Kelių gaideliui atsirūgo bandymas greitkelyje auklėti slaptą policijos ekipažą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paramotoras 2014-04-08 10:06
Reikejo ir masina konfiskuoti kaip nusikaltimo iranki. O ir kvalifikuoti ne kaip administracine o kaip baudziamaja del pasikesinimo i turta ir kitu sveikata.
bala 2014-04-08 10:30
Ai, ko čia smulkintis, gal iš karto iki gyvos galvos už bandymą nužudyti?
Ethanol 2014-04-08 10:33
Na net širdis džiaugias matant kaip auklėjami kelių gaideliai. Gal būtų mažiau tokių keliuose, jei daugiau nežymėtų policijos automobilių patruliuotų. Aš dar suprantu, kad reiktų kokiam beretininkui duot suprast, kad antra juosta yra skirta apvažiuoti, o ne visą kelią vilktis, bet čia toli gražu ne tas atvejis. Ir už ką tas balvonas taip supyko, kad net rizikavo savo ir kitų turtu bei sveikata? Už tai, kad žmonės norėjo apvažiuot sunkvežimį ir tą darydami neskriejo ant 200?
immortallt 2014-04-08 11:28
Šiaip tai pavojaus sukėlimas gyvybei realus. O pats mus ir už žmogaus nužudymą tyčinį žiūrėk gali gauti tik 6 metus, tai už pasikėsinimą tik lygtinai. O šiaip baigės per gerai, turėjo ilgesniam laikui atimti teises, didesnė bauda, o tai vienetus tokių pagauna, o jų deja yra pakankamai daug.
scepticism 2014-04-08 11:48
teisiu atimimas tokiems kurie vazineja su prabangiomis masinomis nieko nereiskia. vazines be teisiu ir mokis jis tas bautas po 1-2k. kas jam... o va kai atimtu koki x5 tada jau lochas susimastytu.... turim ne viena toki pavyzdi
Arthuras 2014-04-08 12:43
Greičiausiai policija pati provokavo... Ir pakibo kažkoks vėpla nervų nenulaikantis - na ir gerai. Nežinau, kur jūs čia važinėjat, bet laaaaabai retai tenka tokius veiksmus pamatyt.
Simplicity 2014-04-08 13:03
Ne per seniausiai internete buvo rašyta, kad yra planų grįžti prie baudos balų. Jei valdžios galvos susitars, kad baudos balų reikia (ir paaukos etatinius KET pažeidėjus— Pakso žentą su Gražuliu), tai pinigais jau nebus įmanoma lengvai išsipirkti.
Simplicity 2014-04-08 13:17
Kurioj vietoj tau provokavo? Ai, tiesa... Važiavo „be reikalo pernelyg lėtai“ Žiūrėk video: pareigūnai apvažiuoja vilkiką antra juosta, o per ištisinę juostą atlėkęs džigitas, pareigūnams grįžtant į pirmą juostą, kerta per stabdžius. Nereikia pamiršti ir to, kad prieš kelias sekundes apvažiuotas kelioliką tonų sveriantis sunkvežimis niekur nedingo. Gerai, kad pareigūnas— patyręs vairuotojas, o jei prie vairo kokia blondė su popieriniu trijų metų stažu? Tokia pasimetus taip gali per stabdžius kirsti, kad sunkvežimiui teks žirkliuotis ir pasirinkti: į pakelės medžius, ar į blondės automobilį.
Arthuras 2014-04-08 13:54
Na ar aš teisinu tą pilietį?.. Ne. Tačiau policija kažkodėl parodė tik patį pažeidimą, tačiau neparodė priešistorės. Ir greičiausiai, kad ne šiaip sau. Labai maža tikimybė, kad nubaustasis šiaip aplenkė ir dėjo per stabdžius - psichiškai sveikas taip nepadarytų. Gerokai didesnė tikimybė, jog policijos ekipažas važiavo antrąja juosta ilgą laiko tarpą. Nes ir aplenkęs fūrą neskubėjo grįžti atgal į pirmąją eismo juostą. Ir dėl viso pikto dar kartą pakartosiu - neteisinu piliečio. Gavo ko nusipelnęs. Bet ne kartą teko girdėt, kaip nežymėti ekipažai specialiai provokuoja, važiuoja labai lėtai, arba kaip tik duoda susiprast "spaust", provokuoja palenktyniaut ir t.t.
Absoliutas 2014-04-08 14:22
Mane vienas blogas zmogus provokuoja sokti i ugny, nezinau ar atsisipirsiu siai provokacijai. Juk jeigu provokuoja, tai reikia negalvoti ir daryti ane?
Arthuras 2014-04-08 14:30
Skaityt liaudis išmokit!!! Du kart rašiau, kad neteisinu. Bet policija irgi nešventa - tik tai ir noriu pasakyt.
