Labiausiai pirkėjų lūkesčius patenkina „Apple iPhone“ išmanieji telefonai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PrefixS 2014-03-22 11:48
iPhone savininkus turbūt ypač tenkina jų baterijos talpa ir puikus besilankstantis aliuminio korpusas.
Sigitas.lk 2014-03-22 11:53
Tai gal zmones su minimaliais lukesciais ir ima iphone? Nieko perdaug nesitiki, tai ir gauna butent tai ko nori. Nors zinoma daugiau sumokant negu uz konkurentu modelius, tai kur cia sakysi "sudas, man nepatiko", butu lyg smugis sau paciam slapiu skuduru per veida.
Paprastas_zmogus 2014-03-22 12:16
O gal tiesiog Android fanai tiesiog nenori pripažinti, kad gal iš tiesų iPhone vartotojai yra labiau patenkinti savo pirkiniu? Kiekvieną kartą kai yra straipsnis, kur rašoma kažkas gero apie Apple, Android fanatai supuola su savo teorijom, kad tik kažkaip viską pakreipt į kitą pusę
Nerealiai 2014-03-22 12:34
Kad čia nėra ką pripažint, tiesą žmonės sako, visa apple produkcija overpriced. Nusipirkęs apple, jau, kad ir kas bus blogai, save įtikinėsi, kad viskas ok, nes pinigų krūvą būsi sumokėjęs, šiaip geri tie iphone ir visa kita, tačiau kartu prie to pačio išpūstas didelis burbulas.
Paprastas_zmogus 2014-03-22 12:42
Na man tokios teorijos "nusipirko, nusivylė, bet niekam nesako ir dar meluoja, kad labai patenkintas" man skamba mažų mažiausiai absurdiškos. Jei tikėti tokiom teorijom, išeitų, kad šimtai MILIJONŲ žmonių meluoja... Ok, sekundei apsimeskim, kad ši teorija nėra kvaila. Kad žmonės iš tiesų nusivilia ir meluoja kitiems. Bet tada juk žmogus antrą kartą apple nebepirktų. Ir dar kitus perspėtų. Žodis pasklistų labai greitai ir niekas apple nebepirktų... BET... Žmonės vis dar perka. Ir vis daugiau perka. Ir perka iPhone vėl. Tai iškyla klausimas: kuris atvejis realesnis? - šimtai milijonų žmonių iš tikrųjų yra nusivylę, tačiau visiems meluoja, jog yra patenkinti, nors galėtų telefoną tiesiog grąžinti - šimtai milijonų žmonių iš tikrųjų yra patenkinti Objektyviai mąstančiam atsakymas akivaizdus. Ir juokingiausia, kad tokia teorija remiasi tik paties Android fano/apple heiterio išvedžiojimu: "aš manua, kad apple yra šūdas, vadinasi visi, kas nusipirkę ir yra patenkinti, iš tikrųjų meluoja"
O_O 2014-03-22 12:45
Be to, prieš pirkdami 90 procentų telefoną išsinagrinėja per turinčius draugus ir jūtūbėje
Sigitas.lk 2014-03-22 13:11
Na jei sumokeciau 1000lt daugiau, negu uz android aparata, tai tuo met taip, tikrai stengciausi save itikinti kad buvo verta tiek permoketi. Nes realiai tai net sunku butu sugalvoti, kuo iPhone butu geresnis uz nexus 5. Labai paprasta kodel tie kurie turejo iphone, vel perka, del visos ekosistemos, is kurios istrukti nera taip paprasta, kai jau buni praleides kelis metus joje. Taip pat, labai didele zmoniu dalis nesidomi technologijom, ir perka tai kas madinga, net nenusimanydami nieko, o tik is nuogirdu ir izymaus pavadinimo. Tuo labai kai net garantijos 2 metu neduoda. O ir kiek visokiu bugu budavo su iphone, visada apple fanai sakydavo, taip ir turi but, taip net gi geriau (argi tai taip pat ne melavimas sau?) Neesu as kazkoks android fanatas, tiesiog domiuosi ir sunku suprasti, ka zmones randa iphone, ko neranda kituose gaminiuose.
