V. Putinas pasiduoda? Rusijos kariai nuo Ukrainos sienos siunčiami namo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2014-10-13 12:10

Absoliutas 2014-10-13 13:54
As palosiu vietoj Arns: panasu, kad vakaru sankcijos dave savo rezultata, neina ruskiu kareiveliui kariauti tusciu pilvu, tai suprates neuzauga trolis traukiasi atgal i savo buveine.
punktyras 2014-10-13 14:14
„Manevrai“ baigėsi, kareivėliai namo. Juk jie nieko nedarė, tėvynę ginti treniravosi... Manau, tai žingsnis, turintis parodyti kad galima tartis. Akcentas ant žodžio tartis. Tarimasis yra kompromisas. Tad, jeigu nebus sumažintos sankcijos, Rusija galės sakyti, va, mes padarėme žingsnį, nusileiskit ir jūs. Tačiau tai būtų iš esmės klaidinga. Kol negrįš status quo, nemanau, kad reikia spaudimą mažinti. Kompromisas reiškia nuolaidas, o nuolaidų būti negali. Čia lyg kaimynas užimtų dalį jūsų sklypo, visi kiti kaimynai jį imtų spausti, gėdinti, o jis siūlytų tartis „na, gerai, aptversiu sklypą ne spygliuota viela, o gyvatvore“.
SaMaras 2014-10-13 14:40
Na kaip ir tenka pritari punktyrui. Iš esmės rusija nieko nedaro. Net jei ir priimtumėm kad karių atitraukimas kažkoks neplanuotas ir kažko nepasiekęs rusija (atleiskit vėl tai darau, bet šiuo metu šitos valstybės didžiąja raide niekaip negaliu pradėt rašyt) vistiek iš šito balagano išeina nugalėtoja, o likęs pasaulis tik ragavo karčią košę.. kol visi žiūrėjo kas bus su likusia Ukrainos dalimi jau visi tyliai atidavė Krymą ir su tuo susitaikė...
Arns 2014-10-13 15:51
Tad manau prieš diskutuojant kiek aukštesnio lygio temomis, su daug nežinomųjų, išsiaiškinkime, ar immortalt sugeba bent kažkuo pagrįsti išsakytus, beje itin nekultūringai, faktus. Juk apie ką galime diskutuoti, jei viena pusė tik vaidina, kad jai svarbu oponentas?
immortallt 2014-10-13 17:36
Arns, jei tikiesi, kad tavo paklodes skaitysiu, labai klysti, matom tik "au au au". O pagarba yra ne de facto, o nusipelnoma. Yra žmonės, kurie kai kuriose temose nusikalba, bet kitose aklai pasitikiu jų nuomone. Aukštesnis tu lygi... Paaiškink, kaip ukrainiečiai dar bombarduoja savo gyventojus iš rusų pusės. Turbūt priešpriešinis vėjas itin stiprus pučia, kaip per worms'us.
Arns 2014-10-13 17:47
Per daug didelis minčių kratinys kiekvienoje žinutėje, kad suprasčiau ką šnekate. Jūsų amsėjimo jau atsiklausiau. Tad skaityti nė neketinu, ką ten toliau rašysit, ar ko klausit. Sėkmės.
chikirap 2014-10-13 20:08
Nesekiau kas cia su kuo komentaruose kariavo, bet kai zmogus bando prideti ilgu faktu apie kazka tai parodydamas koks jis super gudrus, kas jis yra? Stiprus zmogus kai reikia nusileidzia iki silpnesnio lygio, gi silpnas zmogus bando visomis imanomomis priemonemis parodyti koks jis galingas,gudrus, neispasakytas. Ka su tokiais reiketu daryti? Yra toks posakis - kelk sh dar labiau i virsu, tik ne virs savo galvos, smarkiau trenksis i zeme.... Tad, nuostabusis, neispasakytasis...
Arns 2014-10-13 20:21
įtikdamas, rašysiu tik "nesąmonė" "netiesa" ir pan. Kuo trumpiau, tuo gilesnė ir tvirtesnė mintis?
Atk 2014-10-13 20:35
Gali būti ir gera pakalba, bet žmogus ar žmonės gali iki jos nesubręsti ir tada nereikia jos kišti per prievartą.
kiesza 2014-10-13 21:33
Manau ukrainiečiai per daug pasyvus buvo siame konflikte, tokie pat pasyvus kaip prancuzai isiverzus Adolfui.. Istoriją reikia mokėti, kad klaidų nekartoti.
