Samsung įvardijo, kuo Galaxy Note 4 pranašesnis už iPhone 6

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2014-10-20 16:13
vien tai, kad telefonas neatsparus vandeliui yra totalus pravalas...
Gediminas Jurgaitis 2014-10-20 16:19
visada duvau samsung fanas, labai nemegau apple ir vis dar nemegstu, tiesiog negaliu pakesti. Laukiu galaxy 6 pristatymo, tada ziuresiu kaip bus, ar liksiu samsung ar pereisiu prie apple. pagrindinis minusas man kaip muzikantui yra tai, kad androidas neturiu jokiu demesio vertu atitikmenu programu kaip iRig ir panasiu i ja, o man tai labai svarbu.
obuglas 2014-10-20 20:15
Pirk Sony. Nuo kada graužtukas pozicionuojamas kaip atsparus vandeniui?
Creatium 2014-10-20 21:17
Ir nieko apie #BendGate? Nusivyliau...
salemas5 2014-10-20 21:49
o kam tau tas atsparumas vandeniui? Baseine nori naudoti DD
azotas 2014-10-20 23:02
taigi duse butu galima pasileist porn video
SmOgER 2014-10-21 01:09
Paskutinis punktas nužudė. Spalvas matai galima išjungti. Iš esmės šituo galima ir apibendrinti visą straipsnį. PS. Samsungo baterijos laikymo parametrai nusileidžia iPhone'ui. Dar vienas įrodymas kad ne viskas priklauso nuo geležies (baterijos) ir viena nauja prilipdyta ant viršaus funkcija fundamentaliai nepakeis visos OS energ. efektyvumo ( patys "susitvarkys" kad veiktų padoriai, o gal ir ne. Fu*ck this, aš noriu telefonu naudotis, o ne į bereikšmius tech. parametrus, nespalvotą ekraną ar sunaudotus RAM spoksoti.
sub 2014-10-21 11:59
Nu va, svarbu iškarto visiems aiškiai pranešti, kad šiame kontekste turi išankstinį nusistatymą prieš Apple, nes visada buvai Samsung fanas. Na ir nepaaiškinai kodėl visada nemėgai ir vis dar nemėgsti Apple, kaip negalima pakęsti to ko neturėjai dėl išankstinio nusitatymo. O kitu punktu, patvirtinsiu, kad Apple labiau draugauja su muzika, nei tau atrodo ar tu matai. Irig tik svarbi smulkmena. Dauguma mano bandytų muzikos aplikacijų, kadangi taip pat mėgstu muziką klausyti ir ją kurti, ant ios veikia puikiai. Android ne tik kad daugumos jų nepalaiko, o tos kurios yra - na vaikų žaidimai. Visų pirma Apple turėjo/turi žiauriai populiarų grotuvą Ipod įvairių rūšių, bei muzikos leistuvą ir parduotuvę Itunes. Antra, paleidus pirmus IOS gaminius, buvo aiškiai reklamuojama GarageBand, po to Irig jungtis, o toliau dar daugiau specializuotų appsų gitarai, pad'ui, drumsams ir t.t Man asmeniškai labai įtraukianti aplikacija ios sistemoje, kurią netikėtai atradau gana senai, ir kuri nėra populiari internetuose - Figure. Deja analogo jai Androide nėra, kaip ir kitoms kokybiškoms muzikos aplikacijoms. Baigiant apie Apple draugavimą su muzika, tai tik patvirtina sandrosi su Beats Music. Čia įterpsiu, kad JAV kai kurie brandai tampa didelio dėmesio objektu. Nuomonė, kad amerikiečiai kvailių banda - kartais ir teisinga. Bet bent jau technologijos, kurioms skiria dėmesį yra kokybiškos. Na ir galų gale grįžtant prie straipsnio, galėčiau ir pripažinti ir kabinėtis prie Samsung pranašumų. Ypač taupymo rėžimo, kurį šiais laikais turi dažnas išmanusis. na ir cvaldymas nėra toks patogus, kaip Samsung kalba, nebent visi turėtų didelius pirštus. Na tai eilinė Samsung šudreklamė, pašiepiant konkurentus.
trapecijus 2014-10-22 01:22
Čia panašiai būtų: Wolksvagen Passat 8 turi keičiamą variklį. Neretai automobilio gedimo kaltininkas yra būtent jis. Dabar varikliui sugedus nebus būtina automobilio vežti į gamyklą - užteks pakeisti variklį nauju. Būtų geras reklaminis šūkis. Ir jie tai įvardija kaip pliusą?