Rytoj Kalifornijoje leisis superslaptas amerikiečių erdvėlaivis X-37B

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lucy 2014-10-13 14:16
Superslaptas, bet žinom kiek jų yra kada leidžiasi, kiek laiko buvo... tikrai labai paslaptinga
SaMaras 2014-10-13 14:51
iš esmės mes nežinom kiek jų yra (žinom kiek deklaruoja kad jų turi) iš esmės nežinom kam jie skirti. Mes žinom kad toks ir toks aparatas leidžiasi tada ir tada (atitinkamos institucijos stebinčios kosmosą ir taip žino kas ir daugmaž kokuus objektus leidžia į kosmosą, plius jos netgi labiau nei mes įtaria kam tie aparatai skirti) o.t. rusai tobulina/kuria tarpžemynines balistines raketas neturinčias analogų pasaulyje, o kas paneigs kad "kažkas" kuria kabančias raketas kurios tyliai ramiai kabo kosmose metelius kitus o reikalui esant netyčia nukrenta ant kažkokio miesto o ten atominė ar dar kokia nors bombioškė viduj (vėlgi turėkim raumeny, kad greičiausiai apie tokio ginklo egzistavimą žino ir priešininkai ir tai veikia kaip papildomo atgrasymo priemonė)
Arns 2014-10-13 15:55
Kaip teisingai SaMaras pastebėjo, kažką iškelti į kosmosą slapta daugiau nei sudėtinga, o dar sunkiau paslaptyje išlaikyti ilgai orbitoje esantį prietaisą. Tačiau matyti, nereiškia suprasti, informaciją apie ką jis daro daugiau nei skurdi, o tai, kad įrenginys priklauso karinėms pajėgoms, tik padidina įtarimus jog jis tikrai ne vien dėl mokslinio smalsumo sukonstruotas.
O_O 2014-10-13 18:01
- Ei žiūrėkit, kas ten ant kalvos? - Tai nepagaunamasis DŽO - Kodėl nepagaunamasis? - Nes jo nieks negaudo --------------- Super slaptas apie kurį mes žinom, yra tiesiog slaptas
immortallt 2014-10-13 22:32
O galbūt kariuomenė būtent nori, kad manytumėt, kad su kokiais ginklais susiję. Gal tiesiog žvaigždžių vartus montuoja kosmose ir tuoj keliausime po žvaigždes tik niekas nežinosim. Neimponuoju, kad taip yra, bet viskas gali būti daug paprasčiau nei manome. Galingiausias ginklas yra žvalgyba ir itin greitas pajėgų dislokavimas. Bombų mėtymas neefektyvus.