Kremliaus propagandos ruporui „Russia Today“ nugaras atsuka vis daugiau žurnalistų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kausiukas 2014-07-28 09:37
Taip ir visai neaišku kas tą lėktuvą numušė ir kodėl jo maršrutas buvo pakeistas 350m į šiaurę (tiesiai per karo zoną). JAV sako, jog turi palydovo nuotraukas, tačiau jų nerodo, tuo tarpu Rusija parodė savo palydovo duomenis kur matoma tos pačios žemė-oras raketų sistemos tik jau Ukrainos kontroliuojamoje teritorijoje. Gal čia toks pats false-flag attack kaip ir 9/11? http://scgnews.com/flight-mh17-what-you ... being-told
Salubri 2014-07-28 11:06
No comments. Just one link http://www.infowars.com/the-world-is-do ... souciance/
bahuriux 2014-07-28 11:39
Palei jumis iseina, kad Ukraina pati uzpuole rusija ko pasekoje neteko krymo? Ar jum kremliaus ruporai su galva viskas gerai? https://www.armscontrol.org/factsheets/ ... ar-Weapons Kita karta, kai noresit pabuti kremliaus ruporais pradekit nuo sito dokumento, kuri pazeide ne kas kitas, o jusu mylina placioji tevyne.
kausiukas 2014-07-28 12:55
Pale mumis išeina tas ką mes ir sakome. O mes sakome, kad JAV nepateikė įrodymų, kuriuos sakosi turinti, o Rusija pateikė įrodymus prieštaraujančius JAV-NATO-Ukrainos versijai. Ir mes sakome, jog yra precedentas Ukrainai taip elgtis, nes yra ilga false-flag attack istorija, kada JAV falsifikuoja teroro išpuolius norėdama pateisinti karine agresija svečiose šalyse. Neginu Rusijos, jie tą patį darė su Čečėnijos konfliktais, tačiau matome, kad tuoj pat po Maidano Ukraina pasirašė sutartis su JAV dujų milžine Chevron. Taigi yra precedentas ir yra įsivėlę dideli pinigai. Taigi mažų mažiausiai bylą verta nagrinėti plačiau.
Salubri 2014-07-28 13:30
Nera to blogo kas neiseitu i gera kas link okupacijos. Paeme kryma, tai paeme ir ten dabar esantiems N kartu geriau gyvent negu likusioj Ukrainoj. Sukeltos kainos uz vandeni ne procentais, o kartais, nureztos pensijos, parlamente betvarke, mobilizacija i kuria vengia eiti ir vyksta masiniai protestai, bombarduojami gyvenamieji kvartalai, masine dezertyracija, karas vietoj derybu, kuris veda sali i dar didesne krize, susidorojimas su, bet kokia opozicija arba kitaip mastanciais. Paziurekit ka isrinko i prezidentus Ukrainoj. Ei, o kodel bombarduojami ukrainieciai bega i Rusija, o ne gilyn i Ukraina? A nes juos ten engs kaip rusus (nesvarbu, kad jie yra Ukrainos pilieciai ir turi pilietybe). Tai gal su tokia logika reik deportuot 90% JAV nes tikrieji amerikieciai yra indenai, kuriu dauguma gyvena skurde http://www.youtube.com/watch?v=JusBAxa40Bc rusai bent jau pasirupina pabegeliais. P.S. Okupavo kryma ir ka mes padarysim? galim tik piktai paburbeti ir tos sankcijos atsirugs ir mums nes pasaulis visas tarsi gyvas organizmas. Jei sutriko kazkur kraujotaka tai pajaus visas organizmas.
