Analizė: kodėl Ukrainos kariai patiria pralaimėjimus ir kam ruošiasi Rusijos kariuomenė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Fikcija 2014-09-03 17:53
Liudna stebeti "demokratinio" pasaulio impotencija .Istorija vel kartojosi , pries antra pasaulini kara lygiai taip pat vardan sventos ramybes buvo paaukota cekoslovakija.Deje sotus alkano neuzjaucia .Tik va idomu kas bus sekanti auka?
Sljder 2014-09-03 20:33
Tikrai gaila ukrainiečių. Deja asmeniškai ir pats negalvojau, kad rusai imsisi iniciatyvos, jau atrodė, kad leis tuos regionus užimt, o teroristai pabėgs į Rusija. Žinoma šioje vietoje, jeigu Putinas atsitrauktų rizikuoja prarasti karių nusiųstų į priešo užnugarį paramą ateityje, taigi žinant kaip tai svarbu numatyti buvo galima. Faktiškai iš ES pusės nereikia nei karių, užtektų palydovais ir bepiločiais lėktuvais nuolat stebėti sieną ir rinkti Rusijos karinių veiksmų iš savo teritorijos įrodymus, tokiu atveju jie turėtų elgtis atsargiau, o ukrainos kariuomenė per kurį laiką susidorotų su teroristais.
krislas 2014-09-03 21:40
Patarimas technologams - jei bent truputi norite islaikyti veida - skelbkite informacija ne i vienus vartus, pvz., http://www.sarmatas.lt/09/atviras-laisk ... kanclerei/
kestutisz 2014-09-03 22:05
O ką su įrodymais? Duoti valdymą pačiam putinui tų pačių dronų/palydovų, kad jie kažką reikštų? Jo kišeninė "žiniasklaida" vistiek rodys tai "ką reikia". Vat tiksli žvalgybinė informacija artilerijos ugnies nukreipimui reikiama linkme jau būtų akivaizdi nauda.