Samsung: dideli plyšiai Galaxy Note 4 korpuse – normalu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bat0nas 2014-10-02 11:14
Papildant: After reading through the Galaxy Note 4’s user’s manual that came out this week, AndroidCentral found that Samsung actually talked about the gap in one section, as the company admits it designed the phone to have a gap on purpose. “This gap is a necessary manufacturing feature and some minor rocking or vibration of parts may occur,” Samsung writes. “Over time, friction between parts may cause this gap to expand slightly.” ---- Korpusas juk nėra monolitinis ir ne water resistant. Tad viskas normalu.
aurimokas 2014-10-02 11:27
Bent nesulinksta kelniu kisenej kaip iPhone
Gaziux 2014-10-02 18:39
Jai ant noto sedes kaip ant iphono tai ir tas sulinks. Telefonai skirti naudojimui o ne sedejimui ar korteliu uz korposo kisimui.
FtBall 2014-10-02 18:57
Ne ne ne. Reikia žiūrėt kitaip. Lg ir Samsung taip stengėsi, šiaip ne taip pagamino išlenktus telefonus, o štai Applui (ne)tyčia gavosi. Trumpai tariant, It's not a bug - it's a feature.
Verslininkas 2014-10-02 22:23
As irgi nesuprantu..zmones verkia kad linksta telefonai. Bet kad kai pasiziuri youtube filmukus kai ten megina juos perlenkt. Nu tai ble is visos jegos le nkiant tai aisku jis perlinks. As dabar pameginau savo sena nokia. Nu tai lenkiau ir perluzo dalym per puse. Taip kad cia juokingai man del iphauno. O kad samsungas tarpu per daug daro senas bajeris. Nes pastoviai tai garsiakalbiai kazkokie isgaubti bereikalingai. Tai plastmases buna neprisispaudzia po keliu atidarymu. Nieko cia nuostabaus. Realiai tas notas vienas is geresniu telefonu nes sgs swrija baigia nusivaziuot tikrai.