Pirmasis pasaulyje kavos aparatas išsinešimui (Video)  (2)

Ar kada pagalvojote, kaip būtų gerai, jeigu kavos aparatą galėtumėte nešiotis visur su savimi ir vos panorėję, pasigaminti šviežios kavos? Nuo šiol tai bus įmanoma! Danų dizaineris Ulrikas Rasmussenas sukūrė pirmąjį pasaulyje vienkartinį kavos aparatą, kuris veikia arbatžolių maišelio principu – nepalikdamas nuosėdų bei garantuodamas aukštos kokybės kavos gėrimą, kad ir kur bebūtumėte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis produktas, „Grower’s Cup“, gali būti naudojamas ir namie, ir biure, ir net lauke. „Viskas prasidėjo vieną rytą, kai nusprendžiau pasidaryti puodelį kavos ir supratau, kad nebeturiu filtrų savo kavos virimo aparatui“, – atskleidė Ulrikas Rasmussenas – Aš norėjau kavos, kokią mėgstu ir labai susierzinau, kad negaliu tokios pasidaryti. Tada pastebėjau arbatos maišelius ir pradėjau galvoti, kodėl iki šiol niekas neišrado panašaus produkto kavai?“ Tąkart pabandęs modifikuoti arbatžolių maišelius į kavos paketėlius, danas įžvelgė išradimo potencialą ir pradėjo nuodugnesnius tyrimus: „Norėjau sugalvoti kažką, kas sujungtų tipinį kavos tirščių filtrą su prancūziškos kavos virdulio technika į vieną vienintelį sprendimą“. Taip gimė pirmasis pasaulyje vienkartinis kavos aparatas. Jis sudarytas iš pakuotės, kurios viduje esantis kavos maišelis atlieka filtro funkciją. Viskas, ko jums trūksta, tėra karštas vanduo ir savo pamėgtu gėrimu galėsite lepintis visur ir visada.

>„Grower’s Cup“ maišelis kainuos apie 1,70 - 2,50 JAV dolerius ir vartotojai galės išsirinkti net iš 12 skirtingų kavos rūšių. Jame rasite 18 gramų maltos kavos, iš kurios, užpylus 300ml verdančio vandens, galima pasigaminti du puodelius gėrimo. Pasak išradimo autoriaus, tai idealus variantas kavos mylėtojams, kurie nenori eiti į kompromisą dėl savo mėgstamo gėrimo kokybės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (2)