Visi norintys gali išbandyti ankstyvąją Unreal Tournament versiją  (0)

Studija Epic Games šių metų gegužės mėnesį netikėtai pareiškė, kad užsiims eilinės Unreal Tournament serijos dalies kūrimu, tuo tarpu prisidėti galės ir daugybė franšizės gerbėjų, kurie galės prekiauti savo pačių sukurtu, žaidimui skirtu turiniu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per praėjusius porą mėnesių Epic Games sugebėjo sukurti ankstyvąją žaidimo versiją, tačiau tuomet prieigą prie jos gavo Unreal Engine 4 prenumeratoriai bei profesionalūs žaidėjai.

Rugpjūtį vienas iš entuziastų sugebėjo sukompiliuoti darbinę Unreal Tournament versiją ir ją publikavo Internete, tačiau žaidėjai turėjo tenkintis tik vienu žemėlapiu, tekstūrų nebuvimu ir modeliais iš Unreal Tournament 3.

Neseniai Epic Games nusprendė ištaisyti šį nesusipratimą ir leido išbandyti naująjį Unreal Tournament visiems norintiems.

Norint pažaisti Prie-Alpha versiją, būtina turėti susikurti savo paskyrą varikliuko Unreal Engine 4 puslapyje, o kartu sudalyvauti vienoje iš nuolat atnaujinamų skilčių žaidimo forume.

Žaidėjams siūloma viena iš kelių kliento versijų, kurios dydis sudaro apie 1 GB, palaikomos platformos – Windows (32 ir 64 bitų versijos), Linux ir OS X. Taip pat galima atsisiųsti Windows ir Linux serveriams skirtą Unreal Tournament versiją.

Kūrėjai pažymi, jog žaidimas šiuo metu yra pradinėje kūrimo stadijoje, todėl reikia pasiruošusiems įvairių klaidų pasirodymui, neužbaigtam turiniui, kuris pridėtas tik kaip šablonas.

Epic Games praneša, kad oficialių žaidimo serverių šiuo metu nėra, tačiau forume ir kituose teminiuose puslapiuose galima rasti daugybę neoficialių. Teigiama, kad Unreal Tournament kas savaitę bus papildomas nauju turiniu, po truputį apaugs naujais žemėlapiais ir ginklais. Galutinės versijos preliminari debiuto data numatyta 2015 m.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai (0)