Tir4elis 2014-07-28 13:33
Išeina, kad parsidavė Chevron ir todėl užpuolė savo tautiečius, pakeliui dar rusiją nuskriaudė, o tada dar ir pašovė lėktuvą, kad rusiją apkaltint? Ir Putinas į svetimos valstybės teritoriją taip pat nei su technika nei visokia kitoniška parama taip pat nelenda ir visa tai tėra Jav_NATO-Ukrainos provokacija prieš "pasaulio gėrį" t.y. rusiją? "Plačiau" nagrinėjant gal reiktu rusiškos propagandos "makaronus nuo ausų" nusipurtyt ir pasižiūrėt jog Ukraina pagaliau pradėjo iš tikro ieškot kitų energijos šaltinių, kad baigtusi politinis prievartavimas su kainomis. Kitas dalykas jog rasta pas pačius skalūnų dujų dėl ko taip pat reikalingi užsienio investuotojai. Plius ar ne keista jog iki maidano, kol buvo marionetinė Ukrainos vyriausybė kažkaip Putinui nebaisiai rūpėjo skriaudžiami tėvynainiai Ukrainoje ar ne. O čia staiga opa ir "didysis gėris" pradėjo aneksuoti svetimas teritorijas (ginklu užimtoje teritorijoje negali būti legitimių referendumų, prisiminkit mūsiškį prieškarį), vos ne ūkinėse prekėse paprasti gyventojai tankus ir grad'us pirkt pradėjo ir etc. Kol kas stebint rusišką propagandą, kaip seniai studijuojančiam ww2 istoriją, tekyla palyginimas su Gebelso propagandos mašina. Plius skirtkime kas yra ukrainiečiai, o kas rusų tautinė mažuma Ukrainoje. Kitas dalykas nepamirškime jog ten intensyviai veikia rusų melo ir propagandos mašina pateikianti gana iškreiptą vaizdą dėl ko vietiniai dar tik labiau supainiojami. Čia būtu geras palyginimas su šiaurės Korėjos propaganda. Kada info tik vienas šaltinis, lengva valdyt žmones. Taigi, jei nagrinėjam, nagrinėkim iš tiesų nešališkai. O tai reiškia jokio pateisinimo nei vienai pusei.
Saldutis 2014-07-28 13:39
""* *Ištrauka iš V.V. Putino knygos "Raštai" I tomas, I skyrelis - S. Lavrovo patarimai.
kausiukas 2014-07-28 13:46
Būtent, todėl nagrinėdami tokius sudėtingus politinius dalykus pasistenkime rinktis informaciją iš kelių skirtingų šaltinių ir atsižvelkime į turimus faktus, o ne teikime nuomones ir viešoje erdvėje sklandančius pamąstymus. Pasakyti yra viena, tačiau pagrįsti yra kita, todėl bet kokia nuomonė nepagrįsta argumentais, be šaltinių, pirminių ar antriniu tėra nuomonė. O nuomonė su realybe neturi nieko bendro. Taigi dar kart pasikartosiu kalbant apie orlaivio numušimą - JAV teigianti, jog turi įrodymų, tačiau jų neparodanti, bet dėl to nė kiek nemažinanti spaudimo ir visą kaltę verčianti Putinui atrodo mažų mažiausiai nevyriška, tuo tarpu Rusija pateikia svarius argumentus ginančius jos poziciją - palydovo darytas nuotraukas nurodančias Ukrainos pajėgų dislokuotas žemė-oras raketu baterijas orlaivio numušimo metu. http://landdestroyer.blogspot.com/2014/ ... -turn.html
Hmz 2014-07-28 16:05
kausiukas 2014-07-28 16:21
va, žmogus pasidomėjo. Štai kas yra argumentavimas. Tačiau nereikia ant manęs pykti, aš irgi žmogus ir galiu klįsti. Bet tai nekeičia fakto, jog JAV nepateikė įrodymų kuriuos sakosi turinti.
007 2014-07-28 17:33
Aš tai sūlau palaukti, kada bus užbaigtas tyrimas, o tada bus galima mėtytis įrodymais. Nemanau, kad sakydami turintys palydovo nuotraukas amerikonai niekada niekam jų neparodys. Gal tiesiog neapsimoka jų rodyt, kol nebaigti tyrimai. Kokių velnių viešint medžiagą, kurią galima užginčyti. Galbūt visos išvados su visais duomenimis ir nuotraukomis bus didesnis akmuo į Putino daržą negu gabaliukais. O jeigu taip neatsitiks, tada Rusijos šiuo klausimu kaltinti nebus prasmės, nes apsigynė.
