Vaizdo registratoriumi nufilmuota, kaip Vilniuje nuo tilto ant A.Goštauto gatvės nulėkė sunkvežimis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2014-06-03 17:25
Viskas aišku dabar. furos vairuotojas ne saugų greitį pasirinko, tai čia net nėr ką kalbėt. Ne pirmas, ne paskutinis kuris taip nulėkė, ir kažkodėl visai negaila. Gaila tų, kurie per tokius netikėlius nukenčia visai atsitiktinai.
Nerealiai 2014-06-03 23:54
Įdomu ar sugedusio auto vairuotojas buvo pastatęs trikampį ženklą, kad būtų iš tolo matyt.
jprs 2014-06-04 09:33
Ir visgi, taip sunku yra pasieiškoti: 'Lengvasis automobilis stovėjo Geležinio Vilko g. trečiojoje juostoje ant tilto su avarinėmis šviesomis, buvo pastatytas avarinis ženklas.'
Arns 2014-06-04 09:44
Tai, kad to ženklo nauda nulinė. Išnyri iš tamsaus tunelio, ir iškart pradedi kilt tiltu aukštyn. Jei kiek toliau būtu sugedusi mašina, gal kiek ir padėtu, bet šiuo atveju, jei jau žioplas išvažiavo į tą juostą, kelio ilgio stabdymui beveik nelieka nuo pastebėto avarinio ženklo.
kestutisz 2014-06-04 10:04
Buvo ir ženklas, ir net pranešimas švistelntėje apie sugedusį automobilį. Bet tai kas iš to, jei važiuojama ne žiūrint į kelią, o "autopilotu", ir dar neįvertinant masės. Net tuščiam kely užmiestyje reikia galvoti apie siurprizus už posūkio, ką jau čia toje vietoje kur šiaip kamštukas yra visiškai įprasta - gi ten kiek toliau yra rimtas transporto mazgas - ir kelias šakojasi, ir stovi šviesoforas. Nuolatinė masė persirikiuojančių transporto priemonių
perihellis 2014-06-04 11:19
Čia sunkvežimio vairuotojui tiesiog reikėjo važiuoti įvertinus savo, savo transporto priemonės galimybes bei eismo sąlygas, o ne ženklas buvo ar nebuvo, matėsi ar nesimatė. Nuo pat pradžių filmuko vairuotojas 'lėkė', o ne važiavo. ps. tenka pripažinti, kad vairuotojai nemoka pasistatyti avarinių ženklų. Juos nuolat pastato per arti transporto priemonės.
sub 2014-06-04 18:00
Dar pridurčiau, kad trečia juosta sunkiajam transportui draudžiama. Jau antra juosta nemažai jų važiuoja, ypač greitkelyje ir autostradoje trukdo, nors leistinas greitis maždaug visoms vienodas.