Paprastas_zmogus 2014-03-22 13:22
Na iš tavo komentarų matosi, kad tu niekad iPhone nesi naudojęs ir šneki ne faktais, o "man atrodo" lygio išvedžiojimais. Kaip ir sakiau, tavo teorija remiasi tik tavo paties antipatija.
punktyras 2014-03-22 13:48
Rodo brandą, perka ir per skolų brastą brenda
jonas112 2014-03-22 14:31
Ech tie android fanboy'jai, negali suvirškint fakto, kad yra žmonių, kurie patenkinti savo naudojamu aparatu. Visą laiką, komentarai - geriausia tokių straipsnių dalis
iSimon 2014-03-22 15:27
va va. tokiomis temomis diskutuoti nera prasmes - vienam patinka vieni, kitam - kiti prietaisai. ir psio. ateina laikas - skonis keiciasi. zinau kruva zmoniu, perbegusiu nuo Apple prie Android OS, kaip ir tai, kad yra daug pazystamu, laikui begant perejusiu prie iOS ir tuo labai patenkinti. Si naturali migracija yra tas variklis, kuris ir skatina tobuleti gamintojus - jei visi butu idiotai, o vienas - tobulas, tai cia jau ne konkurencija.
ge2xxx 2014-03-22 16:28
Na gal android perkantys nusimano technologijose labiau, mato bugus, minusus, tiesiog moka mastyt kritiškai, savo galva, ir renkasi telefono savybes prekinį ženklą pastatydami į antraeilį planą. Tiesiog teorija.
DarkNRG 2014-03-22 16:34
aifono naudotojai daugiausia yra paugliai ir kiti daznai vyresnio amziaus, nieko apie technologujas neraukiantys zmones. Tai jie ir dziaugias tuom ka jiems ibruka reklamos ir tokie pat neismanatys nieko apie yechnologijas draugai. O kai pamaciau, kad apklausa padaryta buvo tik Amerikoj, UK ir Australojoj, tai viskas aisku pasidare.. Sitos - pacios smagiausios tautos ivairioms apklausoms daryt
jijami5 2014-03-22 16:51
Bent jau man tai zmones su iphone yra labai keisti sutverimai. Nusiperka, numeta, turi suskilima ant telo, tada perka apsaugine guma telefonui, skundziasi jog telas paros neatlaiko ir t.t.... ir vel perka apple... Nu nesuprantu kaip zmones taip gali... As pirkau android tela uz 630lt, jei ne muitas tai butu 480lt, zaidziant daznai zaidimus issikrauna per 2 dienas, o parametrai tokie patys ir net geresni uz samsung s3. Apple perka tie kurie nori ne gero telefono o pretizinio telefono, deja is to prestizo telieka paskutinis š.
sabotan 2014-03-22 17:13
Apple tiesiog sugeba priristi prie saves zmoniu banda nes nera panasaus konkurento. O androidu rinkoje pilna konkurentu ir man asmeniskai tas pats ar htc ar samsungas ar sony svarbu butu batarke normali ir kad programine iranga atnaujintu iki naujausios .
FtBall 2014-03-22 18:29
Nemažai jaunų žmonių perka Apple, kaip jau buvo minėta, dėl vardo ir reklamos. Kita stambi grupė - inertiški žmonės, kurie nenori keisti telefono dėl to, kad reiktų iš naujo mokytis juo naudotis. Jei minint faktus, tai iOS turi mažiau nustatymų, taigi, paprasčiau naudotis, kai už tave telefonas galvoja, o ne tu už jį. (Užbėgant įvykiams prieš akis, čia visiškai netinka argumentas, kad reikia pačiam galvot.). Taip pat iOS yra tik viena gaminių linija su bendra vartotojo sąsaja, tuo tarpu, paėmus Samsung'ą, Huawey, ir ypač Nokia X(?), nė nepasakytum, kad ta pati vartotojo sąsaja. Dar šiek tiek žodžių Apple naudai. Googlas sprendžia problemą, kurios iOS niekada nebuvo - http://developer.android.com/design/pat ... droid.html
abcd5555 2014-03-22 19:20
