Oficiali Rusijos versija, kas nutiko su Malaizijos laineriu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gedis 2014-07-22 08:54
Ir kas meluoja?Kieno propaganda bus stipresnė?Kokie tikrieji tikslai slypi po šiuo karu?Manau čia kaip visada susikirto USA ir RUS interesai dėl įtakos zonų.Tie nelaimingi lėktuvo keleiviai,tik tikslams pasiekti reikalingos aukos.Kaip yra pasakęs stalinas-vieno žmogaus mirtis yra tragedija,milijonų-statistika.Nesiplėsiu plačiau,kas čia kalčiausias,tikiuosi bus išsiaiškinta,bet žinau,jog abi šalys gali imtis bet kokių priemonių savo tikslams pasiekti,o Ukraina tiesiog geografiškai kaip sakoma ne vietoje ir ten dabar manau ilgai nebus ramybės.Labiausiai kenčia paprasti žmonės,kurių labiausiai ir gaila,kai suaugę dėdės užsimano pažaist karą,į visus mus jie nusispjauna.
AP0323 2014-07-22 08:58
pries tai 9 laineriai tos kompanijos skrido kitu marsrutu ~500 km nuo konflikto zonos, o cia kas sako teisybe turbut nesuzinosim, o tie patvirtinimai 100% patvirtino, tai juokas ima, taip pat kaip youtubeje BUK vazineja sukileliu teritorijoje, tai ten 5 sekundes "irodymo", neaisku kelintu metu video... sito lainerio numusimas naudingas ukrainos valdziai ir jav, norint ivesti i ukraina pajegas, nori isprovokuot WW3? aisku galejo ivykti ir klaidu - 3 variantai - numuse, rusija, ukraina arba sukileliai, kazkaip labiausiai tiketina, kad milijardierius prezidentas atejo per krauja "tvarka" daryti...rusija , kad tiekia ginklus, tai cia nieko tokio, jav remia alqaedas, tiekia / e ginklus libijai, sirijai visur bizni daro, kaip sakant kas izraeli darosi, tai ziniu mazokai, kazkaip siam pasaulyje dvigubi standartai, vertinkime ir rusija ir nato pagal vienodus standartus, o ne vieni velniai, kiti angelai, nes taip tik pasakose vakarietiskose buna...
kestutisz 2014-07-22 10:23
Lygiai tokia pat sėkminga galėtų būti ir versija su dviem tarpusavyje kariavusiais NSO, beigi nepriekaištingos reputacijos liudininkų parodymais apie žalią spindulį kliudžiusį lainerį. Tiesiog maskvai reikėjo kažkokios pozicijos, ją sugalvojo ir dabar svarbiausia nesimėtyti. Kitų šalių nuomonė neįdomo, o su savais susitvarkys.
dzo 2014-07-22 10:33
pogalais, kodel UKRAINOS teritorijoje suduzus MALAIZIJOS loro liniju lektuvui kuriame daugiausia zuvusiuju is OLANDIJOS ir nei vieno RUSO tyrima darys RUSIJOS kariskiai? ka, jau nebera nepriklausomu ekspertu? ? ? nes jei taip, tai jau aisku kas toje ataskaitoje bus.
Arns 2014-07-22 10:41
dzo, gal savo neišmanymą geriau eik slėpt po pernykščiais lapais, o ne demonstruoti viešai. Tai nutiko Rusijos pasienyje, todėl kažką kažkiek jų sistemos 100% fiksavo. Skelbia tiesą ar ne, kažkada ateity sužinosim. Nors logikos skelbiamoj panašiai tiek kiek ir ukrainiečių versijoj, paskaičius pirma mintis kyla, kokio velnio taip elgtis.
Sigitas.lk 2014-07-22 10:42
Tai taip, svarbu savi zmones kad tiketu, o uzsienys vapshe dzin.
sub 2014-07-22 11:30
Ką tu gali ateityje sužinoti, jei tai kas skelbiama dažnai būna melas ir dar melu grindžiamas. 100% kad ne rusai turėtų tirti šį įvykį, o nepriklausomi tyrėjai. Kodėl Rusija, ne Ukraina? Taigi pasienis ne vien Rusijos, negi Rusija turi didesnes teises už sienos ęsantį kaimyną? Grynas sovietinis diskriminavimas. Ne tik Rusų sistemos fiksavo kažką 100%. Pagrįsk savo nuomonę, kodėl Rusai turėtų tirti, ne Ukraina, ar nepriklausomi tyrėjai, bet pagrįsk protu suvokiamais teiginiais, o ne nusišnekėjimais. Pagalvojus apie Rusijos tyrimą viskas aišku pasidaro, būtų apkaltinti visi kiti, tik ne jie patys, ar jų remiami banditai. Kodėl tavo nuomonė temose apie Rusija visada vienodai subjektyvi?
