JAV žvalgyba: laineris numuštas Ukrainos sukilėlių iš Rusijos gautomis raketomis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

w00xer 2014-07-21 10:44
OK. Net jei ir JAV zvalgyba, gal ir kitu saliu zvalgybos, turi nenugincijamu nurodymu ir puikiai zino kas ir kaip numuso boeing\'a. Tai kas toliau? Ar realu, kad kas nors sulauktu kokiu nors sankciju del to?
Creatium 2014-07-21 11:13
Sankcijų, panašu, sulauks. Bet bausmės - ne.
lizunas 2014-07-21 11:26
O kokios sankcijos? Dar į juoduosius sąrašus prirašys keletą pavardžių? Juokinga ir graudu net.
ra2 2014-07-21 12:00
obuglas 2014-07-21 12:37
ra2: JAV pripažįsta ir sumoka kompensaciją (Irako lėktuvo atveju). O ką Rusija? Slepia palaikus, apiplėšinija lavonus?
Arns 2014-07-21 12:45
Neįrodyta, kad ten Rusijos kariai iš vis. Juk ir TSRS- Afganistano karo metu, visi žinojo kas aprūpina afganus ginkluote, bet už mudžachedų karo nusikaltimus, juk neragino JAV atsakyti. Tad neskleiskim nepatvirtintų faktų kaip "tiesos".
Skeptikas 2014-07-21 12:58
http://www.lrytas.lt/pasaulis/katastrof ... ektuva.htm Kažin ar verta su tamsta diskutuoti, dėl išankstinės nuomonės.
kestutisz 2014-07-21 13:25
Ne tik sistemas. Užgrobtus nors ir visą autoparką tokių kiek randominių "šachtininkų" žinotų kokį tumblerį nuspaust tokiam va intuityviam interfeise - https://www.youtube.com/watch?feature=p ... FntrU#t=69 ? Ir dar praktiškai iš pirmo karto (būtų prieš tai buvę daugiau "testinių" šūvių - būtų užfiksavę ir apriboję skrydžius dar anksčau)
uodas 2014-07-21 13:33
kaip bebutu, kas bešovė į lėktuvą, visviena netyčia, per kokio asilo žioplumą. nukalti svetima lėktuvą nei ukrainieciams, nei rusams nenaudinga isvis, tode ir tie, ir tie iki galo neigs ir tiesos visviena nesuzinosi, nes taspacias raketas ir tie ir anie greiciausiai turi. dabar tik laukim kuri popoganda stipresnė. kadangi pas mus visa ziniasklaida ne uz tiesą, o pries rusus, tai aisku mes galvosim , kad nusove rusai, o rusai ir jiems prijauciantys, klausysi irgi rusu ziniasklaidos, kuri savo ruoztu nesidomi tiesa, o pilnai isitraukusi i informacini kara, taigi apie ta pati dalyka zinosim tai, ka nori, kad mes zinotume iš auksciau.
Simplicity 2014-07-21 14:40
Uodai, uodai... Strelkovas VK.ru pasidžiaugė, kad dar vieną An-26 numušo, žinių kanalui LIFE NEWS apie tai pranešė, o tas viską labai nuoširdžiai savo žiūrovams nušvietė. Ir tik apžiūrėjus abiejų šaltinių (Strelkovo ir LIFE NEWS) nurodytą vietą paaiškėjo, kad tai buvo ne ukrainiečių An26, o Malaizijos Boeing 777. Aišku, tokie kaip tu, ir toliau matys tik rusišką tiesą, glaus kolorado juostelę ir aiškins kaip amerikiečių doleriais nupirkta žiniasklaida prieš rusus rašys. (Neįsivaizduoju iki kiek bukam reikia būt, kad aiškint jog ukrainiečiai tą Boeingą galėjo nuimt... Gi separatistai neturi nė vieno oro uosto iš kurio galėtų kilti ir leistis naikintuvai, tai kokio velnio ukrainiečių kariai turėtų priešlėktuvinę ginkluotę tampytis? Ai ne, čia gi amerikiečių imperialistų planas toks buvo— CŽV paslapčia atitempė Buką į separatistų valdomą Donecką ir iš ten Malaizijos keleivinį lėktuvą nuėmė. Viskas realiai taip pat, kaip ir 2001 metais, kai patys savo dangoraižius susprogdino. Youtube gi sako, kad amerikiečiams reikia karo, nes kitaip JAV bankrotas bus. Pakariautų, auksinių unitazų ir batonų prisiplėštų iš rusų oligarchų, ir vėl galėtų į skolą gyvent. Ar ne taip, uodai?)
Simplicity 2014-07-21 14:55
Niekinis argumentas. Uniformos, automatai ir nešiojami prieštankiniai pabūklai yra perkami turguose ir medžioklės reikmenų parduotuvėse. Visa karinė technika ir sunkesnė ginkluotė (net ir ta, kurios nėra Ukrainos ginkluotose pajėgose) yra iš užgrobtų Ukrainos armijos dalinių ir slaptų druskos šachtų (čia panašiai kaip su Gintaro kambariu). Na, o net ir tie patys šachtininkai gi kažkada tarnavo CCCP armijoje ir dar nuo tų laikų kuo puikiausiai prisimena kaip reikia valdyti nuo to laiko jau keliskart modernizuotą rusišką karinę techniką. Čia gi kaip su dviračiu,— kartą išmokęs važiuoti, net ir po 30 metų prisiminsi kaip BUKu į oro taikinius šaudyt. p.s. Jei liaudies kovotojai būtų išlaikę bent vieną oro uostą, tai šiandien ore ne vieną rusiška atributika (kolorado juostele, Rusijos vėliava ar humanitarinės pagalbos ženklu) papuoštą MIGą ar SU matytumėm. Šitie, žinoma, irgi būtų pirkti turguj, paimti iš druskos šachtų ar užgrobtų Ukrainos armijos dalinių. p.p.s. Na, bet kaip Arns ir rašo,— kol nepagaus Putino su sąskaitom faktūrom ar kitais daiktiniais įrodymais, tol negalim sakyti, kad separatistus remia Kremlius. Visi separatistų prisipažinimai, žalių ir barzdotų kaukaziečių pasisakymai, kad jie yra iš Rusijos, (kaip ir kiti dalykai, kurie pirštu rodo į Rusiją) yra niekiniai ir šūdo verti. Jei Arns sako, kad trūksta įrodymų jog visą tą reikalą remia kremlius, vadinasi kremlius neremia ir rusai čia ne prie ko. (Kaip ir rašiau anksčiau, čia yra grynų gryniausias amerikosų-imperialistų sąmokslas ir bandymas okupuoti visą pasaulį.)
