Nepaprasto grožio ledo urvai Aliaskoje: kviečiame pasižvalgyti po jų vidų (Video)  (2)

Amerikiečių „Firefight Films“ kūrybinė komanda užfiksavo Aliaskos ledo urvus įspūdingame filmuke „Bigger Than Life“ (liet. didesnis už gyvenimą), kuriame po ledo griovas nardo bepilotis lėktuvėlis su pritaisyta specialia „GoPro“ kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak filmuko kūrėjų, tai pirmasis žinomas šių bepiločių orlaivių skrydis ledo urvuose. Panaudotos naujosios technologijos leidžia grožėtis retai matomais vaizdais – kaip atrodo ledynas iš vidaus.

„Kai esi ledo urve, esi priblokštas to nepaprasto tave supančio grožio, - kalbėjo filmuko prodiuseris Christopheris Carsonas. – Jausmas yra tiesiog nerealus ir įkvėpiantis.“

„Bigger Than Life“ filmuką galite pažiūrėti žemiau. Rekomenduojame žiūrėti per visą ekraną ir pasirinkus aukštos raiškos nustatymus (HD).

„Firefight Films“ filmuodami „Bigger Than Life“ naudojo „DSLR Pros DJI Phantom Cannes P2 Kit“ bepilotį orlaivį ir „GoPro Hero3+ Black Edition“ kamerą. Kamera gyvai transliavo kūrybinei komandai viską, ką „mato“, todėl buvo galima lėktuvėlį nukreipti tinkama linkme ir užfiksuoti geriausius vaizdus. Dauguma filmuke matomų vietų žmogui nėra pasiekiamos.

„Ši puikiai išvystyta technologija padėjo mums užfiksuoti šias nepakartojamas vietas. Filmavimas buvo itin sudėtingas, su daug nežinomųjų, bet kuriuo metu kas nors galėjo nepasisekti“, - prisiminė C. Carsonas.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(10)
(0)
(1)

Komentarai (2)