Corning išmoko daryti išlenktus Gorilla Glass  (1)

Nors dabar rinkoje esantys išmanieji telefonai su išlenktais ekranais yra labiau eksperimentinio pobūdžio, į kitokių nei plokšti ekranai sprendimų pasirodymą kompanija Corning sureagavo gana operatyviai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių gamintojas sukūrė technologinį procesą, kuris leidžia gaminti atitinkamu išlenktus ekranų stiklus, saugančius nuo smūgių ir įbrėžimų. Corning puikiai žinoma kaip Gorilla Glass gamintojas.

Nauja technologija leidžia išlenkti stiklą Gorilla Glass iki reikiamos formos, neaukojant tuo pačiu pagrindinėmis charakteristikomis, tokiomis kaip atsparumas smūgiams ir tvirtumas.

Prie naujos technologijos kūrimo prisidėjo ir kompanija G-Tech Optoelectronics Corp. (GTOC). Pastarosios intelektualinė nuosavybė leido sutrumpinti gamybinį ciklą ir sumažinti gamybines išlaidas, siekiant sukurti atitinkamus gaminius.

Corning jau yra pasiruošusi išlenktų apsauginių stiklų serijinei gamybai. Manoma, jog naujieji sprendimai galės būti naudojami ne tik nestandartinę formą turinčiuose išmaniuosiuose telefonuose, tačiau ir nešiojamoje elektronikoje, tokioje kaip „išmanieji“ laikrodžiai“ ir apyrankės – čia išlenkta forma ypač patogi nešiojimui, ypač atsižvelgiant į antropologinius jų savininkų ypatumus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (1)