Valve kuria „tobulus“ virtualios realybės akinius, kur kas geresnius nei Oculus Rift  (0)

Oculus Rift jau seniai tapo vienu populiariausiu virtualios realybės akinių pavyzdžiu. Jei leidžia daug giliau pasinerti į virtualų pasaulį, nei prieš dešimtmetį sukurti analogai. Kompanija Valve taip pat ne kartą yra pareiškusi apie šių akinių palaikymą, tačiau vienas iš kūrėjų prasitarė, kad Valve pati kuria savo akinius, kurie daug kartų lenkia Oculus sprendimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimų forume NeoGAF pasirodė publikacija, kurioje aprašomas vienas iš prototipų, parodytas atrinktiems asmenims konferencijoje Steam Dev Days. Minėto kūrėjo teigimu, buvo pasiūlyta 15 demonstracijų. Pastarosios buvo „tokios įspūdingos, jog kūrėjai instinktyviai griebdavosi savo išmaniųjų telefonų, kad galėtų užfiksuotų visa tai, kas vyksta.“

Viena iš demonstracijų rodė, kaip kūrėjas kabo virš virtualios prarajos, taip pat „mechaninio judančio kūdikio veidą“. Prototipas, kūrėjo teigimu, daug kartų geresnis nei pirmieji Oculus Rift modeliai.

Teigiama, kad Valve sprendimas pasižymi ypač mažais užlaikymais, fiksuojant judesius (praktiškai nepastebimi žmogaus akiai) ir nuostabiai didele vaizdo raiška. Padėtį erdvėje akiniai nustato, pasinaudodami kamera, nuskaitančia QR kodus, prilipdytus prie patalpos sienų ir lubų.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (0)