Lenovo nesismulkina: dar šiais metais pristatys net 60 skirtingų išmaniųjų telefonų modelių  (2)

Kinų kompanija Lenovo stengiasi intensyviai plėsti savo veiklą praktiškai visomis kryptimis. Planuojama didinti ne tik nešiojamų kompiuterių bei serverių, tačiau ir mobilių įrenginių asortimentą. Tiesa, su serverių rinkoje reikalai ne tokie šviesūs: JAV antimonopolinės institucijos niekaip nenori palaiminti sandorio su IBM.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniųjų telefonų segmente plėtra vyksta daug lengviau: iš kompanijos Google įsigyta dukterinė firma Motorola Mobility, kuri leis ne tik naudotis garsiu prekės ženklu, tačiau ir padarys kinų kompaniją trečiu pagal dydį pasaulyje išmaniųjų telefonų gamintoju.

Be to, Lenovo inžinierių kontingentas po Motorola Mobility įsigijimo padidės beveik dvigubai: Lenovo padaliniuose Kinijoje dirba apie 2000 specialistų, tuo tarpu Motorola Mobility inžinierių skaičius analogiškas.

Esant tokiai palankiai padėčiai, Lenovo ketina šiemet išleisti mažiausiai 60 skirtingų išmaniųjų telefonų modelių Kinijoje ir likusiose pasaulio šalyse. Pusė jų palaikys 4G LTE mobiliojo ryšio standartą, teigė kinų kompanijos mobilaus padalinio galva Zhang Hui, rašo puslapis DigiTimes.

Iš viso 2014 m. Lenovo ketina realizuoti daugiau nei 80 mln. išmaniųjų telefonų, tuo tarpu 60 mln. iš jų bus skirta Kinijos rinkai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai (2)