immortallt 2014-10-13 22:39
Sakyti, ką reikėjo daryti ukrainiečiams lengva, bet žinoti pasekmes sunku. Vienas dalykas, tai kad karinės struktūros buvo subyrėjusios po paskutiniojo vaduko vadovavimo. Reikėjo jokiu būdu nesuteikti preteksto Rusijai viešai ir nenuginčijamai įsivelti į karą, kaip nutiko Gruzijos atveju. Kai žmogus aiškus rusofilas, kuriam viskas kas iš ruso yra dieviškoji mana nevertas laiko gaišti. Rusų žmonių yra normalių, bet dauguma yra nagli, laiko save geresniais, realiai yra nacistai. Kitų žemes laiko savo prigimtine teise valdyti. Užteko man savaitgalio Estijoje tarp gan daug rusų viename renginyje dalyvauti. Tai iškart pagal elgesį rusą nuo esto atskirsi. Rusui dzin ar kitiems nuo jo veiksmų blogiau ar ne, estai stengiasi sugyventi su kaimynais, kai rusai lipa ant galvos jie linkę kažkiek nusileisti, o jei nenusileidi, kai rusas lipa ant galvos, rusas pradeda šakotis. Paprastas pavyzdys, rusė lenda į eilę dėl maisto, kai jos neįleidi jinai pradeda rėkti. Būtent panašiai elgiasi ir dabar rusai Ukrainoje. Prie puotos lengvai neprileido, gavo tik užkandžių, tai rėkauja, kokie vakarai blogi, kaip Rusija nori draugauti, o ją visi skriaudžia.
chikirap 2014-10-13 23:01
Jo, toli ziureti nereikia, uztenka pabuti pvz Druskininku vandens parke. Jei jau lenda be eiles - rusas. Svetimoj valstybej, o nagli kaip... rusai
sirakūzai 2014-10-13 23:37
Gal kiek ir stiprokai nuskambėjo sulyginimas, nes regis konfliktas dar nesibaigė ir kažkokių iliuziujų manant, kad viskas pasibaigė yra mažų mažiausiai neįvertinimas esančios padėties. Lyginti Vermachto armijos įsiveržimą (žinant aiškius karinius veiksmus, svarbiausia aiškaus agresoriaus identifikavimas t.y. Hitlerinė Vokietija) su prancūzų bandymu jam priešintis, ko pasekoje nebuvo visiškai okupuota Prancūzija, toliau be visa ko vykęs partizaninis pasipriešinimas - visiškai netinkamas. Pasyvūs ar ne pasyvūs, galbūt ir ne mums spręsti. Tai rodo aukų skaičiai, kad ir iki paliaubų ar po jų. Kraujo liejimas nesiliauja, abi pusės kaltina vieną kitą. Iš kitos pusės pajėgų atitraukimas į savo nuolatinės dislokacijos vietas pasibaigus "vasaros mokymams", kaip tik ir neleido dar agresyviau išstumti marodierių iš užUžsienio vadinančių save separatistas (nors tai akivaizdu , jog jiems tai yra akivaizdžiai svetima terminologija). Taigi, sulyginimas netinka ir dėl to, jog rusų BTR'ai ir tankai nerieda Kijevo gatvėmis. Ar kažką praleidau?
chikirap 2014-10-14 02:22
Arns akys yra pacios nuostabiausios, jis pats neutraliausias ir protingiausias ir tik mes cia nematome kame yra esme. Tik nesuprantu kaip toks didis zmogus dar suteikia garbes destyti mums savo nuomone, keista kad jis nera kazkur auksciau, o murkdosi sitame purve...
kionig 2014-10-14 02:26
Siūlyčiau nebediskutuoti su Arns. Visi vienaip ar kitaip žino kas už ką, tai daugiau čia nėra apie ką diskuoti, tik vieni kitus įžeidinėti. Tokios "diskusijos" beprasmės.
Arns 2014-10-14 08:49
wizby 2014-10-14 09:26
да, да, путкин всех переиграл... ir kur man tai jau girdėta?..
Arns 2014-10-14 09:33
, parašau žodį Putinas. Kažin, ko užvartojęs, kad įskaitai kažką, kas niekur nebuvo minėta? Ir dar nuo pačio ryto
kionig 2014-10-14 18:27
Vietoj to, kad tu aiškini kas išmano, o kas ne, geriau toliau vaidintumei įsižeidusį... Kiekvienas kandesnis pareiškimas į tavo pusę, ir jau raportas.. Įžeidimas, asmeninis įžeidimas, rusų tautos įžeidimas etc etc. O į tavo mažvaikiškus epitetus nekreipsiu dėmesio. Kad trinsiu komentarus, vis tiek rusiško ruporo etiketės nenusikratysi. O kas čia nevykėlis irgi ne tau šūkauti. Vienas rusų ruporas jau aptilo, o su tavimi teks ilgai ir nuobodžiai vargti. Nei tu, nei kas kitas nepaaiškino ir nepaaiškins esminių dalykų su Krymo aneksija ir maskolių kariuomenės atvedimo prie Ukrainos sienų. O dabar pažiūrėsime kiek faktų tamstelė sugebės pateikti, jei taip čia sakai atsakysiąs už savo bazarą.