Jumbo 2014-04-08 14:50
Jau galvojau ką nors baisaus tame video pamatysiu. Sumaišė žmogus pedalus ir tiek. Nepūskit burbulų ir niekų.
bahuriux 2014-04-08 15:38
O pries tai sumaise dviguba istisine juosta su punktyrine, ar ne? Pedalus sumaise du kartus labai pavojingai uzkises ir arti, aplenktoos masinos. Reiketu pries isduodant teises visiems be isimties praeiti psihologinius testus ir itartiniem silpnu nervu ar karstakosiams neleisti net laikyti teisiu. tas pats kaip su ginklu isdavimu savigynai, automobilis siuo atveju buvo panaudotas kaip ginklas beveik. Pats megstu dinamiskesni vairavima, nei tai butina, bet geriau niekada nepasiduoti provokacijom ir vaziuoti palei taisykles. Mane pernai po kaledu antra diena mentai su mentu masina provokavo, absoliuciai tusciam kely su istisine juosta sustojo preis pereja 2 m ir stovi nieko nedaro, pesciuju nebuvo, o as is paskos vaziavau (i baliaus pratesima, bet buvau blaivas), as ir sustojau ir laukiu, ka jie darys toliau, po 1,5 minutes nuvaziavo kaip niekur nieko. Ryskiai matesi, kad nori isprovokuoti sugauti ir nubausti, o kadangi s tai, dar ir gal butu noreje grynais, kad vietoj atsiskaityciau. Dar kokia minute ir buciau ejes paklausti, ar viskas gerai, gal reikia pagalbos, ka gali zinoti, gal sunku jam buvo ant pagiriu vairuoti, gal kuras baiges, ar kazkas tokio. Nezinau kaip butu buve jei nezymeta masina butu buvusi? Patarkit kaip tokiu atveju as galejau pasielgti, kad kita karta galeciau imtis veiksmu nenusizengdamas taisyklems.
immortallt 2014-04-08 15:52
Žinai, paspausti mėgstu, stengiuos neviršyti stipriai, bet kad ir ką jis padarytų, kad ir kaip provokuotų, tokią nesąmonę tik nesveikas ir gali sugalvoti. Nereikia kalbėti apie kažkokias provokacijas. Ir neprovokuojant pasitaiko tokių debilų. Tokiu atveju tai kliūtis kelyje, įsitikinęs, kad nieko nėra - ją apvažiuoji. Lygiai taip pat, kaip galima aplenkti judančias 10km/h transporto priemones ten, kur stovi ženklas: lenkti draudžiama.
Simplicity 2014-04-08 16:09
policininklui galima tik tuo atveju, kai esi blaivus, yra ne tik galiojanti TA, civilinės atsakomybės draudimas, bet ir gesintuvas su atlikta patikra, sertifikuota šviesą atspindinti liemenė, švarūs valstybiniai numeriai, netonuoti langai, sveikos visų žibintų ir indikatorių lemputės, užmautos naujos nedygliuotos žieminės padangos (vairuojant žiemą). Prie viso to reikia ir vaizdo registratoriaus (geriau turėti du), nes kitaip ras prie ko prisikabinti ir nubaus
007 2014-04-08 17:27
Gi pareigūnai irgi žmonės. Iš jų pačių bent vienas kitas pats kelių gaidelis, bet tai nereiškia, kad kiekvienas mentas būtinai chamas ir provokacijom užsiiminėja. Nors, per šventes, chamiškas elgesys suaktyvėja. Visiem šventės kainuoja
Arthuras 2014-04-08 17:57
Teisybė, tą ir norėjau pasakyt.
Arthuras 2014-04-08 18:01
Be abejo, kad sveiko proto asmuo nepadarytu. Tačiau net ir tą nesveiko proto asmenį dažniausiai reik išprovokuot. Nes visai visai nesveiki psichiatrinėse guli, o ne vairuoja. Kas liečia tokį auklėjimą - nepateisinama. Tačiau įžiebti stabdžių lempas gale kartais tikrai padeda nuo visokių baisiai skubančių chamų ar saugaus atstumo nesilaikančių.
assa 2014-04-08 19:33
na nezinau, kur ta provokacija jus matot. sitam kelyje max. greitis 110 jei neklystu (vln-kns), o furos vaziuoja 95-100km/h, tai ivertinant jog lenkiama fura pakankamai greit, tai policija manau vaziavo maksimaliu leistinu, ar artimu tam greiciu. Tai kur cia provokacija? Kad nespaude dugno, kad nesutrukdyti ponui Gaideliui? Be to, yra transporto priemoniu, kuriu maksimalus greitis nesiekia to 110km/h (pvz zaz), tai jiems isvis ne vieta kelyje? Siaip gerai kad nors teises ateme, dabar policijai reiktu daugiau demesio sitam mersui, nes kaip taisykle, vazines toliau be teisiu.
Arthuras 2014-04-08 19:41
Tai yra tiesiog spėjimas, jog galbūt buvo provokacija - nes policija nepateikė viso įvykio. Man protu nesuvokiama ir nesu matęs, kad kas p*stų per stabdžius tam, kuris važiuoja leistinu greičiu be jokios priežasties. Ir labai abejoju, kad taip buvo. Greičiausiai buvo veiksmo iki tol.