Labiausiai pirkėjų lūkesčius patenkina „Apple iPhone“ išmanieji telefonai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Splius 2014-03-23 17:45
Nespresk apie kitus pagal save.As nusipirkes samsung galaxy s4 (taip pasielgiau kvailai kai susigundziau kvailomis samsungo reklamomis ir isigijau si telefona),bet jau kita diena as ji dejau i suns dienas ir prakeikiau toki pirkini.Sumokejau labai daug,pardaviau uz per pus mazesne kaina,bet as sau nesakiau,kad tai buvo geras pirkinis o ir draugam,pazystamiems nerekomenduociau.
paranoiac 2014-03-23 19:25
Pritariu 100% savo subjektyvia, fanboiška nuomone DD
sub 2014-03-24 15:36
Nu ir komentarai. Visiški vieni kitų heiteriai susirinkę kurie be subjektyvaus mąstymo nieko daugiau neišpeša, kaip tik kaina didesnė, pramaetrų mažiau. Žinot kodėl Apple mylimas? Nes pirmas pradėjo kokybiškai gaminti išmaniuosius, kai visokie samsungai ir sony dar androidų nedėjo į savo išmaniuosiu, nes android dar nebuvo. Va dėl to apple ir yra vertinasmas + naudojimo paprastumas. Kiek pastėbėjau juo naudojasi daugiau brandesni žmonės, amžiuje, kuriems terliotis su samsung modifikuotu androidų būtų nemenkas įšūkis, taip jie iš dalies ir pripratę. Jaunimas dėl mados, o aš pirkau nes man patiko iOS paprastumas, trūko tik home-screen. Na ir apple heiteriai pateikite android pliusus prieš ios, tada padiskutuosim objektyviai. Naudoju ir ios ir android - todėl manau, kad esu objektyvus.
Simplicity 2014-03-24 16:37
tokio nepirks.
Paprastas_zmogus 2014-03-24 16:50
Įdomu per kurią vietą S.J. buvo marketingo dievas, jeigu visos Apple reklamos buvo kuriamos reklamos agentūrų... Tų pačių, kurias gali nusisamdyti bet kas.
sub 2014-03-24 17:06
Aš neneigiu kad kai kam, o gal būt ir ne mažai daliai žmonių - tai mados reikalas. Bet sakant, kad android pigesnis dėl to geresnis (ne Simplycity komentaro dalis) - palyginkit flagmanus ir kainos apylygės. Pernai rinkausi sau flagmaną, tai apple ir samsung ir daugelis kitų flagmanų kaina ~ 2400 lt. O kalbant apie technologinę dalį - čia sunku pasireikšt, nes ios sistema puikiai sukasi ir su mažiau branduolių, mažiau ram. Pvz. Į android ikišus daugiau tech. dalies iškarto matosi rezultatas, o pas iOS tu kišk nekišes tuos branduolius, ramus - nepagreitės tiek, kad kažkas labai pasijaustų. iOS veikia kaip bitė, dėl to yra vertinamas. Dabartiniai android aparatai taip pat, bet to negaliu pasakyti apie ankstesniu. O iOS nuo pradžių puikiai sukosi. P.S. Aš nesu nei Apple, nei Samsung, a nei kokio kito brando fanas. Nesu iš tų, kurie sekantį kartą vėl renkasi Apple, man mieliau išbandyt kažką naujo. Apple labai trūksta home screen, vienas iš didžiausių minusų mano manymu. O android kartais dar pagrybauja, arba Samsung UI nori kad pasinervuočiau.
Sigitas.lk 2014-03-24 18:18
Tikra tiesa, ir dar truksta apipavidalinimo galimybiu, pati neidomiausia os. Net Wp gali pakeist ikonu bent jau spalva ar dydi keitaliot.
Simplicity 2014-03-24 18:54
Koks taiklus tas Immortallt parašas... Kartais Kas iš Apple padarė tai, ką matom dabar? —Steve Jobs. Pasakyk pirmam sutiktam Steve Jobs ir jis tau atsakys— Apple. Kas buvo Apple CEO? —Steve Jobs. Kas vedė visas Apple prezentacijas? —Tas pats Steve Jobs. Kaip sureagavo birža, kai pasaulį apskriejo žinia apie Jobs mirtį? — Apple akcijų vertė krito. Jei nebūtum tik paprastas žmogus, tai suprastum, kad marketingas tai ne vien marketingo kompanijos nusamdymas. Marketingas yra vizija, o visos iš šalies samdomos kompanijos yra tik įrankiai tai vizijai įgyvendinti. Jobs mirė, bet 15 metų įdirbis liko. Kiti rinkos žaidėjai turės sukišti nemažai pinigų ir suvalgyti nemažai druskos, kol pasivys Apple. Kaip matom iš panašių diskusijų, tai daugiausiai iš konkurentų investuoja SAMSUNG. Todėl dažniausiai karai vyksta ne tarp Android ir iOS, o tarp Galaxy ir iPhone.
