Būna ir taip: Rusijoje po spūsty įstrigusių automobilių ratais atsivėrė smegduobė (Video)  (2)

Rusijos keliai pavojingi ne tik dėl beprotiškai jais važinėjančių kai kurių šalies piliečių. Rusijos keliai mirtiną pavojų gali kelti ir tada, kai eismas sustoja. Ir dėtis nebebūna kur.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Už keleto tūkstančių kilometrų į rytus nuo Maskvos esančioje Tiumenėje vakar ne automobiliniu vaizdo registratoriumi, o iš oro nufilmuotas šiurpus momentas – po spūstyje stovinčių automobilių ratais atsivėrė smegduobė.

Iš pradžių incidento vieta atrodė kaip įdubęs asfaltuoto kelio paviršius. Tačiau jis pradėjo skeldėti, ir vairuotojai nuspręsdavo kelio nelygumą apvažiuoti.

Blogiausi dalykai prasidėjo tada, kai dėl susidariusios spūsties eismas gatvėje sustojo. Įdubą asfalte mėginantiems apvažiuoti automobiliams dėtis nėra kur – visos eismo juostos užimtos stovinčių automobilių.

Štai tada įduba netikėtai sujuda ir vidury gatvės atsiveria kelių metrų skersmens smegduobė, kurioje teliūskuoja gruntą po asfaltu paplovusio vandens sūkuriai.

Laimė, arčiausiai smegduobės atsidūręs vairuotojas kažkaip suprato, kad nieko gero nebus, ir automobilį sprausti į stovinčiųjų gretas spėjo keliomis sekundėmis anksčiau nei atsivėrė smegduobė.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(8)
(0)

Komentarai (2)