Paveldėto iPad aktyvavimui gali prireikti teismo orderio

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

aurimokas 2014-03-09 14:59
Eilinis netikslingas apple iShit sumanymas. Be apple slaptažodžio nei paliktu/nusipirktu padėvėtu gaminiu negali naudotis savo reikmėm. Way to go 'Murica
Paprastas_zmogus 2014-03-09 15:38
Jei nežinai, tai ir nekliedėk. Tai gera apsauga nuo vagių. Neturi slaptažodžio, nepanaudosi. O jeigu nori parduoti, ištrini savo Apple ID iš įrenginio ir jį nupirkę žmogus gali laisvai naudotis toliau su savo ID.
aurimokas 2014-03-09 20:05
Yra toks posakis: "Spyna ne nuo vagiu, o nuo paprastu zmoniu". Gudresnis vagis padarys system restore su senesniu ar tos pacios versijos softu per recovery meniu ir nepades jokie slaptazodziai ar Apple ID. Slaptazodis padeda nebent nuo buko gezo, kuris gatvej atims tavo ipada ir nes iskart i lombarda priduot.
Paprastas_zmogus 2014-03-09 20:13
Tame esmė, kad tas "system restore" ant vogto prietaiso jau nebepadeda kaip anksčiau padėdavo. Žaisk su tais recovery mode kiek tik nori - be apple ID špygą matysi. Dar kartą - jei nežinai, tai nekliedėk.
raimism 2014-03-10 10:27
kodėl taip agresyviai reaguoji? žmogus sako tiesą - visos apsaugos yra ne nuo profesionalių vagių, o nuo buko gatvės gezo. Šiuo atveju, kaip suprantu, joks Apple ID nei testamentu, nei kitaip paliktas nebuvo. Žmogus gavo iPad'ą ir tiek žinių. Jis jo negali naudoti, jis jo negali parduoti. Vienintelis būdas - kreiptis į Apple. Jei pats nesi kūręs programų iOS arba nesi kreipęsis į Apple dėl kokių nors rimtesnių problemų - turbūt nė neįsivaizduoji koks ten aptarnavimo lygis ir kokie buki įsigalvojimai toje kompanijoje. Kad kalbos nebūtų tuščios - kaip pavyzdį galiu tik paminėti, kad norėdamas užsiregistruoti kaip iOS programų kūrėjas tu net negali visų reikalaujamų dokumentų nusiųsti el. paštu arba įkelti skenuotas kopijas į jų tam sukurtą puslapį. Maždaug 20 lapų dokumentų paketą tu turi nusiųsti faksu (žinoma į JAV numerį). Apple jau 10 metų nekreipia dėmesio į viso pasaulio developer'ių prašymus supaprastinti šią ir kitas panašias procedūras. Ir tai daro įmonė, kurią daug kas vadina įmone, kurios IT sprendimai (iOS) kuria idealią "user experience"? Tokių sprendimų pas juos ne vienas ir ne du. Taip, kad vadiname viską tikrais vardais - įrenginiai jų puikūs, bet klientų aptarnavimas - labai prastas.
Paprastas_zmogus 2014-03-10 10:45
Ne agresyviai. Tiesiog erzina visokie žiopliai su savo nepagrįsta antipatija, šnekantys apie dalykus, kurių visiškai nežino. Taigi aiškiai buvo pasakyta, kad dabar be Apple ID jau net ir "profesionalūs vagys" nieko su devaisu nepadarys. Ne, toliau savo nesąmones peza. Neįsižeisk, bet man tavo kai kurie teiginiai irgi atrodo iš piršto laužti. "10 metų nekreipia dėmesio į developerių prašymus"? Tai, kad AppStore gal tik 5-6 metus tegyvuoja...
aurimokas 2014-03-10 10:56
Taip kad nereikia įžeidinėti jei pats nesidomi. Bet koks švarus softo įrašymas per system recovery menu (Home btn+power berods ant iPhone paleidžia šį meniu), sunaikina bet kokią turėta informaciją, išvalo visus slaptažodžius, Apple ID ir kitą info. Vienintelis dalykas ką gali padaryt, tai kreiptis į saloną su IMEI kodu ir prašyt kad blokuotų prietaisą.
raimism 2014-03-10 11:06
nieko nesakiau apie Apple Store, kuri gyvuoja tik nuo 2008 - gali patikrinti mano post'ą žodis po žodžio. Aš kalbu apie "Apple developer program", kuri tuo pačiu formatu ir tais pačiais pokvailiais registracijos reikalavimais kaip ir dabar galioja nuo 2009 vidurio - Mac OS X - pasirodymo.
Paprastas_zmogus 2014-03-10 11:10
Creatium 2014-03-10 13:12
Antrinu "Paprastas_zmogus". Jokių kardinalių veiksmų negali atlikti su aparatu tol, kol yra pririštas iCloud accountas. Net suvedus pass ir padarius restore, iš naujo nustatinėjant telefoną bus prašomas tavo tas pats slaptažodis ir be jo niekur. Todėl pvz. perkant iš rankų telefoną būtina jį išbandyti realiai ir pažiūrėt ar nėra iCloud acc pririšto, nes tiesiog gausi plytą.