„Google“ pirmą kartą parodė „pasidaryk pats“ telefono prototipą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shanti 2014-03-05 10:48
Tai jau visos baterijos, kameros privales buti vienodo dydzio? Ar tik pati Google ir gamins juos?
BadAss 2014-03-05 12:29
Nukris toks telefonas ant žemės ir viskas "ant dalių" pabirs Po to bus galima, kaip lego susirinkt atgal
Asche 2014-03-05 12:35
Akivaizdziai neziurejai video. Viska paaiskina kas susije su moduliu gamyba.
w00xer 2014-03-05 14:18
Atsibundi po gero tuso, sausa burna ir skaudancia gerkle ir ziuri... o gi pirty pas drauga RAM'us ir kamera telefono pametei
Shanti 2014-03-06 12:05
Arba dar geriau - atsibundi po tuso, sausa burna ir skaudancia gerkle ir ziuri... ogi kazkas apmaine savo lievus ramus su tavo gerais ir tavo kamera kazkodel jau nebe 20 megapixeliu, o tik 2. Ir atrask dabar kuris apvoge tave dalinai
Kadras 2014-03-06 13:15
Skaudu tureti tokius draugus. uzuojauta...
Paprastas_zmogus 2014-03-06 15:24
Skaudu būtų turėti tokį telefoną labiau
immortallt 2014-03-06 15:32
Turbūt kaskart pagiringam atsibundant, nerandi pinigų piniginėje...
Kadras 2014-03-06 15:43
Prasau pagrisk savo teigini
Paprastas_zmogus 2014-03-06 17:28
Tai jau pasakė prieš mane gerą point'ą. Kad gali labai lengvai pamesti gan svarbias telefono dalis... Užtenka, kad tiesiog iškristų iš rankų ir nuo smūgio visos dalys į skirtingas puses.... Kartais rasi ir surinksi visas, kartais - ne... Plius, nesunku nuspėti ir kad tokie telefonai bus gan stori bei baisūs... Ir jeigu toks dalykas išpopuliarėtų ir pakeistų įprastus telefonus, naujo telefono pirkimas taptų tikra kančia, nes jau reiktų ne atskirus modelius vertinti/lyginti, o galybes skirtingų dalių... Žmonės neretai net dabar iš konkrečių telefonų neišsirenka, o ką kalbėti, jei reiktų rinktis iš dalių. Feh.
immortallt 2014-03-06 17:42
Jei nori, pasiimi dangtelį, kuris visas dalis uždengia. iPhone nukritęs ant žemės neveikia, tai ko čia inkščiat? Tai telefonas neskirtas blondinei. Blondinės perka iPhone. Tai daugiau apie technologijas besidomintiems žmonėms. Niekas iki šiol negamina daikto tinkamo visiems, nes toks daiktras realiai netinkamas niekam. Net tas pats kastuvas, priklausomai nuo jo paskirties ir grunto kurį kasi (gruntas) bei tavo ūgio ir kiek tau jo reikia/gali sau leisti, gali rinktis nuo pigaus kiniško, kuris kasant molingą dirvą gali sulinkti bei poros metų surūdys, iki pvz fiskars metalinio kastuvo, kurio rankena gumuota, kad vėsesniu laikotarpiu rankos nešaltų, o metalas tvirtas bei kraštas aštrus, tad be vargo kasti gali net ir labai molingą dirvą.
Kadras 2014-03-06 17:44
Arba kitaip tavo zodzius galima perfrazuoti, kadangi ne apple sugalvojo, vadinasi bus sh. Taigi aiskiai buvo parasyta, kad viduje bus tvirtinama su magnetais, o is isores mechaniskai. Manau ir dangtelis bus veliau uzdetas, ant nugarines dalies. Dabar lygiai taip pat gali pamesti telefono baterija, ka ji nesvarbi telefono dalis?
Paprastas_zmogus 2014-03-07 14:26
Tebūnie magnetai, dangteliai ir t.t. Tai vistiek nepanaikina pačios svarbiausios problemos.