Pumper 2014-07-28 17:43
Infowars, lol
laimius 2014-07-28 18:21
Pažiūrėkit kada rusia today kad žinotumėt su koks ten š. Žiūrėjau ne vieną vakarą - tai pat pasižiūriu ir kitus rusų kanalų. Tai ką jau galima patikrinti tai kai meluoja apie mus. Apie tas teroristu rengimo stovyklas Lietuvoje ir pan. - ir tai skelbia pagrindinis šalies kanalas! Tad iškart aišku kas meluoja daugiausia. Aišku ir kitus šaltinius verta skeptiškai vertinti, pvz Ukrainos žinias paimtas iš fb kur 15min skleidžia paskubėtai - nukalta šimtai teroristų - jų nežuvo, arba keli sužeisti ir keli žuvę. Na nerealu nebent bombarduojama butų. Bet iš esmės papasakosiu apie reportažo formatą per rusia today: Pastatė provakarietišką vokietį vaizdo konferencijoje prieš kelis keistus prorusiškus prancūzus - ale ekspertus (tik iš kur?) ir laidos vedėją. Tai jie stumia ant vakarų - vokiečiui net neleidžia pilnai atsakyti į klausimus - nes jis protingai atsakinėja ir jų idėjas keliais sakiniai/argumentais pavydžiais. Tad diskusija ten nevyko - jei reiktų tikru argumentų. Pabaigai po tokios nevykusios "diskusijos" prisiminė WW2 vos ne "ar nesigailit dėl padarytų fašistų nuodėmių". Ten buvo kažkur apie D-day laiką - gal dėl to - bet visiškai ne į temą su reportažu. neradau to reportažo youtube gaila. Taip pat kur anglijos buves ambasadorius rusijoje kalbėjo. pateikia puikius įrodymus - o vedėja vis "negaliu sutikti" karksėjo visa laidą. Kalbant apie lėktuvą - tai juodasias dėžes rusai "pačiupinėjo" pirmieji. palydovinės nuotraukos iš bet kurios pusės jau nebe įrodymas šiais laikais. O JAV gal atskleis o gal ir ne - arba tik "viršūnėms" - gal ten įpainioti informatoriai arba kita slapta info. Bet kuriuo atveju vargu ar mes visa tiesą sužinosim.
kausiukas 2014-07-28 18:55
RT tiesiog Fox News rusiška versija, Putinas sugalvojo, kad prieš juodą propogandą galima kovoti vėlgi juoda propoganda, taip ir taškosi šūdais. O kol palydovo duomėnis nepaskelbti, jeigu, aišku, jie yra, gal per anksti badytis pirštais.
Simplicity 2014-07-28 18:57
Aš tai siūlau su kremlių palaikančias išvis į jokias diskusijas nesivelti. Kokia viso to prasmė? Visi žinom, kad Ukrainai atsikratant branduolinio ginklo buvo pasirašyta sutartis, kur juodu ant balto yra parašyta— Ukrainos teritorija yra vientisa ir nedalijama. Praeina 20 metų ir Rusija be jokių skrupulų, pamiršusi ką buvo pasižadėjusi, atplėšia Krymą nuo Ukrainos. Kremliaus pakalikų argumentas: Ką su tokiais atsilupėliais dar galima diskutuoti, kokią argumentų kalbą pasirinkti, kai tiesiai šviesiai parašo, kad okupacijoje ir paties pasirašytų sutarčių laužyme nėra nieko blogo. Matai, žmonės dabar Kryme geriau gyvena, yra pavalgę, nusiprausę. SAYS WHO? Russia Today, НТВ, РОССИЯ ТВ, VESTI.vRUt? Vargstat, bandot kiekvieną jų nesąmonę paneigti, ieškot (ir randat) konkrečių įrodymų ir atgal gaunat „užtat dabar Kryme geriau, nei Ukrainos sudėty“. Supraskit, tos jų nesąmonės niekada nesibaigs, nes tų nesąmonių kasdien vis naujų prikuria. Apie tą rusiškuose saituose jau tiek versijų prikurta, kad net nejuokinga, bet pavardinsiu: — MH17 lainerį numušė ukrainiečių BUK; — MH17 lainerį numušė ukrainiečių Su-25; — MH17 reiso išvis nebuvo, JAV prikrovė lėktuvą lavonų ir numušė jį oras-oras raketa, kad galėtų viską ant Rusijos nurašyt ir įsiveržt; — MH17 lainerį numušė ukrainiečių Su-25 oras-oras raketa, o po to ukrainiečių BUK'as numušė ukrainiečių Su-25; — JAV kartu su Ukraina specialiai pasiuntė MH17 tiksliai ten, kur stovėjo separatistų BUK'as; — Viską surežisavo CŽV, nes kitaip jau būtų į internetą sukėlę visas