ra2 2014-07-21 15:00
- Tai rodo, kad ten dirbo diletantai po pacmelkės be užkandos.. Tikrai ne tikrosios tarnybos daliniai.. Tai gerai.
AP0323 2014-07-21 15:46
http://counterpsyops.com/2014/07/20/fli ... alse-flag/ keista, labai nukrypo nuo kurso, provokacija, noras isprovokuoti kara??? man tai neaisku...
Arns 2014-07-21 15:54
Simplicity, tau galima atsakyti lygiai taip pat. Kaip gali profesionalai taip neadekvačiai susimauti, žinodami jog jie pasaloje? Kaip žvalgyba "žinodama", jog įvažiavo bent 3-4 BUK sistemos, nesiimti jokių veiksmų (kai atakos aukštis 22 km, tas paskelbtas ribojimas nusileisti keleiviniams lėktuvams žemiau 8 km jau juokingas? Kaip galėjo tas sistemas be problemų per sieną išvežti, o štai galimus "operatorius" suimti? Kaip profesionali žvalgyba, tik po katastrofos pradėjo rodyti "atseit savo" vaizdelius kaip vežamos tos sistemos (jau nekalbant, kad išsikviesti aviaciją atakuoti konvojų), o iki tol net pamuštas tankas būdavo "valstybės paslaptis" (nors vos ne kasdien sunaikindavo, anot Unian, po tanką)... P.S Galim džiaugtis jog Putinas nesugalvojo su pvz Lietuvos vėliavomis įvažiuoti, o tai Ukraina paskelbtu Lietuvai karą ar bent notą, kad mūsų kariai atakuoja Ukrainą
sabotan 2014-07-21 16:47
Bet jav nesiunte ten savo kariu ir isvis kiti laikai buvo . afganstanas buvo ssrs respublika ir patis afganai padejo kovot ir jav tieke ginklus o ukraina visiskai nepriklausoma salis ir rusija kisasi siuncia karius kursto ale ten rusus skriaudzia
Arns 2014-07-21 17:01
Kišasi ne daugiau nei į įprastus konfliktus. Nors sakykim iki Libijos atvejo dar nenuėjo, kas buvo tikras topas "pagalbai prieš civilių žudymą"
DJ_LFS 2014-07-21 18:15
rusų fašistams reiktų „mažylio“. kitaip jie nenurims, japonai nurimo, nurims ir rusiški fašistai vaistukų gavę...
007 2014-07-21 20:21
Šį kartą Putinui daug sunkiau sukti uodegą turėtų būti. Meluoti apie separatistus, ginklus ir įvairius įvykius buvo paprasčiau, kada tiesiogiai kentėjo tik ukrainiečių tauta. Kitos Europos šalys vengė veltis į didesnį konfliktą. Na, ir visi žinom, kodėl. Dabar tas pats konfliktas pridarė žalos netik Ukrainai. Mirė nekalti žmonės. Tas, visus labai supykdė. O ypač olandus ir britus. Todėl, manau, atsiranda nemenka tikimybė, kad Europa sieks kuo greičiau užbaigtį šį balaganą ir paremti ukrainą ginklais, įranga, karine technika ar net pinigais tam, kad atsirastų ryški persvara prieš separatistus. Tik lieka klausimas kaip elgsis putinas. Manau, nustoti remti separatistus ir palikti juos likimo valiai yra geriausias variantas, kitu atveju, kraujo pralieta bus daug. O galiausiai nuslėpti savo paramos separatistams nrbegalės.
kestutisz 2014-07-21 20:58
Manai jam svarbu kitų šalių nuomonė? Savų piliečių nuomone (arba bent jau statistika) pasirūpins pats. Sunkiau bus nebent nukentėjusių šalių vyriausybėm tylėti kai jų pačių pradės įkyriai klausinėti savi piliečiai. Bet ir tai nelabai įsivaizduoju ką gali nuveikti daugiau nei išreikšti "great concern" kaip kad jau matėm Krymo atveju. "Žiema ateina", o su ja ir dujų poreikis, ir kažkaip negirdėt apie kardinalius pokyčius jų aprūpinimo srityje. Ukrainos armija jau aišku gerokai apsimokė, bet kad ją tikrai būtų galima remti vien ginklais dar nelabai tikiu, o siųsti žmones turbūt galima būtų tik apeinant JTO? Priimant į NATO kokiam mėnesiui?
Hmz 2014-07-21 21:01
Bėda ta, kad po dabartinio propagandos tvano Putinas nelabai turi galimybių trauktis. Jei taip padarytų, jo reitingai automatiškai kristų. Nebent kas nors sugalvotų, kaip atsitraukimą pavaizduoti kaip pergalę ar bent kaip kompromisą su kvailiais vakariečiais.