ES sankcijos Rusijai atidedamos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

O_O 2014-04-05 17:38
Na va, ES praktiškai sutinka su Krymo aneksija. Tik griežtom ir greitom, kad ir daug kainuojančiom, sankcijomis galima stabdyti Putkos išsipisinėjimą. O tai, ką ES ir JAV daro dabar, tai vadinasi 'skystimas'. Laiko klausimas kada Putleris tęs savo kruopščiai parengtą planą 'Š'.
Andris 2014-04-05 19:43
Kokios gali būti sankcijos iš byrančios ir prasiskolinusios Europos. Rusams tereikia atsisakyti dolerio ir JAV bankrotas, o Europa paskui.
Simplicity 2014-04-05 19:52
Kaip suprantu, kišenėj partinis bilietas iš anų laikų, o palto atlape komjaunuolio ženkliukas (tik iš ktos pusės)? Eik, įsijunk PTP ar HTB— gal parodys kaip VVP ant kokio lokio joja, amforas iš jūros dugno traukia ir su oligarchais kovoja. (Prie to paties pažiūrėsi ir apie tai, kaip savi šaudė į savus.) Tik saulėgrąžų ir vatinuko nepamiršk
zyzelis 2014-04-05 20:22
Aisku. Tai tikiuosi dabar pat bėgsi ir atsisakysi dolerio ? Už likusius pagriebsi sėmkių, bus iš ko ant kitų paspjaudyti... Na, vakarų žingsniai iš tikro atrodo pasverti (kam dabar čia taškytis seilėmis, kol šildymo sezonas ir nėra alternatyvų dujoms). Mees geriau ramiai susikursim alternatyvius kelius. O ... tada spresim, pirkti pigiau nei kinai ar ne... O gi nashistai: pašvietė saulė ir pasinešė kaip pavasariniai katinai... Ir px kaip ateity gyvensim bile dbr visus b*biais apšėrėm.
Kirtiklis 2014-04-05 20:42
O jei dar EU rublį įsivestų, tai ir JAV mirtų iš bado, ir geroji Rytų kaimynė galės šelpti padaujančius Amerikos vaikus. Tikrai intelekto nesužalotas, dar prisiregino čia kad tai įrodytų.
Shanti 2014-04-05 21:54
Nu va Putleris spejo papirkti EU aukstuosius... Geriau kryme butu krauja pralieje ukrainieciai ir rimtai gynesi. Tada butu kitaip ziurima.
gagu 2014-04-05 22:04
Na manau, ne kiek papirko, o kiek EU valdžia priklausoma nuo pinigingų oligarchų, kurie nenori prarast bapkių įkištų į Rusiją ir gali smukti verslas. Na dar prisisided visuomenės naivumas, kad nieko čia tokio baisaus nėr, nieko čia Putleris nepadarys.
punktyras 2014-04-05 22:35
Ir dar tai, kad kariniai veiksmai niekam nebūtų naudingi, išskyrus Kremliaus kliką, kuriai tai būtų proga pateisinti visą savo dešimtmečių neveiklumą, korupciją, apverktiną ekonominę būklę veiksmais iš Vakarų pusės. Čia primena žiūrėjimo žaidimą – kas pirmas sumirksės. Vakarai kol kas tik nusibraukė plaukų sruogą nuo kaktos, o Kremliaus kaktą, sprendžiant iš komentarų pobūdžio, padabino smulkūs prakaito lašeliai
ciklonas 2014-04-05 23:22
Rusai blogai daro,amerai blogai daro( ir tie,ir tie kariauja,grobia ).Pirmieji prasciau atrodo ant "podiumo"nes yra skurdziai,antri viska daro gudriau(?) ir turi geresne veikimo sistema.Stipresni ir gudresni isnaudoja silpnesnius maziau patyrusius-nieko nauja siam pasauly nors ir XXIa.
gagu 2014-04-05 23:53
Na kaži kiek čia to blogumo iš amerikiečių, nelabai pastebėjau. Kiek pastebėjau amerikiečių kariavimo tikslai būdavo dėl stabilumo įvedimo ir savęs ginybos. Gynės nuo agresyvaus komunistų plitimo, nuo agresyvių autokratų įsigalėjimo, nuo terorizmo. Lindo ten, kur vidiniuose konfliktuose žūdavo daug civilių, sustabdydavo ir pasitraukdavo. Na gal ko nors blogesnio dar nežinau dar.
Ernestass 2014-04-06 00:25
Nieko daugiau ir nereikėjo tikėtis iš vakarų. Kol jie parengė savo pirmą paketą sankcijų, Putinas aneksavo Krymą. Dabar vakarai gąsdina trečiuoju sankciju paketu lyg jis kažką reikštų. Putinas neįsakę užimti kitų Ukrainos dalių dėl ten nepakankamai palankaus klimato, strateginės svarbos, logistinių problemų bei nenoro toliau žaisti su vakarais. Dėl to nereikia bijoti, kad staiga Rusija ims ir užpuls Ukrainą. Atvirkščiai, Putinas laukia provokacijų dėl kurių galėtų pasauliui pateisinti tolimesnę savo agresiją. Todėl patarčiau Ukrainai nedaryti jokių nesąmonių su Krymu. Tiesiog susitaikyti su juo netektimi ir net nebandyti juo izoliuoti ekonominiu atžvilgiu. Kitas dalykas, gal būt Putinas nori laikyti Ukrainą kuo ilgiau krizės lygyje ir taip ją smukdyti į skolas. Skolas, kuriuos bus padengtos iš vakarų kišenės. Grasinimas dabar gali iššaukti neproporcingą Ukrainos reakciją į savo saugumo investicijas. Be to, kažin kaip susiklostys Ukrainos ateitis, nemanau, kad jai tiesiog bus leista išprūsti iš Rusijos orbitos. Žiūrėk, po vienos politikų kadencijos visos anti-rusiškos emocijos nutils ir postus vėl susirinks Maskvai palankūs politikai.
salemas5 2014-04-06 01:20
ka galiu pasakyti, skystakiausiai ten valdzioje sedi. Arba bijo Rusijos, bet greiciausiai ir tai ir tai
demukazz 2014-04-06 06:37
99% tikslumo scenarijus. Gal tamsta aiskiaregys ar siaip zvalgyboje dirbate (klausiu kaip kolega)
lucy 2014-04-07 13:36
Mes gyvename Europoje taigi natūralu, kad visi straipsniai eina prieš Rusiją (kiti tiesiog absurdiški, čia apie daugumą dabartinių straipsnių). Mano akyse USA yra kur kas didesnis blogis lyginant su Rusija (aš nesakau, kad Rusija yra gėris) . Rusija tvarkosi savo pašonėje, bet USA puldinėja, bet kur pasaulyje kas jiems nepatinka "terorizmas", "gamina atomine bomba" ir kitokiais prietekstais. Tokie užpuolimai yra netoleruotini, bet mūsų žiniasklaidoje jie buvo nušviečiami teigiamai, čia tas pats kaip kryžiaus žygis.