kestutisz 2014-07-22 11:59
Tiesiog čia kaip su religija - įrodyti dievybių nebuvimą privalo netikintys, o ne jų egzistavimą jomis tikintys :)
Arns 2014-07-22 12:00
Sub, atmesk emocijas ir bus aišku. Tiria ne tik nepriklausomi ekspertai, bet ir visos tą galinčios padaryti valstybės prisideda. Šiuo atveju katastrofos vietą turėjo fiksuoti ir Rusijos radarai, tad jie paskelbė savo įvykių versiją, tačiau tik tada kada atsakingi tyrėjai pradės kažką "išskaityti" ir lėktuvo nuolaužų, bus galima derinti visus skelbtus galimus modelius prie to ką jie mato. Šitaip ir vyksta tyrimai.
DJ_LFS 2014-07-22 12:13
Tu tikrai toks esi, ar tau moka, ar apsimeti? Ką darai Europeje? Važiuok į Aziją pas savo draugelius.
rwc 2014-07-22 14:25
Tokios nesveikos versijos prastoj komiksų knygelėj nerasi. Tipo, ukrainiečiai pakėlė ir taikėsi į skandalas, kurio paviešinimas Ukrainai būtų kur kas naudingesnis nei neaiškiom aplinkybėm nukaltas kaimyno naikintuvas. * Tarkim, parodomoji akcija. Kokių įrodymų dar reikėjo, ir be šito incidento, jei patys rusų kariškiai į feisbukus kelia nuotraukas, kaip „daro tvarką“? Falsifikatai? Ogi niekas nepultų masiškai naikinti paskyrų, jei jose tebūtų falsifikatai - priešingai. Tokių nuotraukų ir juoba filmuotos medžiagos beveik neįmanoma tobulai sufotošopinti net turint visas Holivudo technines galimybes. Parodyk kliurkas (pvz., neatitinkantį metų laiką ar paros metą) ir išstatyk pajuokai, kad jomis kiekvienas galėtų savo akimis įsitikinti. Kam slapstyti tai, kas demaskuoja priešininką?
Simplicity 2014-07-22 15:05
Tuoj ateis Arns ir viską tau, neišmanėliui, paprastai ir aiškiai išaiškins.
Arns 2014-07-22 15:29
Ateis Simplicity & CO bei pareikš jog ekspertų nereikia nė varginti, jau viskas - žinoma Mano nuomonė panaši į rwc, be aplinkos vertinimo versija lig ir tiktu, bet viską sudėjus lieka per daug neaišku. Tas pats ir su kitomis iškeltomis versijomis, pavieniui galimos, bet bendrame kontekste yra visiškas nesusipratimas. Būtent todėl visos rimtos pusės nesisvaido tiesomis, ką daro žurnalistai ir interneto komentuotojai, dažnai nė negalintys 1+1 faktų sudėti. Tas siūlau geriau palaukti bent jau pirminių ekspertų išvadų, ką ras nuolaužose ir juodosiose dėžėse.
punktyras 2014-07-22 17:31
Labai gali būti, kad MH17 lydėjo Ukrainos lėktuvai. Po to, kai Rusijos Mig-29 liepos 16 d. numušė Ukrainos Su-25, oro erdvėje buvo konvojuojami visi kariniai ir civiliniai lėktuvai. Bet ką tai turi bendro su priešlėktuvinių sistemų tiekimu teroristams? Įdomi nuomonė apie tai, kodėl Su-25 negalėjo numušti MH17: http://youtu.be/KaXhASrJR2w
sub 2014-07-22 19:43
Pagaliau jau atidavė lavonus ir dėžes Malaizijos atstovams. Bet kyla klausimas: Arns kodėl separatistai 4 dienas laikė visa tai? Tai dar labiau kelia įtarimus.
Verslininkas 2014-07-22 20:26
Na Arns bent jau megina kazkokia vesija pateikt, RWC kaip visada laikosi saltas iki pabaigos, o simplicity buciuoja uzpakali rwc vien delto kad sis jam turbut padeda kazkokiame projekte. Is esmes tu samokslo teoriju gali buti milijonas, speju niekada tiksliai ir nesuzinos kas ten ka numuse, nes nei rusijai nei ukrainai nei dar kazkam tai nebutu geras zingsnis. O mes cia sedim proto bokstai ale ir pilstom is tuscio i kiaura, ale nuo to kazkas pasikeis.. dedes kurie ten sedi turi daugiau rysiu ir daugiau itakos, todel mes galime tik spelioti ka jie paskleis
Arns 2014-07-22 21:54
Realiausia versija ta kurią girdėjom. Buvo reikalaujama iš Ukrainos pusės priimti ugnies nutraukimą. Bet tie patys ukrainiečiai dar tris dienas, net katastrofos vietoje, tęsė puolimo veiksmus...