Paaiškėjo, kurios programėlės – Android ar iOS – yra pelningesnės  (1)

Kompanija App Annie pateikė statistiką, kurioje atsispindi iOS ir Android programėlių statistiką šių metų II ketvirtyje. Per praėjusius tris mėnesius Android programėlių buvo parsisiųsta 60% daugiau, lyginant su šių metų pradžia. iOS atveju augimas sudarė 45%.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Absoliutūs skaičiai atrodo taip: Android programėlių parsisiųsta 150 mln. kartų, tuo tarpu iOS – 100 mln. Apple programinės platformos atsilikimas nesutrukdė eilinį kartą pademonstruoti aukštesnes pajamas. Jei įplaukos iš iOS programėlių sudarė apie $100 mln., tai Android – „tik“ $60 mln. Atitinkamai ir pagal pajamų augimo procentą pirmauja iOS (45%), kai Android tenkinosi 30% didėjimu, lyginant su I ketvirčiu. Savo indėlį į statistiką įnešė sparčiai plintantys biudžetiniai Android išmanieji telefonai. Indija pagal parsisiunčiamų programėlių skaičių pakilo iš 5 į 3 vietą, atsilikdama tik nuo JAV ir Brazilijos.

Pagal iOS programėlių parsisiuntimų skaičių pirmauja Japonija, JAV, P. Korėja ir Vokietija, tuo tarpu į 5 vietą iš šeštos pakilo Taivanas.

Didžiausiu populiarumu tarp vartotojų pasižymi žaidimai, sisteminės, komunikacinės, taip pat pramoginės ir socialinės programėlės.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)