Kas geriau: vienas iPhone 6 ar už tą pačią kainą šeši ASUS ZenFone?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

O_O 2014-09-14 12:07
Kas geriau, viena Audi A8, ar šeši ketvirti golfai? Kai nėr kaip įkišt savo kitaisko nouneimo, tai ir bandoma juokauti ne į temą. Apple yra prestižo ženklas, kaip guči, armani ar vecheron konstantin ir nėra ko čia kelti bangų.
Pumper 2014-09-14 13:28
Savo antru teiginiu paneigi pirmą. A8 nuo golfo skiriasi ne tik pavadinimu, bet ir galia, patogumu, prabanga, kokybe ir t.t., kai tie visi armani-šudmani nuo kokio kito prekinio ženklo skiriasi tik kaina, kaip ir iphone nuo daugumos kitų high end smartphone.
Evalda5 2014-09-14 13:39
Paskaityk, ką pats parašei, ir kas Tamstos paraše, kokie pamokslai prirašyti... Juokas ima skaitant tokius postringavimus. Visiškai teisingai, aiPuods, Zamzungas (pats turiu), Sony, LG, Huawei, Asus, ZTE, Zopo, Blackberry - skirtingi žaislai, skirtingomis kainomis, skirtingiems žmonėms. Ir nėra vienos bendros tiesos, o garbindamas kurį nors vieną - kaip ir pats rašai - išreiški savo paties vergiją kam nors.
Paprastas_zmogus 2014-09-14 13:39
O pagal tave 100 dolerių kainuojantis telefonas yra high end?
Pumper 2014-09-14 13:44
Kada aš apie konkrečiai šitą kalbėjau?
O_O 2014-09-14 13:47
Armani-šudmani... Va ir viskas su tavim aišku. Jei suprastum, kas už tų žodžių stovi, mąstymas būtų visiškai kitoks. Dabar tematau gariūnų mentalitetą.
O_O 2014-09-14 13:48
Bandei bandei kažką protingo išspausti, bet išėjo tik tūščias pirstelėjimas. Apgailestauju.
Evalda5 2014-09-14 14:13
O aš labiausiai apgailestauju dėl postkolūkiečių, apie "prestižą" atseit nusimanančių lietuvaičių - vadovaičių. Nes mūsų mažas kaimas, pavadinimu 'Lietuva", kol kas vienintelis iš visų Europos šalių, kuriose teko būti ir dirbti, kur žmogaus socialinį statusą apibūdina drabužiai, telefonai ar automobiliai. Keista, bet vokiečiai pvz., nesigėdija į darbą važiuoti su Škoda, ragelį turi "kitaiską" Samsung, ir kiek iki šiol teko matyti, savo prestižą pabrėžia nebent brangesniu šveicarišku laikrodžiu. Švedija, Norvegija, Prancūzija, Ispanija, Italija - tas pats. Dirbam su Vodafone, tai įmonių vadovai neįtikėtinai santūrūs, ir nesipuikuoja, nors rengiasi tikrai ne prasčiau Armani. Nesimosuoja gudrafonais, ir niekaip kitaip nepasirodo pižonais. Į posėdžius su investuotojais atvyksta santūriais ir neišsiskiriančiais 5 serijos BMW. Mano tiesioginis šefas kartą mane juokais sugėdino - sako, kaip čia gaunasi, kad aš, būdamas tavo šefas, važinėju su Passat, o tu atvažiuoji su X5? Pats tokią mašiną rinkausi grynai dėl patogumo, aukšta sėdėsena, ne "minivenas", septynios vietos - praktiška. Bet niekad nepagalvojau, kad perku, jog pasirodyčiau prieš kažką, kad parodyčiau savo "prestižą"... O štai, matom, lietuvaičiams - svarbiausia įrodyti savo "prestižą" - prieš kaimyną, prieš bendradarbius, prieš kitus "viarslinykus"... Ir priemonės tam - Armani, Gucci, Mercedes, Bentley, iPhone, ir taip toliau ir panašiai. Nebejuokinkit, išlįskit pasidairyti toliau savo kiauto.
w00xer 2014-09-14 14:17
nors persokau i androido useriu gretas, bet nepalaikau nei vienos puses. Nes prisieke androidistai man sitam forume primena ikyrius veganus, kurie patys karstligiskai prisieke zaliaedystei ir visiem aplink aiskina, kad turi daryti kaip jis, nes taip logiska, sveika, pigu ir panasiai... Koks jum realiai skirtumas, kad kitas turi lycnas tris stukas telefonui?
