple domisi elektromobilių gamintoju Tesla Motors  (0)

Gandai apie galimą Tesla Motors ir Apple bendradarbiavimą pasirodė dar 2013 m. gegužės mėnesį, o po puslapio The Chronicle publikacijos jie atgimė vėl. Pranešama, kad Apple plėtros direktorius Adrian Perica buvo susitikęs su Tesla Motors vadovu Elon Musk. Manoma, kad susitikime dalyvavo ir Tim Cook.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir nors analitikai vos ne vienu balsu prabilo apie grandiozinę susitikimo išvadą – Apple ketina įsigyti Tesla Motors, tačiau apie tai kalbėti dar labai anksti. Jau vien todėl, kad nuo pirmųjų gandų praėjo beveik metai, ir nieko neįvyko. Abipusis susidomėjimas gali būti susijęs su Apple noru integruoti savo įrenginius į Tesla elektromobilių multimedia sistemą.

Vis tik idėja apie Apple ketinimus išplėsti savo veiklos sferą, įsigyjant perspektyvų automobilių gamintoją, turėtų įsitvirtinti daugelio ekspertų sąmonėse. Juo labiau, kad Google jau ne pirmus metus kalba apie autonominius automobilius ir jų savarankišką gamybą, jei neras partnerių tarp egzistuojančių rinkos žaidėjų. Pati Google bendradarbiauja su Tesla, jai teikdama kartografines paslaugas.

Reikia pasakyti, kad ir kompanijai Tesla pavyko iš Apple prisivilioti ne vieną specialistą. Pavyzdžiui, George Blankenship padėjo elektromobilių gamintojui sukurti prekybos tinklo koncepciją, o iki tol jis užsiėmė analogiškais klausimais kompanijoje iš Kupertino.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: