Palyginimas: „Galaxy S5“ pirštų atspaudų skeneris prieš „iPhone 5S“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

aurimokas 2014-04-09 09:44
Jau pačioj pradžioj matyt, kad iki pilno atrakinimo iPhone užtrunka ~2 s, samsung ~1s. O dar pasakoja apie vartotojo laiko išnaudojimą.... Kitas dalykas, piršto braukimą per sensorių tik tiesiai galbūt ir galima laikyti minusu, tačiau įrodyta, jog braukiant pirštą per sensorių galima tiksliau nustatyti piršto antspaudą, net jeigu ir esi įsipjovęs ar kitaip susižalojęs pirštą. Dėl apple pirštų skaitytuvo negaliu nieko pasakyti, neteko su juo susidurti, tčiau įdomu ar jis atpažįsta įpjautą pirštą. Gal kas turintis 5S galėtų pakomentuoti?
w00xer 2014-04-09 10:22
Teko naudotis nemazai 5s (aisku GS 5 neciupinejau dar) bet is pirmo zvilgsnio aifauno atrakinimas patogesnis. Kiek naudojausi, tai gal tik viena ar du kartus nenuskaite is pirmo karto (trecio karto niekada neprireike) Tycia nekraipiau pirsto atrakinejant, bet kreiviau ar tiesiau padejus pirsta ant knopkes jokiu problemu
aurimokas 2014-04-09 10:28
Tas tai taip, nes kiek iš piršto antspaudo išsaugojimo mechanikos suprantu, jis skaito piršto antspaudą iš visų pusių, todel ir lengviau atpažinti padėjus kampu ar netolygiai. Man tik klausimas ar nestipriai pažeidus piršto odą vistiek nesunkiai nuskaitomas antspaudas ir vistik tenka jau vargti?
mental1ty 2014-04-09 10:40
Nu pažiūrėjau video, tai iPhone atrodo fainas ir naudingas daiktas, tikrai naudočiausi, o ar įvedinėt savo piršto antspaudą į Galaxį pagalvočiau nebent dėl Paypalo (bet ko gero visai nenaudočiau to skenerio). >Man tik klausimas ar nestipriai pažeidus piršto odą vistiek nesunkiai nuskaitomas antspaudas ir vistik tenka jau vargti? Kiek suprantu galima įvest kelis pirštus, tai jei liks bent vienas nesužalotas pirštas jį ir skenuosi. Na o ekstra atveju teks senoviškai slaptažodį įvest
Creatium 2014-04-09 16:41
Kadangi iPhone prašo įvesit pilnai visą pirštą (t.y. net šonines puses), tai net jeigu įsipjauni piršto pagalvėlę, vis dar gali atrakinti su piršto šonu. Tiesa, galbūt suveiktų ir pagalvėlė, nežinau dėl to. Kitas dalykas, kurį akcentavo Apple yra tas, kad įranga lygina ne visą antspaudą, o jo rėžiuose esančius tarpelius, kaip pagrindinį akcentą.
HDi 2014-04-09 21:52
Kad ir kaip kam nors tai nepatiks, manau apple sprendimas čia yra daug geresnis ir patogesnis, naudojau tą 5S apie mėnesį, tai skaitytuvas tikrai gerai veikia, vienintelis momentas, kai sunkiau atpažįsta arba neatpažįsta piršto, yra drėgnas pirštas, ypač bendradarbė skundėsi, kad kremu pasitepus ilgą laiką nereaguoja į pirštą. Kas man iš esmės labiausiai patiko, kad su home mygtuku galima įjungti telefoną, na o kadangi tai darai su pirštu, tai iškart ir atrakina, su Samsungu taip matyt nepadarysi, nebent jis(skaitytuvas) veikia ir išjungus ekraną Ir šiaip atrodo kad samsungas padaręs ne patį geriausią hardwarinį sprendimą, bando tai ištaisyti software maloniom smulkmenom, kaip paypal ir pan. Ką aš turiu omeny: Dažnai pasitaiko, bent pas mane, kad telefonas guli ant stalo ir tiesiog trumpam atrakinu pasižiūrėti, kiek iš video supratau, samsungą iš karto reiktų prilaikyti, nes gali ir slysti . Taip pat neatrodo, kad samsungą būtų galima atrakinti laikant telefoną vieną ranka o jei ir galima, tai tikėtina, kad nebūtų labai patogu, tai jau kažkaip tas stipriai atgrasytų nuo naudojimo tokio skaitytuvo. O šiaip, kad nebūčiau apšauktas apple bojum, tai nelipo man iPhone, tiesiog nelipo ir tiek, grįžau prie WP8.