„Samsung Galaxy K Zoom“ apžvalga: fotoaparatas telefone ar telefonas fotoaparate? (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

01 2014-09-23 21:20
Na bet ir kvazimodas, reto baisumo hibridas:) Sukergti galima daug ką, na, pavyzdžiui kokį dulkių siurblį ir kavos aparatą. Techniškai idomu tik kaip avantiūra, o praktiškai - š...das kurio niekas net nesiruošia pirkti:))))
cavalier01 2014-09-23 21:25
Jei 10x optinis priartinimas nėra būtinybė, plonesni ir lengvesni S5, Z2, G3, MX4 daro beveik identiškos kokybės nuotraukas.
Shinigami 2014-09-23 21:41
Prietaisų ir prekių gausa ir pasirinkimo laisvė nėra trukumas. Nes tau gal ir nereikia, bet tai nereiškia, kad kitam to nereikia. Kad ir planšetė su telefono funkcija. Jei telefonu naudojiesi retai, bet tau reikia nešiojamo įrenginio su didelių ekranu, tai tokia planšetė geras pasirinkimas. Ir prie galvos nereikia (negali) dėti. Tai nereikia jaudintis, kad telefono signalas smegenys iškepins Su tokiu telefonu gali daryti nuotraukas ir iš kart siusti į savo dropbox'a. Taigi, visada žinosi, kad tavo nuotraukos saugios net jei ir prarastum telefoną-fotoparatą.
w00xer 2014-09-24 04:21
cia su toks aparatas gali buti aktualus zurnalistam, dirbantiem karstose zonose. Dabar nemazai tokiu zurnalistu tiesiog aifaunais fotkina. Didesnis sensorius ir geresne optika mobiliam telefone tokiu atveju visai pliusas
Eidumukas 2014-09-24 07:01
Keista, kam padaro tokį telefoną, kuris tik priartinimą turi, o fotografuoja kai kuriais atžvilgiais net prasčiau už Samsung G5, pagal apžvalgas. Tada jau geriau imti Nokia 1020.
Vytautas__ 2014-09-24 09:52
Vakar nusipirkau šį telefoną. Esu labai patenkintas, tai telefonas, kuris gerokai išsiskiria iš kitų modelių, taip pat kaip ir jau turimas Samsung galaxy beam, nors pastarajam jau 2 metai, bet kaskart įjungęs projektorių girdi aplinkinių nuostabos šūksnius. Esu tikras kad tas pats bus ir su Zoom modeliu. Gaila kad abu modeliai (tiek beam tiek zoom) savo parametrais yra labai toli nuo flagmanų ir tai šiek tiek nuvilia, bet net faktas - beam veikiantis su 2,3 androd versija, sulaukia daug daugiau aplinkinių dėmesio nei sg5. Beja tokių telefonų salonai užsisako juokingai mažai, Vilniaus Akropolis gavo 3 vnt, man pasisekė paimti paskutinį
audrius.kazlauskasro 2014-10-02 09:59
As irgi jau buvau sugalvojes toki pirkti... bet manau kad pagala parametrus jis net silpnesnis uz Galaxy S4-9506 varianta(2.3Ghz)
Simplicity 2014-10-02 11:22
Kuris iš jūsų kiekvieną dieną po kelis kartus išverčiat savo kelnių ar švarkų kišenes, išpurtot krepšius, kad ten nė dulkelės ir trupinio neliktų? (Turbūt nei vienas.) Pagrindinė tokių muilinių problemą— visas objektyvo mechanizmas pradeda strigti, kai tarp žiedų ar apsauginių objektyvo užuolaidėlių patenka dulkių, smėlio dalelyčių ar kokio kito gero, kurio iš aplinkos prigaudo mūsų kišenės. Pro tarpus į objektyvą patekusios dulkės nusėda ne tik ant vaizdo jutiklio, bet ir optinių elementų. Įprasti fotoaparatai tam reikalui turi dėklus, tačiau ką su šituo SAMSUNGu daryti, kur jį dėti? Į polietileno maišelį su zip-locku? Kitas dalykas, su kuriuo dažnas telefono turėtojas susiduria, tai telefono kontaktas su grindimis dėl Žemės gravitacinio lauko. Muilinių objektyvai to labai nemėgsta (ypač tais atvejais, kai objektyvas jau yra „išvažiavęs“), remontas yra nenormaliai brangus. Mano akimis žiūrint, tai šitas SAMSUNG įrenginys minusų turi gerokai daugiau nei pliusų (iš pliusų tėra tik optinis priartinimas) ir rinkoje pasirodė tik todėl, kad SAMSUNG gali sau leisti kurti nuostolingus modelius. , rašė jog toks daiktas galėtų sueiti karo korespondentams. Šiaip, tai nereikia painioti fotografų su žurnalistais. Žurnalistai rašo straipsnius, o fotografai fotografuoja. Žurnalistui kur kas patogiau prie šalmo prisisukti go-pro kamerą su 128GB atminties kortele, nei lakstyti su muiline rankose. Esant reikalui, nuotrauką galima padaryti ir iphone'u (jei „stop kadro“ iš go-pro nepakanka)— kokybės pakaks bet kuriam leidiniui ar interneto portalui.