Pristatyta visa serija išlenktų ekranų su 4K raiška  (2)

Dvi dienas Kinijos Šenženo mieste trukusioje parodoje su gana ilgu pavadinimu „China Information Technology Expo & China Optoelectronics Display Expo 2014“ kompanija AU Optronics (AUO) parodė eilę naujienų, tarp kurių atsirado vietos ir išlenktiems ekranams su padidinta raiška, taip pat matricoms, skirtoms išmaniesiems telefonams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizorių gamintojams greitu metu bus pasiūlyti išlenktų 42“ – 65“ LCD ekranų su ypač plonu rėmeliu serijos. Pastarųjų raiška sudaro 3840 x 2160 taškų (Ultra HD, dar žinomas kaip 4K) naujųjų ekranų spalvinė gama apima 100% NTSC standarto.

Kompiuterinių monitorių gamintojams turėtų būti įdomūs 27“ – 32“ įstrižainės išlenkti ekranai su AMVA LCD matricomis ir spalvine gama, apimančia 100% sRGB. Kokia pastarųjų ekranų raiška, gamintojams nepatikslino.

Išmanieji telefonai galės gauti AUO siūlomus 5,7“ ekranus su 2560 х 1440 taškų raiška (513 ppi). Šių ekranų pagrindą sudaro WQHD AMOLED matricos, o tai leidžia kalbėti apie AUO ketinimus tapti stipriu AMOLED rinkos dalyviu.

Kartu pasiūlyti 5“ AMOLED ekranai su 1280 x 720 taškų raiška ir „in-cell touch“ technologijos palaikymu. Dėvimos elektronikos sprendimams bus prieinami 1,6“ įstrižainės AMOLED ekranai.

Išmaniųjų telefonų su LCD ekranais segmentas taip pat neužmirštas. Bus pasiūlyti 5,2“ – 6,5“ ekranai su AHVA ir LTPS matricomis. „Brangakmeniu“ turėtų tapti 6“ ekranai su WQHD (2560 x 1440) raiška.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (2)