Evalda5 2014-09-14 14:31
Beje, ne visada Android reiškia piguvą tiesiogine to žodžio prasme - bent jau Samsung flagmanai ne ką pigesni už tos pačios kartos iPhone... Ir jei tas pats iPhone pakliuvęs man į rankas mane sužavės, patiks labiau nei mano dabartinis telefonas, mielai jį pasikeisiu į Apple gaminį. Ir ne dėl prestižo. Dėl patogumo. Kitu atveju pasiliksiu prie Androido, kuris jau pradeda nervinti mane. Nesibaigiantys apps'ų atnaujinimai (kartais po dukart į dieną), ir amžinas neoptimizavimas - su kiekviena nauja OS versija esi priverstas pirkti naują telefoną, nes senasis "nebepatempia". Bet funkcionalumas ir akumuliatoriaus talpa, praktiškumas mane vis dar laiko prie Androido...
Creatium 2014-09-14 14:39
^^^ Tai ko jūs tada nervinatės, kad yra žmonių, kuriems labiau patinka ir praktiškesni yra iPhone? Po to ir prasideda "ubagai" iš vienos pusės ir "debilai neišmanėliai" iš kitos...
Pumper 2014-09-14 14:45
Aš naudoju seną gerą Nokia 3110i ir gerai. Naudojamas ilgiau laiko, nei gulintis Lumia 920, kurį praktiškai tik dėl Nokia GPS ir kameros pirkau.
DarkNRG 2014-09-14 14:49
Taip iseina, kad turet ifona yra prestizas? Nebent tik lietuvoj kokioj ir tik kai kuriems, su atsilikusiu mastymu. Uzsienyje su ifonais vaiksto kas tik netingi. Nemanau, kad ifonai yra kokybiskesni pvz uz naujausius HTC telefonus, taciau dar siandien skaiciau youtube, kazkokio atsilupelio komentara, kad jei neturi apple ifono, o turi koki tai HTC tai net geda issitraukti. Ant kiek reikia turet praplautas smegeneles, net sunku suvokt. Ir cia vienas, sneka apie kazkokius prestizus.
Pumper 2014-09-14 15:15
Prieš kelias dienas kažkoks mokslininkas kalbėjo apie Apple ir kiek viskas ten panašu į religiją, todėl nėra ko stebėtis, kad nuzombėję fanatai be iphone gyvenimo neįsivaizduoja ir pasikartų, jei ką kitą reikėtų nešiotis.
FtBall 2014-09-14 16:44
Toliau, Apple naujovių nekuria - jie paima tai, ką pradėjo (ir nebaigė) kiti, ir užbaigia, bei prideda kokių nors papildomų, reikšmingų smulkmenų bei apvelka gražia reklama. Siūlau pažiūrėt ir palygint Apple Watch ir Samsung Gear oficialas reklamas. Samsungas įdėjo pilną QWERTY klaviatūra į 1.6" ekraną, tuo tarpu Apple suprato, jog ekranas yra be galo mažas - įdėjo zoom ratuką.
O_O 2014-09-14 16:48
O, vienas pasitaikė šviesesnis. Būtent. Būtent aifonas tuštybės persmelktiems pižonams ir yra prestižo demonstravimas. Pažiūrėk ką turi bet kuris, visus vargoleis vadinantis ir norvegijos strojkėje dirbantis nevargolis. Kitose šalyse, kur pragyvenimo lygis yra normalus, taip, armaniais ir aifonais nepasipuikuosi, bet pas mus yra, deja tokia išsigimėliška situacija, kai vidurinį išsilavinimą vos vos gavęs individas ima gauti neadekvačiai pinigų, neadekvačiai intelektui.
Evalda5 2014-09-14 17:19
Ponas kažką čia protingai bandėte "užlankstyt", bet gavosi tik pabezdėti...
O_O 2014-09-14 17:40
Neturi ko pasakyti - eini puponautais žaisti, mama šian pirko tamponų.
Evalda5 2014-09-14 17:55
Tai kuris dabar iš mūsų "suspindėjo" intelekto "perlais"? Kaip ir buvo galima nujausti - dar vienas kaimietis nuo žagrės baisingą poną vaidina. Šaunuolis, kad bent nebesislepi, atsiskleidi. Va tokie tie fanboy'ai, Apple produkcijos mėgėjų "veidas".
O_O 2014-09-14 18:00
Pseudointelektuale, jei užtektų smegenų, būtum pastebėjęs, kad Apple stovyklos nepalaikau. Žinai porą mandresnių žodžių - giriu, vadinasi augi. O dabar atleisk, turiu ir svarbesnių reikalų, nei kalbėti su susireikšminusiais besmegeniais, arba, kad tu suprastum - diskusija su tavim baigta.