Windows 9: parodyta, kaip atrodys funkcija „Storage Sense“ ir pranešimų centro darbas (Video)  (2)

Vokiečių puslapis Winfuture.de toliau publikuoja pažintinės Windows 9 versijos „Build 9834“ nuotraukas bei vaizdo klipus, kurie rodo naujos operacinės sistemos darbą. Kiek anksčiau susipažinome su Start meniu ir virtualiais darbastaliais, dabar atėjo funkcijai, migravo iš Windows Phone 8.1 ir vadinasi „Storage Sense“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoji funkcija suteikia lankstumo, valdant išorinius ir vidinius duomenų kaupiklius, tokius kaip tradiciniai kieti diskai, SSD kaupikliai, išorinės laikmenos, microSD atminties kortelės. Ji leidžia vartotojams gauti pilną informaciją, kokios programos, žaidimai ir failai užima vietą duomenų kaupikliuose.

Tikėtina, kad „Storage Sense“ pakeis dabar Windows 8.1 esančią funkciją „Disk Space“.

Pažintinėje Windows 9 versijoje, šaltinio teigimu, nėra kai kurių sistemos galimybių, tokių kaip asmeninis balso asistentas Cortana ir naršyklės Internet Explorer 12, tačiau panašu, kad visa tai atsiras versijoje, kuri bus pradėta platinti po rugsėjo 30 d.

Taip pat publikuotas vaizdo klipas, kuri rodo, kaip veikia Pranešimų centras. Nauji pranešimai laikinai pasirodo dešinėje apatinėje pusėje prie laikrodžio, tuo tarpu visas žinutes galima matyti, paspaudus atitinkamą piktogramą užduočių juostoje.

Šiuo metu pranešimai rūšiuojami pagal programas, o ne pagal datą, kada jie pasirodė. Kiekvieną pranešimą galima pašalinti atskirai, galima pasinaudoti komanda, kuri išvalo viską be išimties.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (2)