iPhone savininkai SMS galės peržiūrėti per Google Glass  (0)

Nors Google Glass dar netapo serijiniu produktu, Interneto gigantas jau atlieka didelio masto pilotinį testavimą, tuo tarpu praėjusią savaitę šiuos akinius leido įsigyti visiems norintiems JAV gyventojams. Tiesa, akcija vyko vos vieną dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reikia pripažinti, kad akinių funkcionalumas nuolat plečiasi. Jei tikėti naujausiu Google pranešimu, po Glass programinės įrangos atnaujinimo iki versijos Android KitKat atsirado keletas svarbių galimybių, pranešama kompanijos puslapyje Google+.

Visų pirma, išmaniųjų telefonų Apple iPhone savininkai nuo šiol galės peržiūrėti SMS žinutes į akinius integruotame ekrane, kurio raiška sudaro 640 x 360 taškų.

Deja, bet iOS mobilių įrenginių savininkai negalės atsakyti į trumpąsias žinutes. Tuo galės pasinaudoti tik išmaniųjų telefonų su Android savininkai.

Antra, Google Glass turės galimybę daug patogiau dirbti su užrašų knygute: bus galima redaguoti ir šalinti įrašus apie susitikimus ir priminimus. Ekspertų teigimu, toks platus funkcionalumas leis Google akiniams atlikti daugumą užduočių, kurias žmonės dabar pripratę atlikti su išmaniaisiais telefonais.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)