Vaikai „Apple“ parduotuvėse smaginasi, lankstydami „iPhone 6 Plus“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kaunas 2014-10-07 13:25
nekenciu vaiku
trapecijus 2014-10-07 13:40
Na debilų yra visuose kraštuose.
Arthuras 2014-10-07 13:57
Jeigu šūdą už kosminę kainą gamina, tai kas kalti - vaikai, ar Apple? Naikinti kitų turto negalima ir jie turi atsakyti už savo elgesį. Tačiau apskritai, tai parodo Apple, kaip kompanijos, lygį - jis žemas. Visomis prasmėmis.
Paprastas_zmogus 2014-10-07 14:00
Vagys įsibrovė į Petro butą ir viską sulaužė, sudaužė. Naikinti kitų turto negalima ir jie turi atsakyti už savo elgesį. Tačiau apskritai, tai parodo Petro, kaip žmogaus lygį - jis žemas. Visomis prasmėmis. because fuck logic.
werafonas 2014-10-07 15:02
O vaikai taip pat? Ar tai vieša vieta, kur galima apžiūrėti, įvertinti prekę? Būtų labai įdomu stebėti šio atvejo teismą. Nes abi pusės turėtų svarių argumentų.
immortallt 2014-10-07 15:44
Vaikai vienareiksmiskai kalti. Neturi ne vieno argumento. Daiktas neskirtas lankstyti. Tai ne plaktukas ar atsuktuvas. Negana to, net jei butu atsuktuvas ir tycia ji gadintu, vis tiek uz tai atsakytu. Kodel? Nes tycinis turto gadinimas.
trapecijus 2014-10-07 15:52
Įsivaizduokim kad nueini į BMW ar Mercedes saloną ir pradedi mašinom sparnus lankstyt, vien dėl to kad tai brangios, tamstos nuomone pervertintos mašinos ir darai tai ''for fun'' ir kad i youtube galėtum įdėt. Tikrai tamstos argumentai teisme būtų labai svarūs
Nerealiai 2014-10-07 16:14
Technologijos kaip visada įkels kokį youtube vaizdelį(+atkartos viską ką galima sužinot iš pačio video) apie kurį jau buvo diskutuota gal savaitės senumo straipsnyje prie komentarų. Atseit žmonės patys negali į youtube nueit pasižiūrėt...
Arthuras 2014-10-07 16:42
Jūs apskritai skaityt mokat? Kažkokie analfabetai... Ar aš sakiau, kad vaikai nekalti? Ar sakiau, kad jų nereikia baust? Reikia. Bet dabar ne apie tai kalba eina. Pagamino Apple eilinį savo gaminį, ir eilinį kartą nepripažįsta savo klaidų. Tas telefonas neabejoju, jog išsilenktų kelnių kišenėje ar po kitokios, netyčinės apkrovos jo korpusui. Beveik neabejoju, kad šito telefono tokia "funkcija" buvo atrasta netyčia, o ne specialiai jį laužant. Telefono korpusas turi būti atsparus, ypatingai turint omenyje, kad tai nėra telefonas už porą šimtų eurų. Šiek tiek ne tokia situacija. Įsivaizduokim kiek kitokią. Sužinai, kad tarkim 3 serijos BMW automobilyje smagiai trinktelėjus į vairą, detonuojasi oro pagalvė(abejoju ar taip įmanoma techniškai, bet nesvarbu). Ir nuėjęs apžiūrėt tą patikrini - akurat, išsprogo. Be abejo, situacija nelabai reali, nes rimti gamintojai tokio šūdo negamina ir turi būt visai durnas, kad sėdint automobilyje tokį veiksmą atliktum. Tačiau, tarkim taip įvyko ir tas buvo nufilmuota. Vairas irgi nepritaikytas smūgiams į jį ir niekas neturi teisės gadinti automobilių stovinčių salonuose. Tačiau, įvykus tokiam bajeriui, kas kaltas?.. Kiekvienas rimtas gamintojas pratestuoja savo gaminius prieš išleisdami juos į prekybą. Laptopams darinėjami tūkstančius kartų vyriai, įsitikinant, kad anie atlaiko tam tikrą skaičių atidarymų. Ir t.t. Gaminant tokį įrenginį neužtikrinti, kad jo korpusas nesideformuotų esant nedidelei apkrovai... Todėl ir sakau, jog Apple parodė savo lygį.