Uzsiregistravau vien del sitos temos, nes tiesiog juokas ima is kai kuriu cia jusu. Galiu lazintis, kad cia didele dauguma tu, kurie sneka, kad iPhone sudas, o Android Dievas tai nera rankoj laike iPhone. Visu pirma, sneka apie kazkoki akumuliatoriaus issikrovima, vienas istisai ant Android zaidzia zaidimus 2 paras be ikrovimo, kitas savaite ir pan. Nu nesvaikit tik. Turejau Galaxy S3 ir nespeji kraut, apie 2 dienas be krovimo ne kalbos nera, nebent isvis laikot ne nepajudine. Toliau, kitas sukure samokslo teorija, kad iPhone perka tik zmones, kurie nesidomi technologijom ir nori telefono, kuriuo paprasta naudotis. Bet cia taip ir nesupratau, kuo blogai telefonas, kuriuo lengva naudotis? Tipo kuo daugiau nesamoniu prikista, nors ir visiskai bereikalingu, tuo geriau. Kazkas dar sneka apie bugus, tai cia isvis patylesiu, nes kiek Android bugu turi tai ner ka sneket. Vien tik prisiminus sufailinta update ant Galaxy S3 ir tikriausiai ant kitu modeliu, tai tokia nuomone protingas zmogus tikrai negalejo pasakyt. Del kainos taip pat galima gincytis, naujas Samsung kainuoja ne ka maziau nei tas pat Apple. Teko turet tiek Windows Phone, tiek Android, tiek dabar iPhone, vienareiksmiskai geriausias iPhone vien del iOS. Android prastesnis netgi uz WP. Kiek turejau vargo su S3, pastoviai reikia ziuret tuos RAM, nes ten pastoviai pilna rija ir lagina viska. Kontaktus isvis krauna geras 5 sekundes, norint ijungt apsvietima, kad paziuret kiek valandu reikia laukt taip pat 3-4 sekundes. Tai cia tipo auksciausia klase? Nejuokinkit. WP palyginus su Android tai turi vieninteli minusa, kad appsu mazai, visa kita ju naudai. iOS su Android tiesiog nera ka lygint, kas bent karta naudojesis supras, o kiti kurie savo nuomone reiskia tik paziureje youtubej video ar siaip kazkur skaite tokiuose puslapiuose kaip sitas, kur pastoviai skleidziama subjektyvi informacija, tai savo nuomone geriau pasilaikykit sau. Dabar turi iPhone, ir jeigu tektu kada pakeist, tai nebent i WP, jokiu budu ne i Android.
Paprastas_zmogus 2014-03-22 20:49
Nemanau. Man atrodo, kad iOS turi tiek pat nustatymų, o gal net ir daugiau. Bet iOS paprasčiau naudoti ne dėl nustatymų (gausos/mažo kiekio), o dėl to, kad pagrindinis UI paprastesnis.
Sigitas.lk 2014-03-22 22:07
Nu tu paprastas zmogau ir juokingas, tikras apple fanatas. Zmones sako pasvarstymus ir issako kaip jiems atrodo, o tu kazkokiu faktu reikalauji Na tau gal ir yra tas paprastas UI ir privalumas, bet po android, tai visiskai neidomus ir labai greit atsibostantis, ar cia irgi faktu reikia? Net WP UI idomesnis ir ne taip greit atsibostantis, o ten tai tik kvadrateliai Kad iphone mados reikalas, tai puikiai yrodo tai, kad labai daug paneliu turi ar svajoja apie ji. Del androido laginimo, tai juk ne vien samsungai yra, nebukit tokie graudus pasinaudokit nexus5 su kitkat, tada pasakykit, kaip android lagina Man tikrai labai sunku suprasti ka zmones randa iphonuose, su neidomia ir greit atsibostancia vartotojo sasaja, pririsimu prie itunes, ir zinoma beprotiska kaina. Nori paprastumo uz gerokai pigiau Nokia su wp, nori funkcionalumo ir apipavidalinimo galimybiu android.
Paprastas_zmogus 2014-03-22 22:30
O kam išvis šioj vietoj reikalingos tos teorijos ir "svarstymai" ? Juk faktas jau pateiktas pačiame straipsnyje: pagal statistiką iPhone vartotojai savo pirkiniu yra patenkinti labiausiai. Parašyta juodu ant balto. O tai, kad jūs vistiek toliau kažkokias nelogiškas nesąmones fantazuot, ir įrodo, kad jums šitas faktas nepatinka ir todėl bandote diskredituoti. Mini išgalvota istorija: - Jonas gerą darbą susirado. - Durnas yra, garantuotai pažįstami įkišo. - Ir mašiną darbinę davė. - Golfą nebent... - Beje, o jo žmoną matei? Labai graži. - Aj, vistiek turbūt durna. - Nu kad ne, girdėjau labai protinga. - Tada kū__a bus. Va jūs, Android fanatai, būtent taip iš šalies ir atrodote su savo teorijom