„Facebook“ kurs naują socialinį tinklą - „LinkedIn“ konkurentą  (0)

Milijardą vartotojų turintis „Facebook“ žada sukurti dar vieną socialinį tinklą, kuris konkuruotų su „LinkedIn“, ir būtų skirtas naudojimui darbe. Nauja bendravimo platforma leistų asmeninio profilio informaciją atskirti nuo karjeros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujas socialinis tinklas sudarys galimybes tarpusavyje bendrauti su kolegomis, keistis darbo kontaktais ir dokumentais naudojant „Google Drive“ bei „Microsoft“ programėles.

„Facebook“ tikisi sukurti tokį socialinį tinklą, kuriuo darbdaviai leistų naudotis darbo vietose. „Facebook“ naująjį projektą taip ir vadina – „Facebook at work“ („Facebook“ darbe).

„Naujasis socialinis tinklas atrodys labai panašiai į „Facebook“ – bus naujienų srautas ir grupės, tačiau žmonės galės atskirti asmeninio profilio informaciją su atostogų nuotraukomis, politiniais pasisakymais ir kvailais vaizdo įrašais, nuo darbinių reikalų“, – pranešė „Financial Times“.

Manoma, kad naujoji paslauga vartotojams bus nemokama, o pajamas ketinama gauti iš reklamos. „Facebook“ socialinį tinklą kurs savo Londono biuruose ir prieš oficialiai jį pristatydama atliks bandymus su pasirinktomis įmonėmis.

Tiksli platformos pasirodymo data kol kas dar neatskleista.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai (0)