Lenkija prieš Rusiją: ar sugebės apginti Europą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Leons 2014-11-03 15:08
Šaunuoliai lenkai, reta šalis, kuri sugeba pasimokyti iš istorijos.
bahuriux 2014-11-03 18:20
Jie tiek daug ir beveik visi meldziasi, kad tikrai dievas pagailes ju.
evaldosia 2014-11-03 20:10
neturtingos šalys gali apsiginti,bet jei jos afganistano tipo,kur gyventojai nieko neturi,ir neturi ko prarasti,ir kiekvienas vaikas mokosi šaudyti iš automato nuo 8 metų.kita rūšis, tai turtingi kurie turi ką prarasti,tai šveičarai ir izraelis.ten kiekvienas ginkluotas, moka ginklais naudotis ir ginklus laiko namuose.trečias tipas,tai amerikos.ginklų dauk pas gyventojus,bet mėgėjai.armija didelė nes didelė ir pasiturinti šalis.lietuva turėtu leist ginkluotis gyventojams,arba bendradarbiaut su kaimynais.esmė tame,kad afganas kurį užpuolė,paliks savo akmeninę,molinę trobelę ir atsišaudydamas,pasitrauks toliau ir pasistatys naują.šveičaras irgi atsišaudydamas paliks savo namus,nes jo pinigai bus kokiam amerikos banke ir ten jis įsikurs.lietuvis pasiliks namuose ir nieko nedarys,nes pinigų neturi,o ir be namų gyventi nemoka.na gal išimtis emigrantai,bet juos išvijo ne svetima armija.
DJ_LFS 2014-11-03 21:02
rusija strategiškai gudriai ir kartu įžūliai niekšingai pasielgė sudaužiusi Lenkijos lėktuvą prie Smolensko. To pasekoje į Lenkijos valdžią atėjo antilietuviškai nusiteikusios jėgos kas dar labiau pablogino santykius tarp Lietuvos ir Lenkijos. Kas buvo itin naudinga tai pačiai rusijai...
Shioks 2014-11-03 21:54
Zmogau tau jau su galva nebegerai
vanduo4 2014-11-03 22:15
- Manau Amerikieciai elgiasi labai apdairiai vengdami per dideliu ysipareigojimu; - O tai Europai tik y nauda - kuo maziau tikejimo, kad JAV atskubes y pagalba, tuo labiau patys susirupins savo paciu gynyba. Nesvarbu kokia maza yra NATO nare, bet jeigu, kiekviena po truputy atrieks is didiules Rusijosarmijos kepalo, is to kepalo galiausiai nieko neliks. - Kazkadais viena Vokietija sugebejo duoti y skudurus visai Europai ir netik. O dabar vieninga Europa neturetu uzmigti ant lauru; - Treniruotis, mokytis, kaupti atsargas, stiprinti rysius, ginkluotis ir gyventi taip, lyg tau niekas neatskubetu y pagalba. - Siandien skaiciau, kad JAV yra zenklu jog gali issiverzti Jeloustouno ugnikalnis. Tokiu atveju JAV tures per daug savu problemu, kad rupintusi Europos saugumu.
DJ_LFS 2014-11-03 22:37
Žmogau, o tų kurie klauso rusijos tendencingos šiukšliasklaidos apie nukryžiuojamus vaikus tai jų galvom viskas tvarkoje? Aš iš principo nenorėčiau patikėti, kad tas lėktuvas nebuvo numuštas rusų spectarnybų. Visi tik ir ir kalba apie JAV spectarnybas, bet pakalbėkim apie rusų spectarnybas tada jei jau taip. P.S. mano acc yra skirtas tokiems kaip tu trolinti. Jei to nesupratai, tai gal pirma mokyklą baik, tada komentuok
lucy 2014-11-04 14:00
Kad esu trolis/nupirktas buvo savaime aišku, bet dabar gerai, kad bent jau prisipažinai, nors abejoju ar kas nors tavo kliedesiais bent kiek patikėjo.
Ernestass 2014-11-04 15:13
Netikėkite straipsniu ir nepervertinkite savų priešų. Rusija nesuteikė jums galimybės nuvertinti jos kariuomenės, netgi Gruzijoje, jos bėdos tebuvo paprastos- finansinės. O strateginis ir operacinis planavimas Rusų buvo nepriekaištingas. Rusija planuoja turėti milijoną karių vien tik savo krašto gynybai ir bet kokios kalbos apie Lenkijos sugebėjima pasipriešinti tėra juokingos. Jeigu ir prasidėtu Rusijos puolimas prieš Nato, tai nėra sunku įsivaizduoti, kad vien į mūsų frontą bus sutelkta milijoną siekantį karinį personalą ir Rusijos kariuomenė tiktais dar stipriau išaugs rengiant tokią sunkią invaziją.