Mobiliojo telefono išradėjas: netrukus telefonus implantuosime po oda

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2014-04-07 09:46
Kankina paranoja, kad esat sekami (trackinami kiekvienam zingsnyje gyvenime)? Implantavus toki prietaisiuka, sekimas koks yra dabar atrodys, kaip gyvenimas negyvenamoj saloj palyginus su implantuotu. Arba kitaip sakant "Welcome to new world order"
w00xer 2014-04-07 12:33
Jei taip ir nutiks, kad telefonus implantuos po oda, tai is visu jegu stengsiuosi kad as ir mano seima butu vieni is paskutiniu tai padare.
sloggi 2014-04-07 14:38
pasaulio bambos tie lietuviai. Jauciates sekami ?
bahuriux 2014-04-07 19:51
Kai uzaugsi (moraliskai) gal suprasi kodel zmones nenori, kad apie juos butu renkama betkokia ir visa informacija, net jei absoliuciai nera ka slepti. Truputi uzvesiu ant kelio, scenarijus is alternatyvios (tikiuosi) ateities. ~2025 metai vis zmones pasaulyje su (privalomai) inplantuotais cipais, jei nori tegu tai bus telefonai inplantuoti savanoriskai ir maza to patys sekamieji tai dar ir apmokes. Tarkim sugalvoja baltarusiai nuversti savo "DEMOKRATISKAI" isrinkta cara Lukasenka ir susirenka visi kazkur Minsko centre ir kelia 3,14sini mol nx mum toks didktatorius reikalingas norim tikros demokratijos, norim i europa o ne i rytu puse. Tada ka visus kas buvo toj aikstej po viena slaptosios tarnybos supudo kalejime ir taip tol kol nebebus protestuojanciu arba kol isvis bijos net pagalvoti apie perversmus, kad ir uz teisinga reikala. Netoks baisus scenarijus, tavo zmona sumokejusi mokesteli suzinos kur ir netgi su kuo miegojai kai buvai isvaziaves i komandiruote. Truputi baisesnis scenarijus, baudas uz greiti ir taisykliu nepaisyma gausi rutiniskai kiekviena diena desimtimis, menesio gale tiesiog paimsi greitaji kredita kad galetum apsimoketi baudas. Nes ta leis padaryti GPS su trackinimo funkcija. PS. miegok ramiai ateina grazi ir laiminga ateitis. Uz tave nuspres kas tau geriau Didysis brolis.
sloggi 2014-04-07 20:19
Nebutumet jus eiliniai lietuviai sugebantys izvelgti tiktai kas is to blogo... graudu.
jonas112 2014-04-07 21:06
Nežinau, labai jau kvailai skamba tas pasakymas: neturiu ko slėpti, koks man skirtumas. Pirmiausia, tai reikėtų pradėti nuo to, kad ne sekimas, o privatumas turėtų būti viena iš žmogaus teisių. Kažkodėl jei pradėtum klausinėti žmonių: -kokia tavo ligos istorija, kiek uždirbi, su kuo miegi, ką veikei tada ir tada ir t.t ? -koks tavo reikalas?,- atkirs jie -taigi slėpt neturi ko.. Reikia įsisamoninti, kad privatumas yra nebūtinai kažko slėpimas. Tad noras nebūti sekamam yra visiškai suprantamas, daug racionalesnis nei būti sekamam.
Wolfy 2014-04-07 21:23
Matau savanorį, kuris norėtų būti sekamas.
w00xer 2014-04-07 22:18
Gerio tikrai yra. Nereikia nesiotis 5coliu ekranu blyno kisenej, nereikia ieskoti kontaktu, viskas akyse sviecia, koki nori toki ui pasidarai ir t.t. Bet tie geriai neatperka gresmiu. Elementariausi nuhakinimai ir terorizavimai. Pvz (aisku fantazuoju) bet irenginys po oda turetu visa imanoma tavo kuno info, tame chipe visi tavo finansai ir koks hakeriukas tau tiesiai i aki siuncia zinute, kad tavo chipas uzblokuotas ir atblokuosiu jei sumokesi 50000 bitkoinu. Beje teisingai buvo pasakyta: apie tave renka visa info, o tu uz tai moki menesini mokesti. Bet aisku... Uz tai gausi tiksliai tau pritaikyto ciainiko reklama
1hitkillhack 2014-04-07 22:44
kodėl beveik niekas nemato pliusų... galima iki maksimumo sumažinti nusikalstamumą, terorą, išnaikinti kelių gaidelius, pasinaudojant gps signalu galima teikti savo buvimo vietą namiškiams, draugams, policijai... Minusus mato tik tie, kas linkę iš esmės pažeidinėti įstatymus... ir kurie ligotai įsivaizduoja žodį "laisvė"... Kuo toliau, tuo labiau einama prie tobulos visuomenės ir nori nenori visiems teks prisitaikyti, arba slėptis urvuose...
sloggi 2014-04-07 23:21
Ko jus parinates, kad kazkas rinktu info? Jug tai jau dbr vyksta, betkoki app is androido bandyk parsisiust ir paziurek ka jis patikrins tau ji isirasius. Yra tokiu kas kontaktus praziuriu, nenustebsiu jai zinutes perskaito pagal nutylejima. Jai jau taip jums rupi jusu sventas privatumas visad bus pasirinkimas kreiptis pas zmones katrie uz tam tikra mokes uzdes kokius filtrus ar dar ka. Nenustebsiu jai tai butu papildoma funkcija uz papildoma suma. Nors ka cia pasakot dar net nera masiskai paleistas joks irenginys, o jau kliedi liaudis. Biski daugiau pozityvumo zmones atsineskit i gyvenima.
bahuriux 2014-04-08 00:21
Paskaitykit mano antra nuo virsaus posta dar karta. Tokia kaina uz kazkoki patoguma, o kaina yra apskritai jokio privatumo, man per didele. Zmones turi savo teises ir laisves, jei aukosit laisves del saugumo, galiausiai neteksit abieju.
sloggi 2014-04-08 01:49
Galesi kraustytis i pencilcanija pas amisus. Galesi buti ju mechaniku ir grust arkliui siknon ranka iki alkunes. Nereikes jaudintis del privatumo.
bahuriux 2014-04-08 23:54
O tu nebusi supudytas kalejime, arba nebankrutuosi del visokiu taisykliu pazeidimu, tik tokiu atveju jei neiseisi is namu, o isejes vaziuosi tik viesuoju transportu, nepadarysi net menkiausio nusuzengimo. Velaiu kai tie implantai jau mokes skaityti tavo mintis, vien atsiradus abejonems, gal musu valdzia bloga ar kazka tokio, tiesiog tave atjungs laikinai arba visam, dziaugsiesi, jei liksi gyvas su pakeista asmenybe (mintim), ar suzombintas. Zmones jus nesugebat mastyti placiau ir toliau.
DvD's 2014-04-09 00:23
bahuriux, ką tu rūkai ? Jau tokio paranoiko tai dar neesu matęs... O tu nebijai, kad ateityje būsi supūdytas kaleime už tokius savo postus ?
Nerkashis 2014-04-09 13:48
O ko jam bijoti? Jis gi neturi implanto po oda. O yra sekamas kada jis pats nori. Tai kame problemos?