Paprastas_zmogus 2014-03-24 19:09
Niekas neneigia Steve Jobs nuopelnų. Aš sakyčiau, kad jo nuoplenus sumenkini tu pats, nes viską pastatai tik ant marketingo, nors Apple iškilo tikrai ne dėl marketingo. Apie tai jau N knygų parašyta, N istorijų internete patalpinta ir t.t. Apie tai, ką Apple gero sukūrė, ką gero padarė, manau net neverta pradėti ginčytis (tiksliau neigti viską ir kartoti "marketingas") Vizija nėra marketingas. Vizija yra tam, kad sukurti. Marketingas yra tam, kad parodyti, paaiškinti ir parduoti, kas yra sukurta. Jeigu net elementarių terminų neskiri, tai apie ką mes kalbam? Be to, kaip minėjau, Apple reklamas kūrė ne S. J., o reklamos agentūros. Taigi man keista, kai kitų žmonių darbas yra prikabinamas patiems Apple ir dar visiškai nurašoma, ką realiai yra patys nuveikę. PS. dėl parašo. Mane vadini durnu dėl to, kad turi kitokią nuomonę? Tai gal tada tu pats durnas, jei toks mąstymas...
sub 2014-03-25 08:51
Paaiškink man kvailam, kas tas yra normalus multitaskingas? Ar Galaxy S4 turi tokį? Beje, ikonų spalvų keitinėjimas čia labai neaktuli smulkmena. Nebent žmonėms su akių problemomis tai aktualu turėtų būti, bet tokiu atveju šriftą galima keisti, bei jo dydį.
Kadras 2014-03-25 08:58
https://www.youtube.com/watch?v=6zhCikXOY1k Labai naudingas dalykas
sub 2014-03-25 09:07
Sutinku, kad viziją turėjo, daugiausiai darbo padarė ir kompaniją atvedė į šviesų rytojų būtent jos įkūrėjas S. Jobs'as. Čia nepaneigiamas faktas. Pritariu ir dėl to, kad Apple marketingo pagalba labai sėkmingai įgyvendina savo vizijas. Nepaneigsi, kad marketingas šiai kompanijai yra vienas iš pagrindinių dominantų. Tas marketingas visur, apple aprduotuvių išplanavimuose, jų produktų dizaine, prekės ženkle, viską galima laikyti marketingu, nes ši kompaniją jį puikaii visur išnaudoja. Taip kiti gamintojai stipriai vejasi arba jau prisivijo, to nepaneigsi.
sub 2014-03-25 09:16
Pritariu, tikrai naudingas. Katik išbandžiau, tikrai naudosiu.
Paprastas_zmogus 2014-03-25 09:24
O aš nemanau, kad labai naudingas. Kokia nauda iš to, kad vienu metu youtube rodo ir email rašai...? Aš net kompiuteryje jeigu rašau email, išjungiu muziką/youtube. O čia dar yra gudručių, tikinčių, kad tai dar ir naudinga...
Simplicity 2014-03-25 11:13
(religinis fanatikas) mato tik pliusus ir sau neleidžia abejoti dievo tobulumu, o už netikėlių bandymus sugriauti tobulumo mitą labai pyksta ir tulžim spjaudosi. p.p.s. Po straipsniu yra 54 žinutės ir net 13 iš jų yra tavo.
Paprastas_zmogus 2014-03-25 11:37
Daug kalbi apie tai kaip aš neva menkinu kitų žmonių požiūrį, bet ironija tame, kad būtent tu mane "per aplinkui" pavadinai durnium, o šiame komentare vėl gi kalbi TIK apie mane ir bandai man priklijuoti įžeidžiančią etiketę. Objektyviai žiūrint - aš diskutuoju į temą, o tu tik įžeidinėji mane. Būtų mano valia, jau baną gautum.
Kirtiklis 2014-03-25 12:10
Jau galima teigti kad ši tema išsemta ir beveik mažai ką domina, kelių veikėjų komentarai bei keli etatiniai.
Kadras 2014-03-25 13:56
Kaip visada, jei apple produkte nera, vadinasi vartotojui to nereikia!!! O as visada kompiuteryje ekrana esu padalines i 2 vaizdus, kai filma ziuriu, daznai internetera narsau, arba pasileidziu per youtube vaizdo klipu playlista ir groziuosi vaizdu ir tuo paciu uzsiimu kitais darbais. Zinoma tau to nereikes, nes apple to dar neidiege
Paprastas_zmogus 2014-03-25 14:13
.
Kadras 2014-03-25 14:29
Zinoma iphone ekranas ir taip per mazas, 1 darbui atlikti, ka jau kalbeti apie kelis iskarto.