Degalai iš oro

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nerkus 2014-03-16 13:41
įdomu kelintas čia perversmas energetikoje?
zaliaakis 2014-03-16 14:08
malonu kai ka naujo isranda ir tai pasitarnauja zmonijai is geros puses. Bet kad dar realiai pradetu naudoti ir vyktu masine gamyba. Tada sutikciau, kad cia ne mokslininku iliuzijos, o tikrove
Atk 2014-03-16 21:19
Jau seniai yra visokių generatorių imančių energiją iš oro ar iš žemės, bet jie gal dėl egoizmo išradėjų taip ir nepatenka į masinę gamybą. Pavyzdžiui https://www.youtube.com/watch?v=iRSP7h73u-Q Jau galėtume prieš 100-20 metų jau naudotis vien tokiais generatoriais, bet vis dar naudoja nešvarią energiją, bet manau, kad ilgai tai nesitęs, kažkada atsiras koks nors vienas drąsuolis neguobšuolis, kuris atras ir pasidalins, ir technika dabar leidžia tai, dabar daug daugiau kokybiškų detalių yra ir žinių, nei tarkim Nikolo Teslos laikais ar Lesterio Henderšuto ar Stevo Makro ar Donaldo Smitho, todėl jau ateis riba, kada tai taps atvira ir neigti tai atrodys taip pat kvaila, kaip dabar atrodo kvaila, kad neigti, kad žemė apvali. Nors šeip jau ir taip žmogus galėtų labai gerai gyventi, jam iš tikrųjų labai mažai reikia, bet nemoka žmogus savo egoizmo suvaldyti ir nori daug visko, ko jam nereikia ir todėl perlenkimas labai didelis vyksta vartojimo ir žūdymas Žemės, bet stipriausią žalą žmogus sukelia savo mintim piktom, savo būkle pikta, agresyvia ir nuo jo pradeda pulsuoti pikta, agresyvi, naikinanti energija, kuri ir gyvūnų ir žmonių sveikata gadina net. Todėl reikia nustot liet agresiją ir atmosfera darysis lengvesnė, malonesnė, nors išoriškai niekas nepasikeis, tie seni daiktai bus, bet kažkodėl bus jaukiau, maloniau būti jau tokioj atmosferoj, kur žmogaus geros, šviesios mintys.
immortallt 2014-03-17 01:29
Tu tikrai toks naivus? O gal durnas? Turi švarų ir neribotą energijos šaltinį, kuriam neva ir kapitalo kaštai maži, bet valdomas godumo tu jo nenaudoji. Čia kaip? Pas save pašiūrėje pasijungti ir kaip žiurkė žvengi? Tu supranti, kad jei turėtum tokį energijos šaltinį, tai staiga kontroliuotum visą PASAULIO energetiką. Šiuo metu pasaulio energetiką dalinasi tūkstančiai, milijardines apyvartas turinčių įmonių. O su tokiu va stebūklingu daiktu, staiga tai, kas priklauso tūkstančiams, būtų tavo, nes niekas negalėtų konkuruoti su tavimi, o ir tiekėjų nereiktų. Nebūtum priklausomas ir nuo geografijos. Visgi star wars frazė nepakartojama: "The ability to speak, does not make you intelligent".
edgarasf123 2014-03-17 10:15
Visi tie irenginiai kurie gamina elektra is oro are fake, arba nebent gamina labai silpna elektra(is radio bangu kurie yra skleidziami nuo radio bokstu). Bet tikrai negamins tiek elektros kad palaikytu namu buitine tehnika.
kassu 2014-03-17 11:22
Kaip tik visų "GALINGŲ" valstybių sumažėtų kontrolė. Rusijoje iš karto kiltų revoliucija (dėl bado) JAV neturėtų dėl ko įvedinėti "DEMOKRATIJOS" Arabai vėl persėstų nuo "supercarų" ant kupranugarių. Aišku aš SUTIRŠTINU, bet kažkas panašaus turėtu būti.
edgarasf123 2014-03-17 11:56
Taip sakai kad nafta bus beverte, aisku verte tikriausiai nukristu maziau nei per pus. Bet nafta visvien bus naudojama pramonei ir pns. Beto kad revoliucijos kils ir pns, abejoju. Rusija sugeba gamint maista pati. JAV tikrai nenustos listi i kitu valstyju reikalus vien del to kad nepradetu uzgrobinet kitas salis(kaip dabar Rusija su Ukraina) ir taptu per galinga. Nebutu JAV, griztumem i viduramzius kai visi kovoja del sienu.
immortallt 2014-03-17 20:51
kassu, kiek tau? Pieši scenarijus, bet net nesupranti apie ką kalbi. Tai tu apie godumą, tai jau, kad valstybės prieš. Pateiki taip, lyg pinigai pradings ir nebebus jokių problemų ar iš ko valstybės gali gyventi.
kassu 2014-03-17 23:52
Niekas nieko nepiešia, tik "Pasak bendrovės atstovų, 1 tonai etilenglikolio pagaminti naudojant „Liquid Light“ įrenginį tereikia vos 125 JAV dolerių, kai tuo tarpu jo gamyba iš naftos ir dujų atsieina 600 dolerių." Ir http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_la ... by_revenue ai bet čia nieko mizeris, trečdalis turtingiausių (iš 60) kompanijų naftininkai. Naftos kainai nukritus žemiau 70 USD PUTKINISTANUI amen (nes netures net už ką plūgo nusipirkti)
Vytax 2014-03-18 00:17
Paprasta ekonomika. Kuo labiau pakyla naftos kainos, tuo daugiau atsiranda alternatyvų.
immortallt 2014-03-18 02:06
Technologijų, kurios jau skelbė tokius dalykus buvo ir ne viena. Deja realiai jos neateina, nes būna kokie maži niuansai, kad tokių kainų pasiekti neina. Pvz biokuro savikaina AUGINANT, gali būti ~40lt/MWh, net nuperkant žemę už 8,000 LT/ha, mažo derlingumo žemę, kuri netinkama ūkininkavimui. Rinkos kaina tuo metu dabar apie 75lt/MWh berods. Niuansai... Na pirma reikia didelio kapitalo arba didelio kapitalo įmonės linkusios investuoti bei užsiimti labai stambiai. Na tada belieka tik smulkūs dalykai.
kassu 2014-03-18 09:11
Tavo tiesa. Dėl to ir liūdna, kaip tu ir sakai daug visokių "stebuklų" buvo "atrasta" bet kol kas tai ir lieka "stebūklai" popieriuje arba youtube.