Paprastas_zmogus 2014-10-07 16:48
Yra tokia viena bėda. Ta bėda yra tokia, kad tu nesuvoki, kad Apple kaltės čia yra gal kokie 20 procentų, o visa kita - žiniasklaidos išpūstas burbulas. Buvo testais parodyta, kad HTC One linksta prie lygiai tokių pačių apkrovų. Bet niekas apie tai nekalba, nes niekam neįdomu Straipsniai/skandalai apie Apple žiniasklaidai atneša daug geresnius pinigus.
Shinigami 2014-10-07 16:52
O kam tu eini į ši portalą iš vis? Juk gali paskaityti originalius straipsnius kuriuos spausdina mokslininkai. Juk pirma moksliniai straipsniai yra spausdinami moksliniuose žurnaluose ir tik po to, praėjus mėnesiui ar dar daugiau, visur kitur. Tai ko čia tu eini? Gali apie DELL naujoves paskaityti DELL puslapyje, apie NVIDIA naujoves NVIDIA puslapyje. Ir skaitysi originalą, o ne versta žurnalisto rašliavą.
Arthuras 2014-10-07 16:58
Dar vienas skaityt nemoka. Jau du kart parašiau, kad tie vaikai turėtų atsakyti už turto gadinimą. Baigtas kriukis. Bet kalba visgi eina ne apie tai.
Paprastas_zmogus 2014-10-07 17:06
HTC One yra lygiai tos pačios klasės hi-end'as kaip ir iPhone. Ir kaina jo tikrai nemaža. Kiek pamenu, labai panaši į iPhone. Abu hi-end. Abu brangūs. Abu linksta prie didelių apkrovų. Tik kažkodėl HTC niekam nerūpi.
Arthuras 2014-10-07 17:30
Lietuvoj HTC kainuoja apie 1000lt pigiau.
ICan 2014-10-07 19:35
Jei Apple(parduotuves asistentas) teigia, kad telefonas nelinksta, kodel as to negaliu pabandyt? Jei gaminys neatitinka reklamos, o as isbandant ji sugadinau man uz ji tikrai nereiks moket. nors sitas filmukas nebutinai atitinka gyvenimiska situacija, bet nemanau kad paauglys savo delnu perdave daugiau jegos i telefono korpusa, nei 90 sveriantis zmogus sedintis ant telefo. Del HTC ir Apple skandalu skirtumo, tai paprastas paiskinimas: parduotu telefonu skaicius praporcingas ziniasklaidos demesiui. Del Petro tai... Jei Petras viesai teigtu, kad jo namuose daigtai neduzta, kaip jis gali duoti skunda, kad kazkas kazka pas ji namuose sudauze? Vaikai siuo atveju kalti del to, kad neturedami ketinimo pirkti preke bande ja iki krastutinimu plius filmavo savo zygdarbi kas dar labiau menkina ju motyvus. Bet teisme laimetu ta puse kas turetu geresnius advokatus.
Vytax 2014-10-07 20:26
Eilinių žmonių tarpe HTC yra išvis nežinomas gamintojas. O Apple šįkart žiauriai susimovė. Žmonės pirkdami Apple produktus ir mokėdami dažnai didesnius pinigus tikisi kokybės etalono. Jo šį sykį tikrai nėra.
Xdmin 2014-10-07 20:38
Duokit tiems vaikams bet kuri telefona ir jie ji sulauzys. Ar tai kad daiktas gali buti perlenktas vadinasi nevykes gaminys? Ar iPhone kur nors reklamuojamas kad tai yra nesunaikinamas telefonas? Tai nafik ji lankstyti, ar ant jo sedeti? Ar kai nukrenta telefonas ir duzta ekranas, ar keikiate gamintoja kad suda pagamino, nes stiklas suskilo?
Fikcija 2014-10-07 20:52
Ir is kur tiek balvonu surenka tokie straipsniai ,nors tai tik patvirtina ,kad sitam saitui nebetoli iki delfio.
werafonas 2014-10-07 23:49
Aha
werafonas 2014-10-07 23:51
Šaltinis?