Microsoft planšetinis kompiuteris Surface 3 kenčia nuo perkaitimo  (4)

Kompanija Microsoft, kurdama planšetinį kompiuterį Surface 3, rėmėsi nešiojamo kompiuterio koncepcija: įrenginys gavo lengvą ir ploną korpusą, tačiau spartos lygis buvo labai aukštas. Negana to, galingiausi Surface modeliai gavo Core i7 procesorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis tik fizikos dėsnių apgauti neįmanoma, o galina aparatinė įranga išskiria daug šilumos, todėl kompaktiškos aušinimo sistemos gali nesusitvarkyti su jai keliama užduotimi, o įrenginys tiesiog perkaisti.

Microsoft oficialiame forume atsirado atskira tema, kurioje vienas vartotojas teigia pakeitęs net tris planšetinio kompiuterio Surface 3 egzempliorius, tačiau ir ketvirtas perkaista.

Įdomu tai, kad problema kyla gana paprastų užduočių atlikimo metu – filmų žiūrėjimas, naršymas Internete, kitų nesudėtingų operacijų atlikimas. Kiti vartotojai skundžiasi dėl panašių nesklandumų. Daugumoje atvejų Surface 3 nugarėlė įkaista iki deginančių temperatūrų, o po kurio laiko planšetinis kompiuteris savaime išsijungia.

Kol kas neaišku, ar šią problemą sukėlė konstrukciniai ypatumai, o galbūt nuo perkaitimo kenčia atskiros Surface 3 partijos. Microsoft atstovai, puslapio PC World teigimu, žino apie problemą ir pažadėjo ją išspręsti kuo greičiau.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (4)