Kadras 2014-03-07 14:58
Tu parasei 3 trukumus sio telefono, galimybe pamesti dalis, storis ir sunkus nusipirkimas. Pirma tavo trukuma paneigiau, antras kaip sake bus iki 10mm storio, suolaikiniai telefonai koks storis 6mm? Praktiskai skirtumo nepajausi ir bent man storesni telefonai labiau patinka, nei ploni, o jei dar baterija gera, tai isvis pasaka ne telefonas. Ir galiausiai pereinam prie sunkaus issirinkimo, cia tipinis apple vartojo mastimas, perku ka man apple pateikia ir neieskau alternatyvu. Nzn kaip tu, bet as savo kompiuteri pats susirenku, kokio man reikia, taipat ir telefona susirinkti bus labai naudingas dalykas Sito telefona prikima isivaizduoju taip, atsidarai saita ir ismeta lentele su variantais, kokios kameros nori 2 5 8 ar 12mb, jei praktiskai nenaudoju fotoaparato, imu 2mb procesirus su ramais, jei megstu pazaisti zaidimus imu su 3GB ramu 4 branduoliais. Jei megstu ziureti filmus, imu geresnes raiskos ekrana. Jei nepatinka kad reika krauti daznai telefono, imi geresne baterija. ir kas svarbiausia, po 2 metu nereikia pirkti naujo telefono, o uzteks uzsisakyti naujas dalis ir tavo telefonas vel bus kaip naujas.
Paprastas_zmogus 2014-03-07 15:42
O kuo tai nesuprantančiam žmogui geriau, kai jis ir dabar gali nueit į parduotuvę ir pasakyti "noriu telefono žaidimams" arba "noriu gerai fotkinančio telefono" ? Noriu pasakyti, kad dabar ir be tų lego telefonų yra nesunku nusipirkti kažką, kas atitinka individualius poreikius. O ir vargo mažiau.
Kadras 2014-03-07 16:21
Jei kaip teigi, domiesi technologijom, tai turetum ir zinoti, kaip kilo ideja daryti tokius lego telefonus. Jei nezinai, tai galiu priminti. Visu pirma dizaineris (nepamenu pavardes) pabraize ir patalpino internete, tokio tipo telefono paveiksla. Ir zmones pamate, sulauke milzinisko palaikymo ir tik tuomet google atkreipe i tai demesi. O kaip teigi, kad statistiniui vartotojui to nereikia, tai gerai rinka parodys, ar bus susidomejimas, ar nebus. Jei nebus, tai paprasciausiai nebepletos sios idejos, kame cia problema? p.s. siais laikais neisvaizduoju, kaip galima pirkti daikta, pirma apie ji nepasidomejus. As perkant dulkiu siurbli, pirma paskaitau apie ji internete ir pasirenku sau tinkamiausia varianta, kaip ir su telefonais, kompiuteriais, plansetem.
Paprastas_zmogus 2014-03-07 16:32
Tai, kad technologijų entuziastai parodė didelį susidomėjimą, nereiškia, kad ir eiliniams vartotojams tai bus tiek pat įdomu. Ir kad paprastam vartotojui nereikia tų lego telefonų, galime matyti jau dabar. Užtenka pažiūrėti kaip tie patys žmonės perka kompiuterius. O perka, kaip sakiau, tik su draugų/pažįstamų, kurie nusimano geriau, pagalba. Tai aš neįsivaizduoju, koks normalus žmogus NORĖS, kad iš jo būtų atimta dar viena sritis, kur jis kol kas dar gali kažką savarankiškai nusipirkti. PS. problemos aš niekur nematau. Aš išdėsčiau savo nuomonę, kurios tu pats paklausei.
Simplicity 2014-11-08 13:57
Kalbi kaip koks du pasaulinius karus pergyvenęs žilagalvis. Moteris sugeba automobilį nusipirkt tik dėl to, kad jis gražus arba raudonas, o tu čia verki, kad kažkas nesugebės telefono išsirinkt. Niekas niekam neliepia telefono iš gabalų rinktis. Bus kažkokie baziniai „ARAfonai“, kurie atliks visas standartines išmaniojo telefono funkcijas. Ateis paprastas žmogus ir pasiims iš lentynos tą telefoną (SAMSUNG, APPLE, ARA, LG ir t.t.), kuris jam labiausiai patiks. (Dalis jų tą ARA nudėvėtų net nežinodami, kad jis yra sudarytas iš keičiamų modulių.) Geekai sau daiktą rinks jau iš atskirų modulių ir dės tik tai ko jiems reikia. Vaikai, kuriems telefonas reikalingas tik žaidimams, pasirūpins papildomu RAM ir galingesniu procesoriumi, jei tik ARA moduliškumas tai leis. Aš manau, kad jei GOOGLE ARĄ bus galima rasti mobiliojo ryšio tiekėjų salonuose, o kaina nebus geekiška, tai atsiras ir pirkėjų. p.s. Žmogui tenka spręsti dilemą „Ką pasirinkti?“ jau nuo tų laikų, kai jis pirmąkart sugalvojo iš medžio išlipti. Tik jei anksčiau rinkdavosi iš skirtingų meistrų pagamintų iečių antgalių, tai šiandien renkasi iš skirtingų modernios technikos gamintojų.