Žemės šiluma aprūpins nemokama energija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Aquarius 2014-06-02 16:44
Nėra, nes dar nebandžiau ir su finansais striuka ir toli grąžu apie veikimą pilnai nesuprantu. Pamaniau čia rasiu žmonių, kurie irgi tai tyrinėja. Būtent to ir tikiuosi. Kadaise dariau hho generatorių, vėliau gailėjaus, kad pradėjau tai daryti, nes per kišenę stipriai kirto. Pamąsčiau, kad daug pigiau kurti 3d vizualizacijas kuriose greit matyti techninės klaidos ir jos nieko nekainuoja. O su free energy replikomis yra pan. Nenoriu užsišokti ant scamo ir vėliau gailėtis išleistų pinigų. Negana to, tai tik hobis, kuriam laiko mažta. Kam tas sarkazmas? Jau musėk energijos atėjote pačiulpti. Kaip Uspaschikas sakė gal atidaryti veną? Bandau suprasti tuos free energy aparatus, bet tikrai nelaikau savęs suprantančio geriausiai, čia Jūsų interpretacija, ne mano. Jums pačiam reikėtų paskaitinėti Teslos užrašus ar ką nors panašaus. Jo išradimais naudojasi visas pasaulis. Net elektromobilio Tesla S variklis yra gaminamas pagal Nikola Teslos patentą. Ir jis mum turėjo pasiūlyti kur kas daugiau. Jei tai tiesa, ar Jūsų nevilioja atsiveriančios galimybės? Vistiek pasaulis ritasi velniop, kodėl nepamėginus...
- 2014-06-02 21:12
Free energijos aparatai / generatoriai tiesiog neveikia. Ką čia suprast juose daugiau reikia?
Aquarius 2014-06-04 22:01
Tokių knygų jau niekas nebespauzdina. Kas netingite pasinaudokite puikia proga pamatyti Teslos išradimų knygą vieno mygtuko paspaudimu -> http://www.free-energy-devices.com/TeslaBook.pdf
Hmz 2014-06-05 11:04
Va va, taip ir pasireiškia "free energy" entuziastų veidmainystė. Jie pasakoja apie "stebuklingas" schemas, kurios esą išgelbės žmoniją, kiekviena proga kaišioja nuorodas į youtube filmukus - bet kai paklausi, pasirodo, kad jie patys netiki visu tuo bulšitu. Ė, bičas - ką tik tu mums postinai filmuką su amžinu žibintu. Jei jį padarytum - mielai pirkčiau už 1000 Lt. Sukertam rankom?
Aquarius 2014-06-05 15:12
Nieko nesuprantat. Tingiu aiškintis, juolab, kad neprivalau tai daryti nepažįstamam. ZPE man yra hobis, turiu darbą, šeimą. Ir jiems skiriu daugiausiai savo laiko ir resursų. Hobiui dėja mažai jų belieka. Dabar aiškinuosi kaip ZPE veikia. O čia pasirodo ieškoti bendraminčių ne kokia vieta. Vienam gaminti replikas brangu, todėl niekas ir nepakartoja veikiančių aparatų sėkmės. Pasikapsto pasikapsto, nesigauna ir viską meta sakydami, kad ta velniava neveikia ir viskas yra tik pramanai.
Hmz 2014-06-05 16:51
Kaipgi čia gaunasi - elektronikos mėgėjai be vargo atkartoja (neretai ir patobulina) vienas kito schemas, o va sulituoti primityvią "free energy" plokštę jau neišeina?
Aquarius 2014-06-05 18:44
Ok. Nesiginčysiu. Paskaitinėjau forumą tema „Amžinas variklis arba energija iš eterio...“ ir Jūs tenai taip pat stipriai pasireiškėte. Pripažįstu Jūsų pergalę ir daugiau nesistengsiu ko nors sudominti šia tema, nekišiu savo atrastų nuorodų. „Tegul eteriu tikintys laisvalaikiu ramiai sau kuria overunity aparatus, o skeptikai laisvalaikiu linksmai gurgšnoja alutį“. Konfrontacija nereikalinga nei man nei jum, nes tik siurbia energiją. Taika?