palydovu darytas nuotraukas; — Pasak rusiškų „žYnių“ portalų ir prisistatyti nepanorusio šaltinio iš Ukrainos karinių pajėgų, ukrainiečiai prisipažino, kad patys nuėmė 777 mokymų metu, nes tas kažkuriuo metu radare persidengė su ukrainiečių Su-25 ir sistemos buvo pažymėtas pagrindiniu taikiniu. Prie raketų paleidimo pulto sėdėjęs ukrainietis netyčia (ar dėl neaiškių priežasčių) paleido raketą ir numušė Malaizijos orlaivį. Supraskit, čia lygiai tas pats kaip ir Krymo įvykių atveju. Buvo bandyta įrodyti, kad Kryme Rusijos kariai laksto (tik be atpažinimo ženklų), bet kaip vienas t.lt senbuvis rašė,— kol Putinas neprisipažino, ukrainiečiai rusiškų karinių bilietų nerado, už rankos nepagavo, tol negalim sakyti, kad žali žmogeliukai yra rusų. Vova prisipažino, bet esmės tai nekeičia— rusiškame Kryme ukrainiečiams dabar yra n kartų geriau. Lygiai tas pats ir su parama separatistams Ukrainoje. Visi žino iš kur ten barzdoti kaukaziečiai šarvuočiais ir KAMAZais suvažiavo, kas ginklų ir technikos parūpina, bet gi niekas nepagavo Putino jiems nurodymus duodant. Vadinasi, tai yra paprasčiausi samdiniai, kurie ginkluoti geba nekliudomi Rusijos keliais nuvažiuoti šimtus ar tūkstančius kilometrų, ir niekieno nekliudomi kirsti Rusijos-Ukrainos sieną. Nukrenta lėktuvas kažkur prie Torezo, separatistai pasigiria, kad tai jų darbas, pasidžiaugia per LIFE NEWS. Paaiškėjus, kad tai ne Ukrainos An-26, o Malaizijos 777 puolama ieškoti kaltų aplinkui. Jei pats parašai kada, kur ir su kuo nuleidai lėktuvą, tai kokių dar klausimų gali kilti Ukrainos dispečeriams? Atsilupėliai kvestionuoja ne patį numušimo faktą, o tai kodėl Malaizijos lėktuvas skrido virš „karo zonos“, kodėl Ukraina tai leido. Prie to paties galim prisiminti ir CCCP okupaciją. Galim sakyti, kad okupacija, trėmimai ir tas raudonasis teroras buvo blogis, o atgal gausim: „užtat sovietai gamyklų, mokyklų pristatė, kelius nutiesė“, „rusai nuo to teroro nukentėjo dar labiau“, „Jei Lansbergis nebūtų kolūkių sugriovęs...“ ir t.t. Tiesiog, reikia suprasti, kad CCCP ir Putinu besižavintys, turintys rusiškų šaknų yra kaip Jehovos liudytojai ir kiti religiniai fanatikai. Jie myli CCCP ir Putiną, o ta meilė yra akla ir besąlygiška. Rusija ir Putinas niekada nemeluoja,— čia visas pasaulis yra prieš didžią rusų tautą susimokę.
andriulis 2014-07-28 20:06
Aš dar kartelį pasikartosiu. Daug informacijos surinkta ir vis papildoma. Aš nieko panašaus nemačiau iš Rusijos pusės. http://evilmilker.livejournal.com/
kausiukas 2014-07-28 20:14
Ir vėlgi kur tie žadėti JAV įrodymai, kur tos palydovo darytos nuotraukos? Kodėl nerodo? Kodėl slepia? Kas ten nufotografuota jei viešint nedrįsta. Ukrainos valdžia pati pripažino, kad keleivinį lėktuvą lydėjo naikintuvas, pripažino kai prispaudė, kai žmonės pradėjo sakyti ką matė. Aš dar kart klausiu kur įrodymai, kuriuos kaip sako turi???
Simplicity 2014-07-28 20:51
.
kausiukas 2014-07-28 21:07
Tiesa, paieškojęs pirminių šaltini radau tik šį straipsnį kurio legitimumu tikėti neaišku ar galima http://theaviationist.com/2014/07/21/su ... rted-mh17/ . Tas ko gero parodo, kos čia didelis briedas darosi.
Simplicity 2014-07-28 21:20
Tai kaip tu gali mėtytis frazėmis „ Ukrainos valdžia pati pripažino, kad keleivinį lėktuvą lydėjo naikintuvas“, jei net neturi kuo jų pagrįsti? Ir išvis... Tu bent jau pats perskaitai savo „įrodymus“ prieš įkeldamas nuorodas į juos? Teigi, kad Ukrainos valdžia prisipažino, tačiau duodi nuorodą į kažkokio David Cenciotti blogo įrašą, kuriame jis cituoja kažkokį „Irano gynybos eskpertą Babak Taghvaee“.